ארסנל 2019/20 - Absolute Beginners

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Clock End Stand, ‏27/7/19.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

ההגנה של וונגר הייתה זוועתית בשנים האחרונות ואמרי עם המון כישרון התעלה על זה.

2. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

יהיה מעניין לראות מה שווה ציוות של ביירין-הולדינג-צ'יימברס-טירני. זה יכול להיות לא רע.

3. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא יודע. אצל ביירין וטיירני התקרה גבוהה, אבל ביירין של לפני הפציעה היה בירידה משמעותית ולגבי השמאלי נדע באמת כשהוא יתחיל לשחק בפריימר ליג לראשונה.

מצ׳יימברס לא ראיתי אף פעם משהו שנותן לו לגיטימציה להיות שחקן הרכב במועדון שמתיימר להילחם על הטופ 4.

והעניין הוא שגם אם ביירין וטיירני יעמדו בציפיות, מרכז הגנה כל כך חסר איכות יחד עם קישור אחורי נוראי בהנהגתו של שאקה, שלפי דעתי הוא שחקן הקישור של ארסנל שהכי הרבה איבודים שלו הובילו לספיגה. (הלוואי והסטטיסטיקה הזו קיימת איפה שהוא)

גונדוזי ילד עדיין וכנראה שנצטרך לשלם עוד בשכר הלימוד שלו לא מעט עד שהוא ימצה את הפוטנציאל. תקף גם לטוריירה דרך אגב, שנראה כאילו הפן המנטלי שלו מונע ממנו מלהפטך לקשר האחורי שציפינו ממנו להיות. הוא עדיין צעיר וראינו את חוסר היציבות שלו עונה שעברה.

בכלל זה נדמה כאילו גונדוזי וטוריירה יוכלו להוות חלק מקישור אמצע מהרמות הגבוהות ביותר רק עוד 3 4 שנים, כשיהיו בשיאם ויהיה לידם כמובן קשר אחורי מצויין. מה שלא היה כאן מאז ג׳ילברטו סילבה.

Clichy אוהב/ת את זה.
  4. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

רק שים לב שגיל לא רשם שזה יכול להיות "מצוין", אלא בסה"כ "יכול להיות לא רע". והאמת, לא צריך לצפות ליותר בשלב הזה מכל החבר'ה שצריכים לחזור. העניין הוא ש"יכול להיות לא רע" >>> הזבל הנוכחי, ואני אקח את זה בשני ידיים בלי לחשוב יותר מדי.

בגדול הציפייה שלי היא לראות את שני המגנים משפיעים בצורה משמעותית על החלק ההתקפי בלי להפקיר יותר מדי את ההגנה (כאן צריך עזרה בחיפוי מהקישור האחורי) ואת הולדינג ואולי גם צ'יימברס משחקים יותר כדי לראות פחות טעויות גומרות משחק כמו של לואיז/מוסטאפי. מעבר לזה לא צריך להתלהב יותר מדי, כי הולדינג הוא לא היורש של אדאמס (בואו, הילד בסה"כ נתן רצף של כמה משחקים טובים בעונה שעברה ופשוט נפצע עד לסוף העונה), וצ'יימברס ממה שהראה בקריירה נראה במקסימום יותר כמו כלבויניק בינוני לקבוצת אמצע-תחתית בפרמיירליג.

במרכז השדה יש לנו בעיות, אומנם לא בעיות בשם דויד לואיז, אבל ג'אקה הוא טרול ושאר החבר'ה שם לא מספיקים טובים בצורה כזו או אחרת (כל אחד עם חסרונות ברורים כולל סבאיוס), ולא פחות גרוע זה שלא נראה שיש איזו קומבינציה טובה שאפשר להרכיב שם. עם כל הביקורת על ג'אקה, זה לא שטוריירה הראה בשנה האחרונה שהוא upgrade ברור עליו כמו שהיינו רוצים לראות. אולי בגללו ואולי בגלל המאמן, זה לא ממש משנה. גוונדוזי בעיקר מקבל קרדיט מהמאמן והאוהדים על העבודה שהוא דופק במגרש עם כל מיני glimpse של "חוצפה חיובית", אבל וואטאבר בשלב הזה. לי זה מרגיש כמו סטנדרטים שהפכו ונהיו נמוכים יותר, כי אני זוכר איך בעשור הקודם ילד כמו ססק פברגאס כבר עשה בית ספר לכל אנגליה בשלב הזה.

נערך לאחרונה ב: ‏29/9/19
    Clichy ו-Liverpool-Forever אוהבים את זה.
  5. Clichy COYG

אני ימשיך לטעון שהבעיה האקוטית שלנו בכל הנוגע למשחק ההגנה הוא ג'אקה. נכון, סוקרטיס ולואיז זה הצמד הכי גרוע בטופ-6 (לבטח עם הכי פחות פוטנציאל) אבל העובדה שמצליחים להגיע אלינו לאזור הרחבה בכל כך קלות היא בראש ובראשונה אשמת הקשרים. אני ארחיק לכת ואגיד משהו שהוא לא מבוסס בכלל אבל לפי הרגשה אישית - יש קורלציה חזקה מאוד בין העובדה שאנחנו כבר לא בטופ-4 שלוש שנים ובין העובדה שג'אקה באנקר בהרכב. ארטטה היה חצי גריאטרי מבחינה פיזית אבל עדיין ידע להתמקם והיה עם אחריות הגנתית (שגבלה בחוסר מעוף). נשמע קלישאתי אבל בכדורגל של היום אי אפשר להרשות שחקן אמצע שגם לא יודע להתמקם וגם איטי בצורה מחרידה. אפילו נגר מוחלט כמו מקטומיניי עדיף עליו.

לגבי המגנים - אני מאוד אופטימי מחזרה של בלרין וטירני בעיקר בגלל איך שאמרי משחק עם מגנים. קולאסינץ' תרם קצת מבחינה התקפית אבל כמות הפעמים שצעקתי על הטלוויזיה בגלל מסירה עקומה שלו (כולל בגמר האירופית שהיתה יכולה לשנות את כל המשחק) היא גדולה. בניגוד לקולא, נראה שבנוסף לכוח המתפרץ שלו טירני מאוד מדוייק בפעולות שלו וזה בקלות יכול להיות שווה לנו עוד 5-10 שערים בעונה שהלכו לאיבוד.
    לגבי בלרין אני קצת יותר סקפטי נוכח העונות הבינוניות שנתן לפני אמרי אבל עדיין זה ברור שהוא אמור להיות רמה אחרת מניילס שפשוט לא שייך לרמה הזאת.

מה שביאס אותי אצל אמרי זה דווקא העניין עם צ'יימברס. נתן עונה אישית לא רעה בפולהאם (העלובה) ושיחק והיה טוב נגד ניוקאסל (שוב, העלובה), למה לא להשאיר בהרכב? נכון שהוא לא נתן סיבה עד עכשיו ע"ס העונות אצלנו לקבל את זה אבל לפחות תן צ'אנס, בדיוק כמו שהולדינג במקרה השתחל להרכב והתחיל רצף טוב. אנחנו כבר יודעים מה נקבל מסוקרטיס (וכעת גם מלואיז) וזה סיכויים די נמוכים שיספיק לטופ-4, למה לא לנסות ולהרוויח פה שחקן קדימה? אם ימצא את הדרך לפשל תמיד אפשר לחזור למוכר הגרוע.

6. Clichy COYG

עד כמה המצב שלנו בקאנטים?

אנחנו נראים סביר הגנתית במחצית הראשונה, סבאיוס מחליף את טוריירה ואובא כובש. אנחנו עם הצמד גנדוזי & ג'אקה במרכז מגרש ובאופן מפתיע ההגנה נהפכת לבית זונות, אז מה אמרי עושה? מוציא קיצוני ומכניס את ווילוק, והעיקר שג'אקה ישלים עוד 90 דקות. ואני אומר את זה למרות שהוא היה סביר בסטנדרטים שלו (ובינוני מינוס באופן כללי).

מדהים היחס בין איך שאמרי מצטייר מבחינת השקעה והכנה (דאטה וכד') וכמה הקבוצה נראית כמו כלום במגרש.

7. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

הסיפור של כל הקריירה שלו. זו הסיבה שרציתי ללכת עם ארטטה רק כי אני מעדיף ללכת עם השטן שאני לא מכיר מאשר זה שכן.

8. עידן444 Member

צריך להגיד דבר מאוד בולט(שפחות בלט אתמול)- ארסנל של אמרי זה למעשה שתי קבוצות- ארסנל בבית קבוצה די טובה וארסנל בחוץ קבוצה ממש גרועה שאפילו לא מסוגלת לשמור על יתרון 2-0 מול קבוצה עלובה כמו ווטפורד.

Sent from my iPhone using Tapatalk

9. cheddar Member

10. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

9 משחקי ליגה הבאים: בורנמות' (ב), שפילד יונייטד (ח), קריסטל פאלאס (ב), וולבס (ב), לסטר (ח), סוטון (ב), נוריץ' (ח), ברייטון (ב), ווסטהאם (ח).

סיכוי טוב שזה רצף המשחקים שיגיד לנו לאיפה העונה הזו הולכת (אחרי זה שוב יוצאים לרצף משחקים קשוח), ולא סתם אמרתי שאני מחכה לאוקטובר כדי להתחיל לשפוט את ארסנל (לא סותר את זה שהעיניים שלי כבר הספיקו להישרף ממה שראיתי כמו כולם).

חושב שאם אנחנו לא מוציאים לפחות 16 נק', חבל על הזמן.

**

**

נערך לאחרונה ב: ‏1/10/19
  11. oranfu Member

אם את המשחק נגדינו הוא (וארסנל) לוקח כאיזה תצוגה שלו המצב קשה מאוד. כל מה שיש לו מהמשחק הזה זה שהוא עבר את ואן-דייק פעם אחת וגם אז ואן-דייק הספיק לחזור ולנפנף אותו מהכדור כאילו הוא ילדה בת 12 שמנסה לעשות סלפי עם איזה כוכב של טלנובלה תורכית שמבקר ב-TLV אבל לירן חולצה אפורה גם הגיע באותה מטרה.

12. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

צריך התייעצות אתכם.

אני נוסע עם הבת זוג ללונדון ולראשונה באמירויות מאז 2014. יש משחק בית מול סאות'המפתון.
    עשיתי רד ממברשיפ, נפתחים כרטיסים חודש לפני אחרי שנפתח כבר לשאר הממברשיפס, כלומר אחרון בתור. (לפני הג׳נרל סייל שבדרך כלל אין, אלא אם זה גביע או ליגה אירופית)

בקיצור, עשיתי טסט על המשחקי בית מול קריסטל פאלאס ו-וולבס, נכנסתי למכירה כדי לראות איזה כרטיסים אפשר להשיג. ונשארים מעט כרטיסים לטבעת העליונה ומאחורי השער בדרך כלל.

השאלה אם לקנות את הכרטיסים האלו ב50 פאונד לכרטיס או ללכת לאחת החברות כרטיסים שתאנוס אותי במחיר בשביל מושבים אטרקטיבים יותר?

13. cheddar Member

תיקח מה שיש לך באתר בשביל מה נרשמת אליו, העיקר החוויה אתה תרגיש את המשחק גם שם, ואת ה200 שחסכת תוציא על על עוד חוויות נוספות .

Clock End Stand אוהב/ת את זה.
  14. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

צ׳אנס לצפות במרטינלי מול יריבה לא קלה.
    כבש שער יפיפה בהופעה האחרונה שלו, יהיה מעניין לראות אותו היום.

15. Clichy COYG

מודה שבנקודת זמן הנוכחית משחקי הגביע והאירופית יותר מעניינים אותי מהליגה מבחינת השחקנים שעולים בהרכב.

נערך לאחרונה ב: ‏3/10/19
    אלעד אוהב/ת את זה.
מצב נושא:
הנושא נעול.