ארסנל 2016/17: עוד שנה למנאייק?

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י All_Hale_Conradinho, ‏8/7/16.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. k_700 Member

זה לא אמפתיה, כל עוד אתה לא אוהד באיירן אני לא יודע איך אפשר לצאת מהמשחק הזה בתחושה שבאיירן לא פגשה שטיח שכמוהו היא לא רואה גם בסיבוב ח של הגביע הגרמני.
    עזבו את העניין של קבוצה אנגלית באירופה וזה, זה פשוט היה כואב למוות לראות את השערים הדפוקים האלה ובכלל את המצבים שהם סידרו להם שם.

ממש כמו קבוצה של ילדים חסרת ישע.

נערך לאחרונה ב: ‏8/3/17
  2. Sturridge Member

Bianconeri אוהב/ת את זה.
  3. Raulito Madridista

היה עדיף לונגר לסתום את הפה, להוריד את הראש ומעבר לכך שהוא 'מתנצל' עבור הקהל - שהמועדון היה מחזיר את הכסף לכל אוהד שקנה כרטיס. אבל את הבעיות של ארסנל כבר טחנו. פתאום אוזיל יכול לעלות מהספסל ואת אלכסיס דווקא אני שמח שהוא החליף, לא מגיע לו להיות חלק מהביזיון הזה. אני דווקא רוצה לנתח את העבר ואת ארסנל ואירופה:

כישלון עצום של ונגר אם לאורך 20 שנה ארסנל מגיעה לגמר אירופי אחד בעונה קסומה ולא זוכה בגביע. צ'לסי הייתה נטולת מסורת והצליחה להיות חברה קבוצה בחצי הגמר בשנים הגדולות שלה ובסוף זכתה בגביע. גם ליברפול שהייתה קבוצה פחות טובה מארסנל. לדעתי ארסנל הטובה ביותר הייתה בין 2001 עד 2004. והתוצאות? הדחה בשלב הבתים השני - מול קבוצות כמו דפורטיבו לה-קורוניה ולברקוזן שהיו פחות טובות ממנה| הדחה בשלב הבתים השני ב-2003 מול ולנסיה חלשה ואפילו אייקס(למרות שהיו לה כוכבים)| והפספוס הגדול היה מול צ'לסי בעונת ה'-בלתי-מנוצחים', דווקא במשחק הבית ארסנל אכלה אותה. ב-2006 ארסנל הגיעה לגמר אחרי קמפיין עצום וגם בגמר שיחקה נפלא למרות הנחיתות המספרית והצליחה בעשרה שחקנים להגיע להמון הזדמנויות אבל הנרי החמיץ. חבל.

4. alexshw Member

צריך לזכור שעונת הגמר של צ'מפיונס הייתה אחת הגרועות של ארסנל תחת ונגר בליגה. הוא באופן בנאלי התרכז בצ'מפיונס על חשבון הליגה כפי שליברפול עשתה עונה לפני כן. באותה עונה רק תודות להרעלה מסתורית של שחקני טוטנהאם ובכלל לוזריות גדולה שטבועה במועדון הזה, ארסנל תפסה ברגע האחרון את המקום הרביעי. 15 נק' מתחת לליברפול השלישית, 24 נק' אחרי צ'לסי האלופה.
    פאקינג בלקברן סיימה רק 4 נקודות מתחתיהם.

5. Sturridge Member

אפשר להוריד את פריז מרשימת הקבוצות של סאנצ'ז. עכשיו רק חסר שמוג'י יחזור להטות משחקים וזה שלנו.

6. k_700 Member

או שוודי יתעורר על החיים שלו.

7. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

כמה עבודה מצפה למאמן שיחליף את ונגר (לפחות זה קורה!!),חצי סגל לזרוק לפח ולבנות הכול מהתחלה.
    צרכים חיזוק כמעט בכול עמדה במגרש,אני באופן אישי לא הייתי מתנגד לראות את אוזיל עוזב,ובמקומו להביא מישהו אחר.

8. k_700 Member

לא יודע זה שבר אותי.

VAR ו-Scouser Tommy אוהבים את זה.
  9. alexshw Member

10. cheddar Member

גם ווילשיר לא בטוח יחזור, אני אומר למרות שהוא מוכשר ראינו שהוא לא מוצא את עצמו בארסנל, לא צריך בכוח.

מי שצריך לשחק יותר זה לוקאס פרז, שחקן רכש חדש שנראה טוב בצ'אנסים שהוא מקבל, ממש בזבוז אם הוא כבר פה שהוא לא משחק. או שזה הייתה קניה בשביל להגיד קנינו ותו לא

11. cheddar Member

אין יותר ארסנל מלהיכנס לתוך השער בהליכה

12. InWengerWeTrust Member

אחרי ההופעה המופתית בגביע זה ברור כשמש שהקבוצה במומנטום חיובי שיוביל לגבהים שרק ונגר מסוגל להביא אותנו אליהם. כל המקללים אכלו את הכובע בשבת אחרי שראינו ארסנל שוטפת את המגרש ומנפקת תצוגה עילאית. אין לי ספק שצריך לסמוך על ונגר והוא יוביל אותנו למקום השני וזה יספק הכנה לאליפות שתגיע בשנה הבאה!

אלעד ו-Gunner_ForeveR אוהבים את זה.
  13. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה אלעד, היית במצב רוח לקצת טרולינג?

golding, אלעד ו-Sturridge אוהבים את זה.
  14. cheddar Member

בטוח תשמחו לשמוע שהאמייריטס קאפ חוזר השנה ,אבל עדיין לא ברור מול מי נשחק

15. Andrei Kanchelskis Member

אם הייתי אוהד של ארסנל הייתי פשוט מתפלל שהברוך בו היא מצוייה עכשיו פשוט יימשך עד לסיום העונה והיא תגמור במקום החמישי ומטה שיסייע לארסן ונגר לעוף מהקבוצה ולגאול אתכם מייסוריכם הקשים, עצוב שצריך
    להגיע למצב כזה שמאחלים לקבוצה שאוהדים להכשל אבל במציאות הנוראית שנוצרה פשוט אין ברירה....

Gunner_ForeveR ו-עידן444 אוהבים את זה.
מצב נושא:
הנושא נעול.