ארסנל 2016/17: עוד שנה למנאייק?

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י All_Hale_Conradinho, ‏8/7/16.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא מכיר. כבר לא אכפת.

2. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

החתמה וונגרית טיפוסית.
    שבוע אחרון של אוגוסט, למרבה ההפתעה הוא לא מצליח לקנות את אחד הלקאזטים בחצי מהשווי שלו ומתפשר על קנייה של שחקן בינוני ב50 אחוז יותר מהערך שלו.
    הזוי הזייה נמאס נשבר הזין דיייייייי

alexshw אוהב/ת את זה.
  3. Iker Casillas משתמשים של כבוד היכל התהילה

מי אמר שהוא שחקן בינוני? ראית אותו משחק בכלל מתישהו? לי כן יצא לראות אותו כמה פעמים ועם כמה שארסנל כן יכולה לשאוף לרמה גבוהה יותר, אני בהחלט מעדיף אותו על כל הז'ירואים והסאנוגות למיניהם. שחקן שכמו וארדי פרץ העונה בספרד ובחצי הראשון של העונה הוא עוד התחרה עם רונאלדו וסוארז על מלכות השערים (עם רצף של שבעה משחקי ליגה רצופים עם שער, אם כבר הזכרתי את הדמיון לוארדי). שחקן עם טכניקה טובה, יודע לשחק עם הגב לשער, עם סיומת נהדרת ברחבה ומחוץ לה אבל גם יודע ליצור בעצמו מהלכים. בחצי השני של העונה הייתה ירידה ביכולת שלו, למרות שלדעתי היא נבעה בעיקר מהירידה החדה של כלל הקבוצה אחרי הכריסמס, היה לו הרבה יותר קשה לקבל כדורים ולהסתדר כמעט לבד בהתקפה. עד המחזור ה-17 דפור התחרתה על מקום באירופה בעיקר בזכות לוקאס פרס, ואז פתאום שני ניצחונות ברצף של 22 משחקי ליגה, כשאחד מהם היה בבית מול האחרונה בטבלה וכשמול בארסה וריאל הם חטפו 13 שערים בשני משחקים.

זה הימור, אין ספק ובטח כשמדובר בשחקן שעד גיל 26 לא שמעו עליו בכלל, אבל זה לא שיש לכם את אגוארו או זלאטן עם כל הכבוד. קודם תיתן לו צ'אנס (אם בסוף הוא יחתום בכלל) לפני שתמשיך לבכות על הרכש המזעזע של ונגר.

אלעד, Die Werkself ו-golding אוהבים את זה.
  4. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

בתור אוהד של קבוצה שמייבשת בספסל שחקנים של 50 מיליון דולר, הכי קל לך להגיד תן לו צ׳אנס ואתה מבקר את הביקורת שלי.
    רוצה לראות את הפרספקטיבה שלי?
    וונגר לא מוכן לשלם, שחקנים מהדרג הבכיר לא רוצים להגיע או שלא מציעים להם מה שהם רוצים לקבל.
    ארסנל בכל ההיסטוריה שלה רכשה 3 שחקנים יותר יקרים מהמחיר המפורסם על פרז.
    אולי אני טועה ותתקנו אותי, אבל מדובר באוזיל אלכסיס וגרניט.
    ככה שכן, כואב לי ואני אמשיך לבקר את וונגר שהפסיד את היגוואין על 5 6 מיליון , שהפסיד את לקאזט ומוסטפי הקיץ אני מעריך על עיקשות של 10 מיליון, ולאורך השנים הרשימה הזאת כוללת עוד המון זלאטנים יא יא טוראים ורוביניוים.
    ומה בסוף? השחקן הרביעי בשוויו בהיסטוריה של ארסנל יהיה פישר בן 28 שלא קיבל דקות בדינמו קייב ועבר בין פאוק סלוניקי, קבוצה שרכשה את גולסה ומתעניינת בישראלים בעצם. לבין קבוצות קיקיוניות מחורבנות ממזרח אירופה. אז כן סליחה באמת שאני מזלזל בו. אין סיבה לקנות שחקן בן 28, כן כן 28 עוד שבועיים במחיר כזה אחרי עונה אחת טובה בקריירה ושער מול ברצלונה . גם בנדטנר כבש מול ברצלונה אז מה?

ודרך אגב עם כל המגרעות של ג׳ירו, מדובר על שחקן שמחזיר על המגרש עובדתית. שחקן שלקח יחד עם בלהנדה אליפות שלמה על הגב בצרפת. חלוץ שנתן יורו נהדר עד הגמר וחלוץ שלטעמי יש לו את אחד ממשחקי הגב לשער הטובים בעולם היום, אז לך חבר, אין שום זכות להזכיר אותו ואת הפישר הזה פרז באותו משפט. ואין לך שום זכות לתקוף אותי על הביקורת הזאת.

אם הרכש הזה יצא לפועל הוא שערורייה.

נ.ב
    ההודעה שלך היא גניבת דעת אחת גדולה, ההשוואה לוארדי שהעונה שעברה הייתה אחת למיליון.
    ההצגה של הדעיכה בעונה שעברה כיוצאת דופן כשבעצם עשר שנים הוא שחקן בינוני מינוס ותחילת העונה שעברה זה היוצא דופן.

נערך לאחרונה ב: ‏25/8/16
    עידן444 אוהב/ת את זה.
  5. Iker Casillas משתמשים של כבוד היכל התהילה

שוב, להגיד שלוקאס הוא פישר בן 28 ששיחק עם גולסה בפאוק זה כמו להגיד שוארדי (אפילו שבצורת המשחק הם שונים מאוד) הוא פישר בן 29 ששיחק בליגה השישית באנגליה. זה יפה שאתה קורא את ההיסטוריה שלו בויקיפדיה ואז פתאום מחליט שהוא חרא שחקן מבלי לראות אפילו דקה אחת שלו. פרס כישרון גדול וזה שהחלוץ הבכיר של ארסנל צריך להיות שחקן הרבה יותר טוב ממנו לא אומר שזה יהיה שערורייה להביא שחקן ב-20M יורו (בהתחשב בשוק המשוגע של היום שלונגר ולך אין מה לעשות מאשר להיכנע לאינפלציה אם אתם רוצים להצליח) אחרי עונה של 17 שערים ו-10 בישולים בקבוצת אמצע טבלה בספרד. אני לא יודע איזה יורו נהדר אתה זוכר מז'ירו, אני בעיקר זוכר חלוץ אפור ומאוד לא יציב. לא חסר לכם כסף וזה די ברור שלא תנחיתו פתאום איזה לבאנדובסקי, לכן עדיף שיהיה לכם בסגל עוד חלוץ שיודע להבקיע מאשר ז'ירו וחילטורים של וולקוט/אלכסיס בחוד.

אני מסכים שונגר ביזיון (או שלשול, אם תרצו) בחלון ההעברות ובכלל בשנים האחרונות אבל עושה רושם שתצא נגד כל רכש שלו שהוא לא "גלאקטיקוס".

נערך לאחרונה ב: ‏25/8/16
  6. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

עוד פעם. כישרון גדול לא עוזר לנו כשהוא בן 28. אם הוא יתן 2 עונות של מספר שערים דו ספרתי זאת תהיה הצלחה היסטרית.
    אתה צריך להבין שרכש שכזה מבסס את הבינוניות. אם הוא היה בן 23 24 או אם הדיווחים היו על 10 12 מיליון. לא הייתי מתלונן.
    הבחור לא פגע ברוב הקריירה, אז למה שיפגע עכשיו? למה להמר ובכל כך הרבה כסף?
    תקשיב ג׳ירו לא חלוץ מדהים אבל בטח שאין כאן מקום להשוואה.

דרך אגב אני אומנם לא אוהד מסור של דפור אבל בהחלט ראיתי משחקים שלו בעונה שעברה.

7. Iker Casillas משתמשים של כבוד היכל התהילה

אין בעיה. תמצא חלוץ בן 23-24 אחרי עונה של 17 כיבושים ו-10 בישולים (או שהראה יכולת קרובה לזו של לוקאס) באחת מהליגות הטובות בעולם שהקבוצה שלו תסכים למכור תמורת 12M יורו בשבוע האחרון של חלון ההעברות ואני אסכים איתך. בינתיים לא עושה רושם שהמבחר של מה שאתה מחפש תמורת מחיר יחסית נמוך לשוק של היום כזה גדול כשעוד כמה ימים נגמר החלון. עד אז הייתי מעדיף לשלם מחיר בסדר גמור על שחקן לא רע בכלל מאשר להיתקע עם חלוץ בודד בסגל כמו ז'ירו.

Die Werkself אוהב/ת את זה.
  8. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

שומע אם הסקת מכל זה שאני רוצה חלוץ בן 24 שכבש 17 שערים ב12 מיליון. או שאתה מטומטם או שאתה מנסה להוציא אותי מטומטם. אני לא מעוניין להמשיך בדיון.

9. Iker Casillas משתמשים של כבוד היכל התהילה

אז כנראה שאני מטומטם כי אני באמת לא הצלחתי להבין מה אתה רוצה. אם אתה חושב שתצליח להביא עכשיו חלוץ כמו אובמייאנג או לקאזט במחיר סביר (או אפילו מחיר מאוד לא סביר) אז בהצלחה כי כנראה תצטרכו לשבור עוד יותר את השוק בשביל שזה יקרה, ולפי איך שונגר מתנסח זה בחיים לא יקרה. מה שניסיתי להגיד זה שעד כמה שתתעקש לחשוב אחרת, לוקאס פרס ב-20M יורו זה עסקה לא כזו רעה לשלב הזה של אוגוסט ואפילו שעם מאמן נורמלי הוא היה חלוץ לרוטציה בארסנל ולא יותר, זה עדיף על המצב הנוכחי שלכם (אף פעם לא אמרתי להעיף את ז'ירו ולהשאיר רק את לוקאס כחלוץ הבודד והבכיר).

סליחה אם גרמתי לך להתעצבן, רק רציתי להגיד שלוקאס לא כזה שערוריייה כמו שאתה עושה ממנו ולהשוות אותו לוארדי זה לא פשע כזה גדול.

eranhil אוהב/ת את זה.
  10. עידן444 Member

נתתי לייק כי מסכים עם רוח הדברים.
    על נושא היגוואין לא מסכים לחלוטין.
    סכום כמו ששילמו על היגוואין לטעמי מוכיח כמה הכדורגל באירופה איבד את השפיות וחוסר השפיות הזה בעיני עוד יחרב את הענף הזה יום אחד.
    אפילו את ההיגיון בהבאת פוגבה בסכום ששולם עליו וגרר ביקורת אני עוד איכשהו יכול להבין- שחקן צעיר בעמדה מאוד מרכזית במגרש שהוא אולי הטוב בעולם בעמדה הזו- לדעתי נותן ליונייטד ערך מוסף גדול!
    זה לגמרי לא המקרה אצל הארגנטינאי שלדעתי שולם עליו מחיר מופרע והייתי מאוד מודאג אם ארסנל היתה משלמת את הסכומים האלה תמורתו.

Sent from my iPhone using Tapatalk

11. Mellow29 Kopite

Clock End Stand, בחיי שקראתי את ההודעות שלך פעמיים ואין לי מושג מה אתה רוצה מקסיאס. אתה כותב כאילו מדובר בונגר מאחורי המקלדת שמנסה להטריל אותך, ולא במשתמש שבא לכאן לתת את ה-insight שלו על שחקן שלרוב אוהדי ארסנל יצא לראות אולי פעם או פעמיים.

עניינית: נראה כמו רכש שיכול ללכת לשני הכיוונים, הצלחה יפה או נפילה בסדר גודל אספס. הגיל שלו לא ממש מעניין (לפפ זה לא הפריע להביא את נוליטו) והמחיר גם - כדאי לעשות adjust לשוק המחירים המודרני ולהבין ש-20 מ' היום זה לא 20 מ' פעם. הרכש השני הכי יקר של סיטי אי פעם זה ג'ון סטונס, הרכש השני הכי יקר של צ'לסי זה מיצ'י בטשואי, לכן אני בכלל לא מבין את הטיעון של "זה השחקן הרביעי הכי יקר במועדון".
    "הבחור לא פגע ברוב הקריירה, עד שפגע" זו בערך ההגדרה של כל לייט בלומר בכדורגל. התקופה בדינמו קייב לא רלבנטית בשום צורה לאור השנתיים האחרונות.

12. Gunner_ForeveR Member

עצוב שגם הוא לא מבזבז כסף וגם אחרי שהוא אומר שאם הוא ימצא שחקן איכותי שיתרום לקבוצה הוא כן יבזבז כל סכום שיידרש (300 מיליון), הוא מביא את ההפך הגמור . אז כן אולי אני עוד אוכל את הכובע אבל לפי דעתי זה ממש לא ה "quality / right player" שיוסיף משהו לקבוצה שלנו מעבר למקומות 4-3. אם הוא היה עומד במילים האלה שלו שהוא ממחזר לנו כל הזמן הוא היה מעלה את ההצעה על לקאזט.. שלא נדבר על מקרים שהיו בעבר הלא רחוק (סוארז) אבל אח"כ הוא מספר סיפורים שהוא לא מפחד לבזבז כסף. העיקר שהעובדים של המועדון יוכלו לסגור את החודש. טפיייי

13. עידן444 Member

לא נראה לי שהוא רוצה ממנו משהו באופן אישי או חושב שהוא מטריל וגם אפשר להבין שהוא לא בא להגיד שפרס שחקן לא טוב.
    פשוט מבטא אכזבה מהבאה של עוד שחקן שיהיה שחקן רוטציה קלאסי בזמן שאנחנו אוהדי ארסנל כבר שנים מחכים לאגוארו\דייגו קוסטה\לואיס סוארס משלנו. אפילו זלאטן בגילו המופלג היה יותר מרגש מבחור נחמד בן 28 מלה קורוניה עם כל הכבוד.

Gianzola אוהב/ת את זה.
  14. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

בנוגע להיגוואין התכוונתי לקיץ בו עבר לנאפולי ולא הקיץ הנוכחי.
    בנוגע לקסיאס. אתה אומר שאני רוצה שחקן בן 23 שכבש כמו פרז ב12 מיליון .
    הכוונה שלי שאם הפרסומים על החתמת פרס היו נעים סביב ה12 מיליון יורו זה היה מחיר יותר סביר לחלוץ עם הרזומה שלו. באותה מידה אם הוא היה שחקן בן 23 24 עם עונה אחת טובה בדפור ברזומה, לא הייתי מתלונן על התג מחיר הגבוה ו25 מיליון היה בגדר הסביר. אבל שחקן בגילו עם הרזומה שלו, לא שווה לטעמי את המחיר.
    מה שהתלוננתי מלכתחילה זה על מדיניות הרכש הצבועה של וונגר. שהוא מפסיד שחקנים גדולים בגלל מיליונים אחדים שהוא לא מוכן להתפשר עליהם ומאידך הוא קונה לא מעט שחקנים בינוניים במחירים גבוהים מדי. זהו.

15. עידן444 Member

בנושא היגוואין- עכשיו הבנתי.
    אז מסכים עם כל ההודעה ההיא.

מצב נושא:
הנושא נעול.