ארסנל 2016/17: עוד שנה למנאייק?

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י All_Hale_Conradinho, ‏8/7/16.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. DRORIKO Member

חייב להגיד שארסנל זאת קבוצה שאני מאד מחבב, האהובה עלי באנגליה. קבוצה מפוצצת בכשרון עם כדורגל שמח. בתור אוהד יובה אני רואה בה סוג של אלטר אגו, קבוצה שמשחקת כדורגל שאנחנו אף פעם לא נעיז לשחק(ובצדק). לצערי גם השנה איפשהוא בינואר כל העסק יקרוס.

נערך לאחרונה ב: ‏20/10/16
  2. עידן444 Member

מה שעצוב\מנחם זה שאף אחד לא יתרגש אם זה מה שיקרה.
    מצד אחד זה עצוב.
    מצד שני זה מנחם כי אפשר להיות מופתעים רק לטובה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

3. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

הקבוצה יותר מוכשרת, בוגרת וחזקה מנטלית העונה.

זו העונה שלנו. אני מרגיש את זה.

4. Sturridge Member

אבל ונגר שלשול?

5. alexshw Member

הוא מצטט את ונגר

6. Raulito Madridista

https://pbs.twimg.com/media/CvKiI9LWcAAItdJ.Xxx

החגיגות של אוזיל.
    לפני חמישה ימים הוא חגג יום-הולדת 28 ואמש רשם ציון דרך ענק בקריירה שכבש שלושער ראשון כשארסנל הביסה 6:0 את לודוגורץ'. אוזיל חיכה 512 משחקים(429 במדי הקבוצות ועוד 83 הופעות בנבחרת גרמניה) עד לרגע הגדול הזה. אוזיל הוא השחקן החמישי בהיסטוריה של ארסנל שעושה זאת בליגת האלופות. כמוכן מסוט הכפיל את מס' השערים שלו העונה והגיע ל-6, כשעד עכשיו בארסנל הוא כבש 7,5,8 בהתאמה, ועונת השיא שלו בקריירה היא עם 11 כיבושים. אל תטעו לגבי הנתון של מלר, הניצחון הכי גדול של ארסנל באירופה הוא ה-7:0 על סלאביה פראג בשלב הבתים בעונת 2007/08 - צמדים של ססק ו-וולקוט, חלב, בנדטנר ושער עצמי אחד. אוזיל אמר לאחר המשחק - "הופעה קבוצתית נפלאה. אני שמח מאוד על השלושער הראשון שלי".

ניצחונה של ארסנל אמש היה ה-100 במסגרות אירופאיות תחת ארסן ונגר ובכלל היא בכושר נפלא - ארסנל ניצחה בתשעה מתוך עשרת המשחקים האחרונים שלה בכל המסגרות, עם מאזן שערים של 6:29. לראשונה מזה שנים לארסנל יש סיכוי טוב לסיים במקום הראשון בשלב הבתים אחרי שהוציאה תיקו בפריס כמובן מה שיכול למנוע הגרלה אכזרית בשלב הבא.

7. All_Hale_Conradinho Member

אם קוקלאן עדיין פצוע, אז מי ישחק לצידו של קזורלה מחר מול מידלסבורו?

8. Gunner_ForeveR Member

הוא לא פצוע, הוא פתח מול לודוגורץ ונתן הופעה טובה אפילו. ד"א קאזורלה בספק, אז אולי נראה את אלנני.

9. Gunner_ForeveR Member

אכן , אלנני במקומו של קאזורלה . כל השאר כרגיל .

https://pbs.twimg.com/media/CvX6-GBWIAEf0YU.Xxx

10. Roma מנהלים

גירוד ביצים,

מה הסיפור עם ג'ירו? וונגר הפסיק להאמין בחלוץ הצרפתי שלו?

הוא כבר לא פותח ובנוסף לוקאס פרז עקף אותו ברוטציה במשחקים שיצא לי לראות. ואם כבר הזכרתי את הספרדי אז לפני שאני חורץ את גורלו אני חייב לציין שהוא כרגע מתחרה עם יאגו אספס על תואר החלוץ הספרדי הגרוע שהגיע לליגה. ג'ירו רמה מעליו. יש משחקים שהצרפתי יכול לתרום הרבה יותר מכל ניסוי של סאנצ'ס בשפיץ וכדומה.

11. All_Hale_Conradinho Member

זה שילוב של חוסר אמונה וגם כמה פציעות/אי כשירויות שהיו לו מוקדם יותר העונה.

כעיקרון כן, הוא בהחלט יותר טוב מפרז, ובמשחק מול מידלסבורו הייתה תחושה שהדבר היחיד שמנע מאיתנו באמת להבקיע היה איזה מישהו שיצליח להתרומם ברחבה ולנגוח מעל ההגנה הדי גבוהה שלהם. חבל, כאמור, שזה הדבר היחיד שז'ירו באמת טוב בו, ולכן אני לא באמת מתגעגע אליו.

Roma אוהב/ת את זה.
  12. Raulito Madridista

אני למשל לא מתגעגע לז'ירו אבל מקבל את זה שהוא מוסיף לארסנל גוון מסוים ובלעדיו היא תכבוש הרבה פחות שערים במשחק הראש, להוציא מצבים נייחים עם קוסייליני וכאלה. לוקאס פרס פצוע(שיחק נגד רדינג בגביע הליגה) וייעדר חודש וחצי אגב. אין ספק שההתאקלמות שלו בארסנל לא טובה אבל האמת שלא ראיתי אותו הופך לשחקן הרכב או משהו כזה. אגב, לגבי יאגו אספס, אין ספק שההרפתקאה שלו באנגליה הייתה בזבוז זמן גדול ודווקא בליברפול הסופר-התקפית ההיא היה נוח להשתלב, קל לשחק עם סוארס וסטארידג', אבל בסלטה ויגו הוא נראה נהדר, הכוח ההתקפי הכי גדול שלה. כנראה שהוא היה שחקן שולי מידי שם.

Roma אוהב/ת את זה.
  13. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

ונגר מתרץ מתחילת העונה את הייבוש של גירוד בכל מיני סיבות כמו עייפות פיזית ומנטלית (מונדיאל), ולאחר מכן כל פציעות מסתוריות עם סטבקים מסתוריים לא פחות = נראה שעבר ביניהם איזה חתול שחור או משהו, ולכן אני מעריך שלא מדובר בסיבה מקצועית; הרבה פעמים מצופה מטרגט מן כמו גירוד לפצות על דברים אחרים עם החסרונות הברורים שיש במשחק שלו (ראה ערך: משחק ההגנה של מנדזוקיץ׳), ולעיתים קרובות הוא שם ז*ן (ייתכן שזה גם נובע מהיעדר תחרות על חולצת ההרכב). יכול להיות שלונגר נמאס, ויכול להיות שלא - אני באמת לא יודע.

אם כמה שאני לא מעריך את גירוד, כמובן שהוא יכול לעזור לארסנל מאוד. זה בסה״כ עוד דוגמא מתוך עשרות לכך שונגר מנצל את הסגל שלו רע מאוד (סתם דוגמאות בשלוף רק מהעונה הזו: 1) נתן לראמזי לעלות לא כשיר במשחק מול ליברפול ומאז הוא על תקן ז״ל. 2) קאסורלה בלי רגליים נשרף בכל משחק שיש את אלנני/ג׳אקה. 3) קוס מעונה לעונה נהיה פחות חסין והוא עדיין נשרף בכל משחק. 4) מונריאל השחקן החלש בהרכב מתחילת העונה ועדיין הוא באנקר למרות שגיבס הוא אופציה לא רעה כדי לנסות לבנות תחרות ביניהם. 5) קוק משחק יותר קדמי מאוזיל העונה. 6) עניין של זמן עד שאוזיל ואלכסיס יפצעו. נראה שמתחיל להיגמר להם האוויר כבר בדקה 60, אבל יותר חשוב להתעלל בגבינה בולגרית).

עם פרז קשה לדעת מה הוא שווה. אני חששתי שמדובר במקרה אספאס עוד לפני שראיתי אותו דקה של משחק בארסנל, אבל בהתחשב בזה שמאז שהגיע לא יכולנו לקבל יותר מדי רושם לגביו, אני נותן לו להנות מחמת הספק. חבל על הפציעה האחרונה שצפויה להשבית אותו ל-6 עד 8 שבועות*.

* - במונחים ארסנלים הוא גמר את העונה.

נערך לאחרונה ב: ‏29/10/16
  14. Raulito Madridista

ארסנל אחרי עשרה מחזורים:
    ארסנל העונה: 7 נצ', 2 תוצאות תיקו והפסד - 23 נק'.
    ארסנל אשתקד: 7 נצ', תיקו ו-2 הפסדים - 22 נק'.
    ארסנל עונת 2013/14: 7 נצ', שתי תוצאות תיקו והפסד - 23 נק'.
    ארסנל מודל 2004/05: 8 נצ', תיקו והפסד(מול יונייטד - תם הרצף) - 25 נק'.
    עונת 'הבלתי-מנוצחים', 2003/04: 7 נצ' ו-3 תוצאות תיקו - 24 נק'
    עונת 2002/03: 7 נצ', 2 תוצאות תיקו והפסד(במחזור העשירי לרוני ואברטון) - 23 נק'.
    עונת הדאבל 2001/02: 5 נצ', 3 תוצאות תיקו ו-2 הפסדים - 18 נק'.

- שני נצחונות העונה הושגו בתוספת הזמן.

- לפי הנתונים שיש לי, אלכסיס הגיע ל-50 שערים במדי ארסנל ב-106 משחקים. כבש 25 שערים בעונת הבכורה, 17 בעונתו השנייה והעונה הגיע לשמונה כיבושים עם הצמד היום. 35 שערים נכבשו בליגה ועוד 8 בליגת האלופות.
    - אוליבייה ז'ירו עם שערי בכורה העונה

פתיחת עונה טובה לארסנל. כמה חבל על התיקו נגד בורו בשבוע שעבר. בכל-מקרה, במחזור הבא: הדרבי. ואחריו: ביקור באולד-טראפורד. במחזור ה-17 ארסנל גם תגיע לאיתחאד. בינתיים חוץ מהמשחק המצוין נגד צ'לסי - אפשר לומר שארסנל איכזבה עם ההפסד הביתי לליברפול ומשחק לא מספיק טוב נגד לסטר, שארסנל היא הקבוצה הגדולה היחידה שלסטר לקחה נגדה נקודות. ממש בקרוב נוכל לדעת האם ארסנל שוב מאבדת את זה או שהיא תישאר עוד קצת.

15. Gunner_ForeveR Member

אם לא היינו מנצחים את המשחק הזה זאת הייתה קטסטרופה ולא פחות, פערי האיכויות היו ניכרים לעין ואין ספק שסנדרלנד כנראה כבר לא תשרוד עוד עונה בליגה. אם אני לא טועה גרמנו להם עכשיו לרשום את פתיחת העונה הגרועה ביותר בהיסטוריה של הפרמייר ליג לאחר 10 מחזורים.

החילוף של ג'ירו היה מנצח כמובן, אחלה של קאמבק למגרשים ופשוט אי אפשר להתעסק עם הבן אדם הזה בכדורי גובה.. הוא מפלצת במשחק הראש. גם ראמזי קיבל את הדקות שלו והיה חלק מהשער הרביעי, ומי אם לא אלכסיס שהוא המצטיין היום מבחינתי. אה ואוזיל עם בישול ראשון בליגה אז מזל טוב...

עכשיו כל מה שנותר זה לקוות למעידות של שאר היריבות. שבוע טוב טוב תותחנים!

מצב נושא:
הנושא נעול.