ארסנל 2017/18: ונגר פורש

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י All_Hale_Conradinho, ‏8/7/17.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. alexshw Member

נראה שגם ארסנל בעניין של אוונס.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

2. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

וונגר הולך לגמור לא רק את ההווה,גם את העתיד.
    במקום למכור את אוזיל,מונראל,קאסורלה,וולישיר,אלנני,וולברק ושאר הבינוניים. בואו נמכור את אוקס,אלכסיס וגם את ברליין על הדרך. ונהפוך למידלסברו רשמית.

3. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

עסקת גיבס נפלה.

ככה זה שאתה מרגיל אנשים להרוויח מה שלא מגיע להם.

4. alexshw Member

5. nwish Member

סקיי עדיין רצים עם השמועות על סטרלינג + כסף תמורת סאנצ'ז.. אם הן נכונות, אני לוקח את העסקה בעיניים עצומות עבור ארסנל. לא שסטרלינג באותה פלנטה, אבל הוא צעיר ויכול לסדר שלישיית התקפה לא רעה בכלל עם אוזיל ולאקאזט כבר עכשיו.

זו גם בערך העסקה היחידה שמשאירה את ארסנל מראש עם מחליף ראוי.

מצד שני, אם זה נכון זה כ"כ מטומטם מצד סיטי, שקשה לי להאמין.

6. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

למה זה מטומטם עבור סיטי? סאנצ׳ז כוכב על שיכול להיות שובר שוויון (סליחה על הביטוי המאוס) השנה, וסטרלינג כבר שנתיים לא מוכיח את עצמו. לא חושב שהפוטנציאל העתידי שלו זו סיבה מספיק טובה לוותר על עסקה כזו, ועוד במחיר מציאה.

oranfu, Footballover ו-אלעד אוהבים את זה.
  7. Gunner_ForeveR Member

אוזיל? לא אחי, לא ...

8. k_700 Member

שלישייה עם אוזיל.
    איטי פון הום.
    איזה שלישייה ואיזה אוזיל, ארסנל לא תרוויח פה כלום כי שום דבר לא יבנה שם ברמת הכימיה.
    מקסימום להסתמך על יכולת אישית של שחקנים כשיבוא להם לשחק עבור היצור על הקווים.
    כשאתה מאבד כוכב כזה שבכלל לא תלוי ברמת היצורים שמשחקים מסביבו וובטירוף של המאמן שלו אתה רק מפסיד.

זו עסקה מטוטמטת לחלוטין מבחינת סיטי, בעיקר כשסאנצ'ז חופשי קיץ הבא וכולם זוכרים את הפסטיבל האינסופי שסיטי ייצרה סביב סטרלינג לפני המכירה.

אני לא חושב שהוא היה כל כך נורא בשנתיים האלה.
    המספרים שלו די יציבים ואת העונה הזאת הוא פתח חד כתער(למרות כל הביקורות המגוחכות שנשמעו פה וכשהוא סותם פיות).
    זה שחקן עם כשרון גדול מאוד שברור שעוד לא מימש את עצמו וברור שעוד יש לאן לגדול, בטח בסגל עם מלא שחקנים טובים לידו.

ואגב,

9. alexshw Member

אני חושב שהיוזמה לכלול שחקן של סיטי בעסקה באה מצידה של ארסנל ויותר הגיוני שיבקשו את סטרלינג מאשר את קון.

10. yonmu Member

מצד סיטי - עסקה מעולה. סאנצ'ז זה שחקן ברמה שאין בשוק. כמו הזארד או ניימאר.
    מצד ארסנל - הגיוני. עדיף להרוויח על סאנצ'ז עכשיו מאשר לאבד אותו בחינם עוד עונה. ועוד לקבל שחקן צעיר לא רע במקומו.
    מצד סאנצ'ז - הימור. ללכת לטרלול של פפ במקום לחכות עונה ולסגור עם מאמן שיותר ברור מה הוא מתכנן (אנצ'לוטי, קונטה, אלגרי, מונטלה...).
    מצד סטרלינג - זוועה. לקבור את הקריירה אצל ונגר וחוסר השאיפות של ארסנל? עדיף לפתוח כבלם אצל פפ.

נערך לאחרונה ב: ‏30/8/17
  11. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

שמועוצ שארסנל הציעו כסף + אלכסיס על סטרלינג.

לול.

12. cheddar Member

סיטי הם אלו פה שצריכים להציע סטרלינג+עוד קצת סטרלינג..... :D

13. Raulito Madridista

את הכתבה של עמית לוינטל בספורט1 שגם הודפסה בעיתון מעריב בטח ראיתם, הוא לא חידש הרבה. מה שכן, ארסנל נראית בדיחה עצובה וכל זה לפני שלוקחים בחשבון שאלכסיס עוזב. אני חייב לומר: אני הייתי אנטי נגד מכירת ויירה(עם כל הכבוד לאלה שצעקו 'פברגאס' - זו בכלל לא אותה העמדה, לא אותן איכויות, לא אותו הניסיון והמנהיגות), אני חשבתי שארסנל איבדה את הקסם שלה כשהנרי עזב לבארסה(ובעונת הטרבל שם היה נפלא), ולא היה נעים לראות את ואן-פרסי עובר ליונייטד דווקא אחרי עונת השיא בחייו. אבל אז עוד היו לארסנל שחקנים, היה עם מה לצאת למלחמה כביכול. הפעם אם אלכסיס עוזב, עם כל הכבוד לז'ירו ולאקאזט - אין כלום.

14. Henry_T Member

תשמע בדיוק דיברתי על זה היום עם חבר,
    כשהתחלתי לראות את ארסנל (נדמה לי בעונת 2008) גם אז לא היו כוכבים למעט פברגאס ואדביור והסגל היה צעיר ורך אבל סיפק כדורגל יפה.
    בעונת 2011 היה לנו את הסגל הכי גרוע שאני זוכר..היה את הכוכב היחיד ואן פרסי והקבוצה עם חומר שחקנים גרוע נלחמה ובסוף אפילו סיימה 4 אני זוכר שבעונה הזאת היו הרבה ניצחונות בדקות האחרונות.
    מה שאני בא להגיד זה שאסור להחזיק בכוח שחקנים שאין להם חשק להיות בקבוצה אני מדבר על אוקס ועל סאנצ'ס ועל כל שחקן אחר שעושה או יעשה טובה שהוא עולה למגרש.
    עדיף לתת הזדמנות לשחקנים צעירים- כמו נלסון או ויילוק או איובי כי יש להם מה להוכיח והם ילחמו יותר או לרכוש שחקנים פחות טובים שלא יעשו טובה.
    אני מדבר כמובן בהתאם למצב הלא הגיוני שהקבוצה העמידה את עצמה...ברור שהיה צריך להקדים תרופה למכה ולמכור את כל סרבני החוזה עוד בתחילת הקיץ ולעשות רכישות בזמן ולא בדקה ה98 כמו תמיד.

15. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

מצב נושא:
הנושא נעול.