ארסנל 2016/17: עוד שנה למנאייק?

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י All_Hale_Conradinho, ‏8/7/16.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. k_700 Member

לא הבנתי עוד איך 20 מיליון אירו על פרז אחרי העונה הטובה מאוד שלו נראה כמו מחיר גבוה בשוק של היום?

מישהו יכול לפשט לי הסבר טוב?

2. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה זה 20 מ' אירו בכלל? שווה ערך לשקית במבה בשוק הזה. את פאקינג ג'ורדון אייב מכרנו בערך בסכום הזה.

לשמוע את אוהדי ארסנל מתלוננים על מחירים זאת חתיכת בדיחה, מסכן ונגר, לא יכול לנצח ככה או ככה. זה בסדר לשים מחירים פסיכיים על שחקנים שאני רוצה אבל אם זה שחקן שאני לא רוצה אז פתאום המחיר נהיה פאקטור...

כנראה קלוק אנד מאמין שאם זה לא פרז אז ונגר ישבור את הבנק על לקאזט\חלום רטוב אחר כלשהוא, כשבפועל אין לו בעיה לסיים את החלון עם כלום ושום דבר ולמכור לך את יאיא סאנוגו בפעם הרביעית בתור חלוץ מצוין.
    רק לפני כמה שנים הבנאדם הזה היה סוגר את חלון ההעברות עם איזה אלמוני בשם קוסיילני + פאקינג סבסטיאן סקילאצ'י והולך לישון עד הקיץ הבא, כל עוד הוא עושה משהו בשוק קחו את זה ותברחו.

3. k_700 Member

הקטע המצחיק הוא שקלוק אנד מנסה לשכנע את עצמו שאם רק הגיל של הפרז הזה היה נניח 24 ולא 28 אז הוא היה מוכן אפילו לשמוע על 25 מיליון פאונד עליו.
    כאילו וואט דה פאק??

השחקן לייט בלומר, מהטובים ביותר בליגה הספרדית בשנה האחרונה.
    שחקן מאוד מגוון שהיה בערך אימפריה של איש אחד בהתקפה הנכה של לה קורוניה משך רוב העונה.
    מגיע באמת במחיר שג'ורדן אייב עבר מליברפול(כשליברפול עוד מכניסה להם סעיף קנייה בחזרה), אחרי עונה של 0 שערים ו0 בישולים בליגה.
    20 מיליון אירו זה לא כסף במונחים של כל קבוצה בליגה האנגלית, בטח בתנאי הכיס של ארסנל.

הזכירו פה את נוליטו, תכלס, אם תתנו לי לבחור בין נוליטו לפרז(שכמה ההפרש בין העברות של השניים האלה, 2-3 מיליון אירו מקסימום), אני לוקח את פרז.
    נראה לי כמו שחקן שעוד יש לו אפילו לאן לגדול במשחק והרבה פחות רב גוני עם הכדור ברגל.
    נוליטו, למרות פתיחה יחסית מרשימה בסיטי לדעתי שחקן שהולך להתייצב סביב רמה מסוימת שלא באמת תקח את סיטי קדימה העונה.
    יותר מדי חד גוני.

אגב, אם כבר הזכירו את פוגבה, אציין שלא היה מפריע לי בכלל גם אם המועדון שלי היה משלם 600 מיליון אירו עליו.
    קודם כל זה לא יוצא לי מהכסף, דבר שני אני מודע מאוד לפוטנציאל השיווקי שלו, ודבר שלישי והכי חשוב- הספיקה לי חצי שעה כדי להבין שזה השחקן קישור המרכזי הכי טוב שדרך אצלנו על הדשא מאשר השיא של רוי קין(שזה למעלה מ11 שנים).

4. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

@Iker Casillas,

תודה על המידע. אוהדי ארסנל נוטים להיות במחזור אינסופי, אז אל תיקח אישית את הרצון לפטר אותך.

למי שמעוניין לקרוא עוד על השחקן, אז זה אחלה פוסט מצד אוהד דפורטיבו לה קורוניה. נשמע כמו גריזמן לעניים.

עריכה: כאמור, השלב האחרון לקראת הודעה רשמית.

עריכה2: וואט דה פאק.

נערך לאחרונה ב: ‏25/8/16
    golding אוהב/ת את זה.
  5. golding מנהלים

פרז ומוסטאפי באותו יום, מניח שזה משמח אתכם. שתי החתמות מעניינות שמידת הצלחתן לא בהכרח מובטחת, אבל אין עוררין על הכישרון שלהם והם מגיעים אחרי עונה אינדיבידואלית מוצלחת מאוד.

מעניין!

6. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

נשמע לא הגיוני בעליל שאנחנו עובדים על שתי החתמות בו זמנית, אז אני מעדיף לחכות לדחפורים (חה! ז*ן על אוהדי אינטר).

וצריך לקחת דברים בפרופורציות: אשמח לראות את מוסטאפי ופרז כדי לא לראות שחקנים אחרים עד שאשנא גם את שניהם, זה הכול. דבר נוסף ומעט יותר רציני: ייתכן והמועדון כבר מסתכל בחשש (מוצדק) לעבר הקיץ הבא בו אוזיל (ג׳אקה) ואלכסיס (פרז) צפויים לעזוב.

SerieA אוהב/ת את זה.
  7. Gunner_ForeveR Member

אין ספק שאם זה באמת יקרה, זה ינחם, במיוחד בהתחשב בעובדה שאני בקרוב הולך להיות במשחק של ארסנל. אבל עדיין לא יספיק כנראה לצערי למה שאנחנו באמת שואפים. בכל מקרה, איך אומרים? עדיף מכלום.

8. golding מנהלים

אורנסטיין הזה די אמין, לא?

9. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

כן, בגלל זה הוא נקרא ברשת ״אורקל״/״הכי קרוב לרשמי״. ע״ס ההיסטוריה שלו סביר מאוד להניח שהציוצים שלו מבוססים לחלוטין על מידע פנימי.

אבל בארסנל כמו בארסנל, ובכלל במו״מ דברים יכולים ליפול (ראה ערך: המטוס של היגוואין). עם זאת, נוטה להאמין שזה יוצא לפועל הפעם בעיקר כי שתי הקבוצות בספרד ממה שקראתי דיי לחוצות וצריכות את הכסף (עסקאות שקצת מזכירות את מה שעשינו עם קאסורלה).

נערך לאחרונה ב: ‏26/8/16
    golding אוהב/ת את זה.
  10. Iker Casillas משתמשים של כבוד היכל התהילה

כמובן שראיתי אותו הרבה הרבה פחות מאותו אוהד, אבל אני עדיין חושב שהוא הגזים עם ה״bags of speed" של לוקאס. יש לו כוח פריצה והוא היה נהדר בסגנון המתפרצות של דפור אבל הוא לא מהיר כמו וארדי ובמעט שראיתי הוא התבסס יותר על הטעיות ודריבלים מאשר על מהירות כשהוא עובר שחקנים באחד על אחד.

אגב, אני גם מחזיק מאוד ממוסטאפי ואני בטוח שבלעדיו ולנסיה הייתה בחלק התחתון של הטבלה אשתקד.

מצד שני, גם גבריאל נראה כמו בלם טוב בויאריאל ממה שראיתי אז יכול להיות שהדעה שלי באמת לא שווה כלום.

11. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

נראה לי שסביבת הגנה של קבוצה > על כל כישרון אינדיבידואלי גדול אשר יהיה = מה שאתה רושם נשמע הגיוני על הנייר.

12. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

הדיון קצת יצא מפרופורציה ואני מתנצל אם לא הבנתם אותי נכון או אם באותה מידה לא הסברתי את עצמי נכון. בסגל הנוכחי אני אשמח לכל תוספת לסגל. בטח שלחלוץ שסיים עם 17 שערים בלה ליגה. אבל זה לא גרנטיי לשום דבר כי זאת הייתה עונת השיא בקריירה שלו ואחרי העונות הקודמות שלו אי אפשר לדעת מה נקבל ממנו. אני מקווה יותר מכולכם לאכול את הכובע ושהוא יהיה לייט בלומר מצדי ברמה של לוקה טוני.
    זה תסכול של עשר שנים שדיבר והתפרץ ממני. ברור שזה עדיף על קיץ שמסתכם בשוער או בבלם בלבד.
    בנוגע למוסטאפי, אני לא יודע אם זה רשמי או לא אבל ברור שזה רכש משמעותי. בלם מצויין שיחד עם קוסיילני וקצת מזל בעניין הכשירות יכולים לבנות מרכז הגנה סופר חזק.

13. Mellow29 Kopite

כבר מותר להגיד שבתכלס, בהשוואה לכל קבוצה חוץ ממנ' יונייטד ששיחקה פוטבול מנג'ר עם צ'יטים, היה לכם אחלה קיץ בכל מה שקשור לשוק ההעברות?

זה לא ישנה בהרבה את גורל העונה הזו על הדשא, כמובן. אבל כבר כמה קיצים, מאז הקיץ שהבאתם את אוזיל, שאתם עושים רכש טוב מאוד (גם אם לא בכמות מספקת). הבעיות של המועדון הזה כבר מזמן לא מתרכזות בתקופה של יוני-אוגוסט.

oranfu ו-Liverpool-Forever אוהבים את זה.
  14. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני מבין מאיפה מגיעה המחשבה הזו, אבל אני חושב שזה מעט מורכב (רק כדי להבהיר כבר עכשיו: אתה לגמרי צודק).
    1. טיימינג. כבר איבדנו 5 נק׳ יקרות שנובעות לא מעט מההתמזמזות הרגילה של ונגר (לא שאני מכוון לאליפות או משהו אחר באופן כללי, אבל עצם זה ששילמנו על זה באופן לא מפתיע כבר עכשיו בהחלט מוריד את הציון של סיכום הקיץ שלנו).

2. ״לא כמות מספקת״ זה חתיכת אנדרסטייטמנט. סיימנו עם 0 שחקני שדה בקיץ שעבר. 0. 0. 0. אולי אין לנו את היכולת הכלכלית של יונייטד לעשות את מה שהיא עשתה בקיץ אחד, אבל אנחנו כן יכולים להביא שני אוזילים/אלכסיסים/צ׳כים בקיץ ולא לפרוס את זה לאורך 3 שנים.

3. הפרופיל של שחקנים כמו ג׳אקה ומוסטאפי נראה מעניין ובעיקר נכון, אבל ימים יגידו. לגבי פרז, well, תחושת בטן: לכל היותר יהיה משהו בין קאסורלה לגירוד, קרי, הוא יחזיר את הכסף ששולם עליו ולא יותר מזה (מצד אחד, לא רע בכלל לעומת הטירוף בפרמיירליג, ומצד שני אוהדי ארסנל רוצים לראות הרבה יותר מעוד שחקן משלים/טוב. ככה זה אחרי כ״כ הרבה כשלונות, וקשה לזלזל בזה, אם כי אני מבין את החבר׳ה הניטרלים יותר שיגידו ״הלו, זה עדיף מכלום אחרי שנכשלתם להשיג רישיון עבודה לטאקומה״). באותה מידה זה גם יכול להיות אספאס 2.

4. נראה שיש כאן סוג של מחשבה לקראת הקיץ הבא (לפחות בראש שלי): מעולם לא החזקתי ממרטסאקר ואני נחרד מהמחשבה לגלות כמה איטי הוא יהיה אחרי הפציעה האחרונה, אז ונגר הביא/יביא את מוסטאפי ועוד איזה ילד לא קשור מקבוצה שירדה לליגה 3. שני הכוכבים הגדולים, אוזיל ואלכסיס, צפויים לעזוב ולא אופתע אם ג׳אקה ופרז הם המחליפים הבערך ישירים שלהם במידה ויגיעו. אז כרגע נראה שמעמדנו התחזק כקבוצת טופ 4 ולא יותר מזה, ובקיץ הבא נחזור לבכות כאן על איך ארסנל חוזרת להיות פידר קלאב מובהק.

5. לסיכום, מבחינת כמות ואיכות - על הנייר - כן, אתה צודק: חיזקנו את ההגנה, הקישור וההתקפה. אתה עוד יותר צודק במובן שיש לנו בעיות הרבה (הרבה) יותר גדולות מרכש כזה או אחר, וזה משהו שלא רק אוהדי ארסנל שוכחים ממנו לאורך קיץ שלם.

6. סיטי התחזקה על הנייר גם כן, אי אפשר להגיד שלא. אולי אפילו מאוד (נבחן את זה במהלך העונה), וצ׳לסי עוד לא סיימה את הקיץ.

נערך לאחרונה ב: ‏26/8/16
  15. עידן444 Member

אני חושב שהרבה נעוץ דווקא כן בסגל שסובל מהיעדר איכות. סבבה, אז בעונה שעברה זכתה באליפות קבוצה פחות איכותית וזה כאילו סותר את זה- אבל בדרך כלל ארסנל עפה מאירופה כי היא פחות איכותית מהיריבות החזקות ביבשת וגם בליגה כל אלה שסיימו מעליה(כל עונה- 1-3 קבוצות)- רובן(בטח האלופה) יותר איכותיות.
    כדי לפצות על היעדר איכות צריך מאמנים בסגנון שהוא הפוך לאני מאמין של ונגר. ונגר הוא אותו ונגר שמאמין בכדורגל חיובי שהסגל שלו(באשמתו הישירה כמובן)- לא מסוגל לייצר. את ברצלונה אתה לא מדיח עם כדורגל איכותי וחיובי כי היא יותר איכותית ממך ויש לה מסי ולך אין. את ברצלונה אתה יכול לנצח עם כדורגל של מוריניו וסימאונה. חונק אותה.
    בשנים הראשונות של ונגר בארסנל היא היתה קבוצה קשוחה שמשחקת כדורגל לא מתפשר כי זו הירושה שהוא קיבל ולמעשה ההסטוריה מלמדת שהארסנל של 97-98 היא האלופה הכי פחות ונגרית שהיתה מבין ה- 3 כי היא למעשה פיצתה על מגרעות איכותיות עם המון אופי, נחישות, הקרבה ו״מרפקים, ונשיכות באוזן״ כי היו שם שחקנים שלא הוא הביא וזה היה האופי שלהם.
    בהמשך הוא הביא את את סול קמפבל ועשה אחלה הסבה לקולו טורה והרוויח מרכז הגנה לדעתי מהחזקים שהיו באותו זמן באירופה כולה. אשלי קול זה שחקן שהוא עצמו עיצב. לאורן היה רכש נהדר ולטעמי היה מגן ימני מהטובים באירופה.
    פירס, הנרי, ויירה, וילטורד, ז׳לברטו סילבה היו וורלד- קלאס- ולמעשה ריי פארלור וקיאון היו השרידים מאותה ״ארסנל הישנה״.
    ב 2004 ארסנל יכולה היתה לשחק את הכדורגל של ונגר וגם להגיע להישגים. ארסנל של השנים האחרונות לא מסוגלת לזה כי אין לשחקנים שלה את היכולת לזה- וונגר במקום להבין את זה- ממשיך להתעקש.
    המפתח הוא לדעתי כן שוק ההעברות שהשתנה וכבר לא מאפשר לונגר למצוא אנלקות וויירות. הגג שהוא מוצא זה קלישי, בואמורטה, פנאנט, בנטנר וסנדרוס- ואוזיל וסאנצ׳ס לא מספיקים כדי לסחוף אותם קדימה.
    אגב, הרוב כאן מסמנים את סאנצ׳ס כוורלד- קלאס- רק אני חושב שהוא שחקן של תקופות שדי משקף את החוסר יציבות של ארסנל? אולי לא נעים להגיד את זה אבל בעונה שעברה ארסנל היתה הכי טובה ויציבה כשהוא היה חסר. גם אוזיל ״הכוכב״ השני רחוק מלהיות שחקן שיסחב קבוצה- המון חוסר יציבות מאז שהגיע לארסנל(בעצם היו תקופות שהוא דווקא כן היה יציב- בחולשתו...) וגם עונת שיא שלו מבחינת מספרים לא הספיקה לאליפות מול לסטר גם בגלל העלמויות שלו ברגע האמת.

Sent from my iPhone using Tapatalk

מצב נושא:
הנושא נעול.