ארסנל 2016/17: עוד שנה למנאייק?

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י All_Hale_Conradinho, ‏8/7/16.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

אפשר לקשקש על ונגר עד מחר אבל גם עם קונוס על הקווים זה לא אמור לקרות לארסנל, כל אחד מהשערים שהם ספגו אחרי ה1-1 היה פשוט מביך, זאת זריקת זין טוטאלית ואלה שערים שבאיירן לא כובשת גם נגד הנמושות של הליגה הגרמנית, אולי חוץ מהמבורג שהפכה לשק החבטות הקבוע שלה.

חבורה של כוסיות שנמצאות במועדון הזה רק כדי לקחת את הצ'ק בסוף החודש ולהעביר את הקריירה וכמובן נזכרות להתאמץ ולשחק כדורגל רק כשהמקום הרביעי בסכנה.

חבל שונגר בוחר להתעסק בשופט עכשיו, זה באמת מביך, אבל צפוי. קצת כואב לראות את התקופה שלו בארסנל נגמרת ככה, למרות שלדעתי הוא עדיין יסיים בטופ 4 כי כאמור כשזה בסכנה הקבוצה זאת עולה לכל משחק כאילו הוא גמר גביע.

VAR אוהב/ת את זה.
  2. עידן444 Member

הוא אמר שארסנל חייבת להתעשת בליגה כי היא חייבת להיות בליגת האלופות...
    לא יודע... לא רואה סיבה שארסנל שם כבר די הרבה שנים... כסף? איך זה מתבטא? אני בטח לא מכניס כלום לכיס...

אגב, עם קוסיילני אנחנו עוברים את באירן. יש מישהו שחולק עלי?
    במשחק הראשון הוא נפצע ויצא ב 1-1. היום ב 0-1 לנו:)

Sent from my iPhone using Tapatalk

3. DRORIKO Member

בזמנו יובה מאד רצתה את אלכסיס סאנצ'ז, בארסה דרשה יותר מדי והוא לא הגיע אלינו. לאיפה הוא כן הגיע? לארסנל. אז כן יש שם כסף.
    כולנו גם זוכרים איך יובה סיימה את אותה העונה ואיך ארסנל סיימה את אותה העונה,או מה יובה עשתה מול באיירן ומה ארסנל עשתה מול באיירן. עכשיו תבין לבד למה רוצים לשלוח את ונגר הביתה

נערך לאחרונה ב: ‏8/3/17
  4. k_700 Member

זריקת זין ברמה שמצריכה לעלות חשד על מכירת משחק אם זו לא הייתה ארסנל של ונגר שאנחנו יודעים ששינוי קטן ולא רציונלי במשחק יכול ליצור התפרקות בסגנון של כדור שלג.

הגולים האלה מחפירים.
    אתה רואה את אוזיל ואלכסיס אשכרה אחרונים לכדור מול איזה שלושה או ארבעה שחקני באיירן שצריכים כמעט לריב בינם לבין עצמם מי זה שיכבוש כי זה פשוט קל מדי.

וכל זה בכלל אחרי מחצית וחצי שבאיירן זורקת זין ומשחקת בהילוך ראשון כאילו שלא את לה גם להפסיד 2-0, רק לא להתאמץ יותר מדי.

15 שערים לספוג מבאיירן בשלושה משחקים אחרונים כשבנינו זה לא ההפרש רמות האמיתי בין הסגלים של שתי הקבוצות.

המשחק הזה, שהיה כביכול לפרוטוקול בלבד הוא המיר ביותר שאני אישית זוכר מקבוצה אנגלית במפעל הזה.
    פשוט בושה.

5. Sturridge Member

עשר שנים שכל עשרות השחקנים שעברו בארסנל זורקים זין? שחקן אחד לא הצליחו למצוא עם טיפת כבוד למקצוע ולמועדון? ובמקרה בכל הזמן הזה בצ'לסי למשל פוגעים בינגו עם כל שחקן כשאפילו שכיר חרב כמו הזארד בסוף מנשק את הסמל. מישהו שם לא מעביר להם את המנטליות הנכונה. ובמועדון של איש אחד לא קשה למצוא מי זה.

אלעד אוהב/ת את זה.
  6. VAR Member

זה כן.

7. Sturridge Member

גם צ'ך לידו חייך, בטח נזכר בפעם האחרונה ששיחק מול באיירן.

8. k_700 Member

לא זה לא.
    מאמן רציני היה יכול לקחת את ההרכב הכי טוב של ארסנל(שברובו מורכב משחקנים טובים עד למצוינים) ולפחות מנסה לתת תחרות לבאיירן למשך משחק וחצי בהתמודדות הזאת.

מוייס למשל עשה את זה עם קבוצה מבוגרת והרבה פחות טובה ואל מול באיירן הרבה יותר חדה ואיכותית מהבאיירן הזאת.

ונגר מעמיד אותם בצורה מחפירה במגרש וכמו שכתבתי לא יודע איך להגיב לאירוע לא צפוי שקורה במגרש ומשנה את מאזן הכוחות.

לחשוב שאם אתה שם 9 שחקנים באיזור הרחבה של ארסנל ואז כשיחטף כדור לא תספוג שער קל זה טעות שאפילו בפיפא לא עושים.

מאמן אחר היה בא בגישה שונה להתמודדות, מנסה לאתגר קצת את באיירן בנקודות תורפה שלה ולפחות מאתגר קצת, גם אם מפסיד, 15 שערים בשלושה משחקים אחרונים נגדם זה לא פערי האיכות האמיתיים בין הסגלים.

נערך לאחרונה ב: ‏8/3/17
    DRORIKO אוהב/ת את זה.
  9. cheddar Member

ארסנל פאמ בלאד tv

10. עידן444 Member

באופן כללי בלי קשר לליגת האלופות בכדורגל האנגלי יש הרבה כסף. זה לא קשור דווקא לליגת האלופות. פעם זה היה נתח יותר משמעותי. ואם זה כזה משמעותי מבחינה כלכלית בוא נגיד שאני לא ממש רואה את זה בא לידי ביטוח בשוק ההעברות לעומת קבוצות בסדר הגודל הזה(ארסנל כבר שנים נמצאת בעשיריה או אפילו השביעיה באירופה מבחינת הכנסות). אמנם ארסנל לא ברצלונה או ריאל אבל מדובר במועדון עשיר מאוד(אגב, ברור שהוא הפך כזה גם בזכות ונגר)- וזה לא ממש בא לידי ביטוי על הדשא בעיקר בגלל ונגר(יותר נכון הבעלים שונגר מאוד נוח להם).
    לזה התכוונתי כשאמרתי שהיום- בטח לי כאוהד- זה לא כזה קריטי אם היא תהיה בעונה הבאה בליגת האלופות או לא. הרוח הארסנלית שגדלתי עליה מתה. היא כבר לא קיימת שנים.
    המאמן הכי מתאים להחזיר את ארסנל ההיא שגדלתי עליה אבל עם אוריינטציה מודרנית בעיני זה דייגו סימאונה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

11. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

הקטע של אלכסיס וצ׳ך מספר הכול.

בסה״כ עוד יום במשרד. נקסט.

oranfu אוהב/ת את זה.
  12. k_700 Member

אני חושב שיותר מאוהדי ארסנל( שרובם כבר מזמן אדישים כמו איזה חולה על ערש דווי שמחכה למוות) לא התאוששתי מהמשחק הזה.
    בחיי שזה אפילו מעצבן וזו קבוצה שבכלל גדלתי על שנאה ויריבות אליה.
    מעבר לתגובות
    הטיפשיות של המנג׳ר הזה,כמה שברירים השחקנים שלכם זה לא להאמין, כמה חסרי אופי ובושה.
    בחיי שאם למישהו במועדון הזה יש טיפת כבוד הם כולם נקנסים בשתי משכורות על ההופעה הכי ביזיונית שאני זוכר באירופה מנציגה אנגלית ועוד במשחק חסר חשיבות לחלוטין כשהיריבה אדישה לא פחות.
    אני לא הייתי מעלה אף אחד מהם גם למשחק הקרוב אבל מצד שני בדיוק עכשיו האפסים האלה יתחילו להתעורר על החיים שלהם כדי לזכות בגביע הקדוש.

13. nwish Member

גם אני חשבתי שזו הייתה הופעה פתטית, אבל קצת הגזמת עם האמפתיה ובכלל.

14. alexshw Member

ונגר בכל זאת מצליח להתעלות על עצמו. חשבתי יהיה ניצחון מינימלי של ארסנל.

15. nwish Member

המצב שלהם כ"כ גרוע שהוא גורם לשלנו להיראות טוב. לפחות אצלנו הפאניקה והבלאגן (משהו שעולה לכולנו על העצבים, כן?) הם תוצרי לחץ ואמביציה להגיע למטרה מסויימת, אבל אצל ארסנל אין שמץ של כיוון והם מתים מהלכים כבר עשור בערך.

זו גם הסיבה שנראה לי שונגר יישאר - הם לא שואפים לשום דבר שונה ממש שהוא נותן.

מצב נושא:
הנושא נעול.