ארסנל 2017/18: ונגר פורש

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י All_Hale_Conradinho, ‏8/7/17.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Andrei Kanchelskis Member

לדעתי אתה מתבלבל בין עונת 2011 לעונת 2012 כי בעונת 2011 עדיין שיחקו אצלכם פברגאס ונאסרי. האמת שעד חודש פברואר באותה עונה נראיתם לא רע בכלל והיה נראה שיש ביכולתכם לזכות באליפות ובמיוחד שבאותה עונה הייתה ליגה בינונית להחריד, אבל אז בתחילת פברואר הגיע אותו 4:4 מדהים מול ניוקאסל אחרי שכבר הובלתם 0:4(!) ובסוף אותו חודש הגיעה המפלה המביכה מול ברמינגהאם בגמר גביע הליגה שלאחריה התחילה הקריסה הגדולה שהביאה אתכם למקום הרביעי האופייני והמאכזב.

2. Henry_T Member

כן אותה עונה שאתה מדבר עליה זאת העונה לפני ה8-2.
    אז באמת הייתה לנו התקפה ברמה עם ואן פרסי ארשבין פברגאס ונאסרי...ובאמת יכולנו ללכת עד הסוף בצ'מפיונס אבל אז המשחק השנוי במחלוקת בקאמפ נואו וההפסד בגמר גביע הליגה וכו'...
    אני מדבר על העונה שאחרי ששיחקו אצלנו שחקנים מאד בינוניים וחוץ מואן פרסי שכיכב היו סביבו שחקנים כמו אנדרה סאנטוס ארטטה ג'רביניו ובניון אבל השחקנים האלה נתנו את הנשמה ואיכשהוא סיימנו ב4 הראשונות.

וזה אגב מה שפירסמו במירור
    Furious Arsene Wenger questioned the attitude of EVERY Arsenal player at "very heated" training-ground inquest into Liverpool thrashing - Mirror Online

נערך לאחרונה ב: ‏30/8/17
  3. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

גיבסי בווסט ברום. 7 מיליון פאונד.

שיהיה לו בהצלחה.

4. owen11111 Member

באמת שאני מנסה למצוא, ולא ממש מצליח.
    מלבד עזיבות אפשריות של: צ'מברליין, מוסטאפי ואלכסיס, יש בכלל דיבור בסביבת ארסנל לגבי שחקנים שאמורים להגיע? מישהו? משהו?

5. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

אנחנו רוצים את ג׳וני אוואנס שמעדיף את סיטי.

https://media.giphy.com/media/3ORizZtUhUXFm/giphy.Xxx

מזגן ו-owen11111 אוהבים את זה.
  6. Sturridge Member

רק לעשות את זה מסודר:
    אוואנס לא יעבור לפני שווסט ברום ימצאו מחליף. הם רוצים את מנגלה, וסיטי רוצה את אוונס. אבל מנגלה רוצה לאינטר. אינטר רוצה את מוסטאפי. אבל ארסנל תשחרר את מוסטאפי רק אם תמצא מחליף- אוונס. אבל אוונס לא יעבור לפני שווסט ברום ישיגו את מנגלה, אבל מנגלה לא ישוחרר לפני שסיטי תביא את אוונס.

הבנתם?

7. Raulito Madridista

אני לא אמרתי שצריך להחזיק שחקנים בכוח, אבל גם צריך למכור במחיר נורמלי. ומעבר לכך, לא אהבתי את הפרידה משחקנים גדולים כמו ויירה, הנרי, ואן-פרסי ואחרים, כל אחד בשעתו, ואפילו המעבר של אדבאיור לסיטי היה די מסריח, אבל ארסנל הייתה יכולה לקום, להתאושש, עדיין היה שם כישרון, פוטנציאל, קצת בשר, שחקנים אחרים. הפעם מקומה בליגת האלופות בספק גדול, גם לא הייתי חותם שהיא תזכה בליגה האירופית, והיא עלולה להתרסק. הייתי אומר שעדיף שנה אחת קטסטרופלית ואז ונגר יעזוב, אבל אני לא יודע אם זה יקרה. ברור שאני מבין את אלכסיס שרוצה ללכת, הוא שכיר חרב בגדול, בניגוד לויירה למשל שהחליט לחתוך אחרי עונה אחת בלבד פחות מוצלחת ב-2004/05(ארסנל עוד פתחה את העונה כשהיא מובילה בעשרת המחזורים הראשונים)

8. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

9. Footballover Member

אני לא אתפלא אם זה נכון. עם כל הכבוד למצב של ארסנל ולעובדה שאלכסיס באמת השחקן הכי טוב בפער, אין שום הצדקה לפרצופים שלו, לפליטות בתקשורת, לבעיות שהוא גורם בחדר ההלבשה... אפשר להתבלבל ולחשוב שמדובר ברונאלדו או שחקן במעמד של הנרי בזמנו (גם אז זה לא באמת מצדיק כי אין שחקן שגדול מהמועדון)... מי הוא חושב שהוא בכלל? לא חסרות פעמים שגם הוא הסריח את הדשא בעונה שעברה ולקח על עצמו לעשות דריבלים ליד הרחבה כי כאילו אין לו עם מי לשחק.

כמובן שגם כאן ונגר אשם בצורה כמעט בלעדית. הבעיות של ארסנל לא נגמרות והעונה הזאת יכולה להיות קטסטרופלית עבורה. לא זוכר מועדון גדול באנגליה שהיה במשבר כזה על המגרש ומחוצה לו כבר הרבה זמן. האוהדים חייבים לעשות מעשה וזה ברור כבר מעבר לשנה, המחלה הזאת שנקראת ונגר רק תלך ותחמיר. הם כמובן ימשיכו לעשות שלטים של Wenger out וכסף ב-ArsenalFanTV.

10. alexshw Member

אז זהו שונגר חתם על חוזה חדש ואני לא רואה שום זכר למחאה ולא ברור לי למה.
    עמדה צריכה להיות עקרונית והארכת חוזה הייתה אמורה רק להגביר את המחאה.

11. cheddar Member

היה אחד הפייבוריטס שלי בסגל של הפרימדונות האלה, לא שמעת אותו עושה פוזות מיותרות וגם שחקן טוב

12. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://i.imgur.com/3P584Pa.Xxx

modric19 ו-Scouser Tommy אוהבים את זה.
  13. cheddar Member

כן הייתה מחאה כשזה היה סוג של 50 50, בשביל להטות את הכף לכיוון הרצוי, אחרי החתימה, האוהדים הרימו ידיים, כי זה כבר 100-0 לטובת ונגר הסיכויים שזה ישנה משהו.

פשוט צריך לסיים מקום 10 ואז אולי הבעלים לא יוכלו לקחת את זה יותר

14. cheddar Member

[QUOTE="alexshw, post: 2096608, member: 12529".[/QUOTE]

אתה בטוח יודע מי השחקן האחרון שעבר מארסנל לליברפול לפני אוקס?
    לא זכור לי שהמעבר הזה נפוץ.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

15. alexshw Member

וואלה הופתעתי לגלות שמאז מייקל תומאס ב - 1991 אף אחד.
    אגב חגג 50 בשבוע שעבר. :)

cheddar אוהב/ת את זה.
מצב נושא:
הנושא נעול.