ארסנל 2017/18: ונגר פורש

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י All_Hale_Conradinho, ‏8/7/17.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Raulito Madridista

לחלוטין לא אהבתי את ההרכב וגם לא את הגישה, להוציא התקפה מתפרצת אחת ארסנל לא הייתה במשחק. מקטריאין הוסיף המון ברגע שעלה מהספסל אבל לא הייתי מבצע בדיוק את אותו החילוף. לגבי ונגר וגמרים - אי-אפשר להאשים אותו ב-2006 למשל, ארסנל שיחקה בפחות שחקן נגד בארסה הגדולה, וארסנל אמנם כבשה במצב נייח אבל הייתה מצוינת והנרי החמיץ שוב ושוב ושוב.

קראתי במארקה כותרת לכתבה 'ביקורות גדולות על אוזיל - הוא לא ראוי ללבוש את החולצה' - זה קצב המשחק שלו, זו היכולת שלו ולדעתי מיצה את עצמו בארסנל. אם תגיע הצעה טובה אז למכור. מצד שני יש דיסוננס הרי ארסנל כן צריכה לבצע מהפכה אבל יש עמדות שצועקות 'ח-י-ז-ו-ק' בדחיפות יתרה.

2. k_700 Member

ההרכב היה מטומטם כי במקרה שהוא נתקע וצריך שער לא היה לו בכלל חלוץ על הספסל, האופציה היחידה הייתה להזיז את וולבק שפתח לעמדת החלוץ.
    וולבק זה חלוץ צ'וקר כשאתה צריך את השער ממנו, אבל אם היה פותח על הספסל לפחות הייתי מקבל אותו רענן לדקות שאתה צריך אותו.

מעבר למחדל הזה שהשחקן היחיד שמסוגל לעשות משהו בצפיפות בכלל לא פתח וכשנכנס באיחור ראו מה ארסנל החסירה.
    למרות שתכלס, גם עם ההרכב הכי חזק שלה אני לא רואה את ארסנל עוברת את אתלטיקו.

מה שצריך לזכור מוונגר זה לא את השלושה גמרים שהפסיד, אלא את ה-13-14 שנים האלה שהוא החריב מועדון בשיטתיות עד לרמה שלאף אחד יותר לא מזיז ממה שלעזאזל קורה שם.
    פעם זה היה הספורט הלאומי לחכות לרגע הזה שארסנל מתנפצת לרסיסים למרות הציפיות והכדורגל היפה.
    היום זה מעניין ת'ביצה.
    זה הלגאסי שלו.

3. עידן444 Member

עוד דבר שצריך לגעת בו- ביירין פשוט חירבן את המשחק במחצית הראשונה.
    הופעה מביכה שלו.

Sent from my iPhone using Tapatalk

4. cheddar Member

5. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

השם הכי חזק ברשימה הוא לואיס אנריקה,מאמן מוכח לכול הדעות. השאלה היחידה היא שמעולם הוא לא בנה קבוצה.
    יש בי עדיין תקווה לז'ארדים,אבל ראבק כל אחד כבר עדיף על וונגר.

6. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

7. oranfu Member

לואיס אנריקה מאמן מוכח? ההצלחה היחידה שלו בקריירה היתה ברצלונה.

עכשיו, יש שיגידו הצלחה גדולה, אבל שאר הקריירה לא בדיוק הראתה שמדובר באיזה עילוי ולתת למסי לנהל את העסק (וזה מה שהיה שם) זאת חוכמה קטנה מאוד.

alexshw אוהב/ת את זה.
  8. alexshw Member

בסלטה חסרת שאיפות רציניות הוא היה בסדר, ברומא כישלון גדול. אינני חושב שהוא מתאים למצבה של ארסנל, שצריכה בדיוק עכשיו יד חזקה של מאמן.
    בברצלונה כמובן כבר ממינוי לאפורטה כנשיא נבנתה שם גם מערכת גם סגל אדיר. בוא נגיד זה מקרה של 180 מעלות מארסנל.

oranfu אוהב/ת את זה.
  9. Clichy COYG

אני לא חושב שאנריקה יבוא כי :
    א) אני בספק לגבי הרצון שלו לעבוד במערכת לצד מישהו כמו מיליסטנט שמסתמן כאחד עם Say רציני.
    ב) דובר על תקציב רכש קטן הקיץ.

דווקא ממה שאני זוכר סלטה ויגו תחתיו הייתה קבוצה טובה אבל כמובן שזה לא מספיק, וגם ממה שזה נראה יחסי האנוש שלו די גרועים וזה תמיד חשוב שלוקחים בחשבון מינוי של מאמן. אני בספק גדול מאוד אם אלגרי ירצה לבוא במידה והתקציב יהיה צנוע, גם אם תהיה התעניינות מצד ההנהלה.

בנושא אחר, ונגר אישר שקוסיילני ייעדר לפחות חצי שנה, כלומר לא לפני דצמבר. מעבר לזה שקללת הקפטנים אצלנו נמשכת (כל שחקן שמונה לקפטן מצא עצמו פצוע לתקופה ארוכה עד שעזב), זה מחייב את הצוות המקצועי לרכוש בלם להרכב והבעיה היא שאני לא רואה בשוק כרגע מי שיכול לענות לדרישות (אולי דה פריי אבל הוא יהיה חופשי וכנראה לא נוכל להתחרות עם קבוצות אחרות).

10. סמואל אטו Member

אנריקה מוכח בלריב עם שחקנים בכירים.

סולשאאאר אוהב/ת את זה.
  11. cheddar Member

ארסנל שיפרה את הצעת החוזה של ווילשיר

12. oranfu Member

אנריקה לא רוצה לעבוד כ-יס מן? זה לא המאמן שמסי אמר לו לשבת בצד ולשתוק בזמן שהוא קובע מה יקרה?

alexshw אוהב/ת את זה.
  13. alexshw Member

כרגע שוב מקושר לצ'לסי בתקשורת הספרדית לדעתי.

14. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

עוד אחד מאלה שהדחפור שיבוא בקיץ,צריך לנקות.

15. alexshw Member

השיאים השליליים של ארסנל:
    7 הפסדי חוץ רצופים בליגה לראשונה מאז ינואר 1966
    חציית רף 50 שערי חובה בליגה לראשונה מאז 1983/84 - עונתו הראשונה של טוני אדמס. אז היא ספגה 60 בליגה של 42 מחזורים. עד העונה הזו ארסנל ספגה הכי הרבה בעונת פרמייר ליג ב - 2011/12 ו - 1994/95(גם כן 42 מחזורים) - 49 שערים.
    הפסד ראשון ללסטר בליגה אחרי 22 משחקים. הקודם היה 2:1 בפילברט סטריט בנובמבר 1994. כן שוב עונת 1994/95 שהיא החלשה ביותר של ארסנל בעידן פרמייר ליג ואחת החלשות בכלל בהסטוריה. לסטר אגב ירדה ליגה בתום אותה עונה.

נערך לאחרונה ב: ‏9/5/18
מצב נושא:
הנושא נעול.