ארסנל 2019/20 - Absolute Beginners

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Clock End Stand, ‏27/7/19.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. alexshw Member

ומה עם ברנרדו סילבה, סאנה, מחרז, גונדואן. גם בין שחקני הגנה להביא את אדרסון ולאפורט הם נחוצים למשחק שלו.
    חוץ מזה ארטטה לא צריך לעסוק בחיקויים. חקיינים לא מצליחים. הוא צריך להשתמש במה שלמד, אבל צריכה להיות לו אג'נדה משלו ולנסות להתאים בצורה מיטבית לסגל.

2. DRORIKO Member

אני דיברתי על אגוארו, דה בריינה, סילבה, סטרלינג, פרננדיניו. זה השלד של הקבוצה. פשוט הצגת את זה כאילו פפ עשה פריש מיש בהתקפה, הרכש שלו בחלק הזה היה בסך הכל שיפצורים. את הפריש מיש הוא ניסה לעשות בהגנה וזה לא ממש עבד לו.

3. cheddar Member

ג'יי בות'רויד כמעט היה שחקן ארסנל אבל אז הוא זרק את החולצה כמו ג'אקה וזרקו אותו מהמועדון

4. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

בראיון של פירס מורגן עם כריסטיאנו הוא שאל אותו אם זה נכון שהוא היה קרוב לארסנל, הפורטוגלי ענה שזה נכון, לפני החתימה ביונייטד הוא היה מאוד מאוד קרוב לחתימה אצלנו, שהדברים כבר היו סגורים ולדבריו הוא היה "צעד מחתימה".
    הוא הוסיף שהוא מעריך מאוד את המועדון ומודה למועדון ובעיקר לונגר על מה שעשו עבורו. הוא לא פירט על כך. הוא חתם בכך שבכדורגל כמו בכדורגל אי אפשר לדעת לאן הדברים ילכו עד הרגע האחרון.

בסוף הראיון הוא נתן לו חולצה של ארסנל עם השם שלו עליה והספרה 7 וזה בהחלט צבט לי. בהחלטה של רגע משתנה אולי עתיד של מועדון עשור ואולי יותר קדימה.

5. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

הלכתי ובדקתי את זה עוד קצת.

ואן דייק = 180,000.
    בלמי ארסנל = 380,000.

מדיסון = 55,000.
    אוזיל = 350,000.

תמי אברהאם = 50,000.
    אובא, לאק = 380,000.

ארנולד = 40,000.
    ביירין = 110,00.

רוברטסון = 50,000.
    קולא = 100,000.

אנדידי = 75,000.
    ג'אקה = 100,000.

מאהרז = 120,000.
    פפה = 140,000.

החוזה הסביר היחידי כאן הוא של לנו.

אללה אכבר.

oranfu ו-Scouser Tommy אוהבים את זה.
  6. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

מסכים שהרוב המוחלט של החוזים פה מזעזע רק קצת לא הבנתי את ההשוואה בין ואן דייק ל-4 בלמים ובין תמי אברהם לשני החלוצים שלכם.

החוזה של אוזיל הוא הגרוע בהיסטוריה של הפרמיירליג. צריך פה חריש עמוק בסגל, מתוך ה-11 שמרוויחים הכי הרבה במועדון (נניח שסוקרטיס ומוסטאפי מרוויחים אותו דבר) 5 צריכים לעוף על טיל ואני עוד עדין.

עבודה קשה מאוד ומעניינת לארטטה.

7. Roma מנהלים

אין כל הגיון בהשוואות שאלעד עשה, אולי רק מאהרז ופפה כי שניהם אחרי החוזה הגדול.
    אנדידי, רוברטסון, ארנולד, אברהם ומדיסון בקרוב יקבלו את המשכורת שהם "שווים" לפי השוק ואז נוכל להשוות.
    קולאסיניץ' בכלל הגיע בחינם ומשלמים על זה בחוזה מנופח.

החוזה של האקס, סאנצ'ס מתמודד ראוי על החוזה הגרוע בהיסטוריה של הפרמיירליג.

Scouser Tommy ו-Raulito אוהבים את זה.
  8. alexshw Member

אוזיל ראשון כי ארסנל הכי שוברת את הראש איתו. הוא תוקע לה מהלכים בשוק
    רוני שני.
    אלכסיס שלישי.

Scouser Tommy אוהב/ת את זה.
  9. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

האג'נדה הייתה להקצין עם שחקנים שמספקים תוצרת גבוהה משמעותית על סמך העונה ומרוויחים פחות. מי שממש משועמם וזה מעניין אותו יראה שהמצב ימשיך להיראות גרוע מאוד ברמת המספרים ביחס לשחקנים נוספים גם מבלי ללכת למצבי קיצון כמוני רק בשביל לדפוק את הראש בקיר.

בהמשך לכך:

תמי אברהם נותן לצ'לסי יותר מאובא + לאק, כאשר ואן דייק עדיף על כל ההגנה שלנו ביחד.

במקרה של השני זו פשוט דוגמה לתותח אחד >>> X בינוניים/חלשים/ליצנים.

ארנולד ורוברטסון אחרי חוזים משודרגים (האם המספרים מדוייקים? אני לא יודע. אבל צריך לזכור שמדובר במגנים שאחד מהם הוא שחקן בית צעיר בעוד השני הגיע מהאל פאקינג סיטי. אז גם אם המספרים גבוהים יותר מהתוצאות שגוגל הראה לי, אפשר להעריך באופן סביר שהם לא גבוהים משמעותית).

למה ג'אקה עם "חוזה גדול" מלכתחילה? קולא? מוסטאפי? סוקראטיס? לואיז? ביירין? זה בדיוק כל העניין (במקרה של האחרון, זה בכלל תהליך קלוקל מעידן ונגר שנתנו מראש לכל צעיר חוזה יקר ואז אחרי שניים וחצי משחקים טובים שידרגו את זה בצורה גדולה מדי רק מהפחד שעוד שחקן צעיר מבטיח יעזוב וחס וחלילה שהמותג של ארסנל יקבל מכה תדמיתית נוספת). זה easy money בצורה קיצונית בעולם ללא מנצ'סטר יונייטד.

מסכים.

אני הייתי מעיף בלי למצמץ כמה שחקנים כבר עוד בקיץ הראשון עם אמרי רק בשביל לייצר זעזוע (ראה ערך: פפ מעיף את דקו, רונאלדיניו ואטו).

נערך לאחרונה ב: ‏25/12/19
  10. Clichy COYG

רק צריך לציין גם שיש את העניין המקצועי - אנחנו כבר עשור בירידה תלולה ומה לעשות, בשביל לשכנע שחקן טוב (ובימינו אפילו עלק פרוספקט כמו ג'אקה בזמנו) לשחק אצלנו צריך לשלם קצת יותר. בליברפול גם אם כרגע רוברטסון הוא underpaid ברור שנושא השכר יהיה משני (או לכל הפחות לא יותר משמעותי מהמקצועי) נוכח ההישגיות של הקבוצה.

having said that, האי קורלציה בין השכר לבין יכולת הוא חולי שקיים אצלנו תמיד. פעם זה היה בקטע סוציאליסטי שבו כולם מקבלים אותו דבר, היום אנחנו סתם מקבלים שחקנים בינוניים בחוזים מנופחים.

11. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

המצב כל כך פאסימי מנקודת המבט שלי. אנחנו מדברים על יותר מ-10 שנים של ניהול כושל. כל קיץ מחדש בעשור האחרון דיברנו על איך אנחנו עומדים במקום כששאר היריבות מתקדמות, כל עונה הביאו סותמי חורים שיצרו יותר נזק, לא ידענו לשמור על פרוספקטים צעירים דוגמת נאברי או מייטלנד ניילס אפילו בזמן שהחתמנו פחי אשפה כמו אוזיל או נאסרי. הפסדנו לא מעט על שחקנים שעזבו בחינם בתום חוזה או בהפסד בחלון לקראת סיום חוזה, גם כשההגנה שלנו המשיכה להיות זוועתית שיחררנו את הזוועתי פחות (גבריאל) והשארנו את הזוועתי יותר (מוסטאפי/צ׳יימברס), רכשנו את הזוועתי לא פחות (לואיז).
    מאז ג׳ילברטו סילבה לא היה לנו קשר אחורי, מאז סול קמפבל לא היה לנו בלם וורלד קלאס. ואנחנו מדברים על פאקינג 2006.
    רכישות פאניקה כמו סנטוס או בינוניות כמו קולאסינאק אפיינו אותנו בעשור הקודם.
    גם כשהבאנו רכישות מבורכות דוגמת שלושת שחקני ההתקפה שלנו זה הגיע תוך חוסר תעדוף מוחלט. לא יכול להיות שבשנים האחרונות רכשנו שני שחקני התקפה מהטופ של הכדורגל (וכן לדעתי לאק הוא כזה) יחד עם עוד פרוספקט נהדר בסכום חסר תקדים למועדון שלנו לפני שדאגנו להביא איזה אנדומבלה או מלינקוביץ סאביץ לקישור ופאקינג בלמים.
    בשביל לשקם את הסגל אנחנו צריכים לשפוך כל כך הרבה כסף, לשפר את התדמית של המועדון בשביל להביא צעירים מהטופ ולהתחיל לתת יותר תוצרת ממחלקת הנוער.
    בפאקינג מנג׳ר זה לוקח שתי עונות לפחות אז מה במציאות?

אם כריסטיאנו וזלאטן היו קרובים לחתימה במועדון כשכל אירופה רדפה אחריהם כי זה היה כבוד להיות מקושר למועדון כמו ארסנל בתחילת המילניום עם מאמן מהפכן כמו וונגר, איפה אנחנו היום? אם אשווה את שני השמות הללו לדה ליכט, דה יונג או פליקס של שנה שעברה לא העזנו בצחוק לחשוב עליהם כאופציה.

אני אוהב את ארטטה, אני בעד לתת צ׳אנס למאמנים צעירים אבל מה הוא כבר יכול לעשות?

קל למנות את הבעיות, החוכמה היא להבין איך מתחילים שיקום.

אני מקווה שארטטה ישנה את הגישה המנטלית קודם כל, שיביא שחקני מרכז קישור שפאקינג יצליחו להניע כדור ולקשר אותו תרתי משמע בין ההגנה להתקפה. אני מקווה שיגיעו שחקני הגנה שלא נחכה בכל משחק לטעות התורנית והטירונית שלהם ושנצליח להשאיר את לנו, אובה/לאק.

אני מקוווה שראול סאנהיי, מיסלינטאט וארטטה יסימו סוף לרכישות הבזויות וצעד צעד נחזור להיות מה שהיינו.

owen11111 אוהב/ת את זה.
  12. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

סוון כבר עזב בפברואר שעבר לטובת שטוטגארט בתפקיד בכיר יותר. מי שהגיע במקומו הוא אדו ששיחק אצלנו בתחילת שנות ה-2000.

אולי זו סתם טעות הקלדה, אבל חשבתי ששווה לציין.

Clock End Stand אוהב/ת את זה.
  13. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

סוון הגיע על תקן סקאוט ראשי או אחראי החתמות או וואט אבר, מה הניסיון של אדו בדיוק בתחום?

14. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

בתאכלס אף אחד לא ממש יודע מה קרה שם, אבל זה בטח לא נראה טוב מהפעם האחרונה שגיגללתי לפני שנה. בגדול, הדיבור היה שסוון הגיע על תקן "סקאוט ראשי" עם ציפייה - לפחות מהצד שלו - להפוך ל"מנהל טכני/מקצועי" או מה שזה לא אומר, אבל הרכש שלו לא היה מרשים ונראה שגם כתוצאה מכך חסמו לו כמה מהלכים מכיוון הלה גווארדיה הספרדית (ראול, אמרי) שאיתם לא הסתדר, ואז הוא החליט לחתוך. לאחר מכן הגיעה ההצעה משטוטגארט (חשוב לציין: זה לא שהוא עזב את ארסנל בגלל שטוטגארט, אלא כי פשוט לא היה מרוצה אצלנו והיה עוזב גם ללא הצעת עבודה).

אם הבנתי נכון, אז אדו הוא זה שהביא את מרטינלי מהחור שמצא אותו בברזיל, ולפי השמועות האחרונות גם הראשון שהיה לא מרוצה מאמרי וחשב שאין לו מקום כמאמן ראשי בארסנל. חוץ מזה, לא נראה לי שלמישהו באמת יש מושג מה הניסיון שלו או מה הוא שווה בתפקידו הנוכחי, בטח שהוא עוד לא פתח אצלנו חלון העברה אחד (בינואר הקרוב למעשה נבחן לראשונה מה הוא שווה אם ארסנל בכלל תהיה אקטיבית לכאן או לשם).

הייתי רוצה לתת לך אינפורמציה יותר ברורה, אבל הכול נורא מעורפל ב"הנהלה" של ארסנל, ואין לי רצון לזרוק סתם קונספירציות מצוצות.

Clock End Stand אוהב/ת את זה.
  15. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

לגבי החלק הראשון, אני לא חושב שזה הוגן להגיד את זה על שני החלוצים שלכם. אובאמיאנג הוא פינישר ברמות הכי גבוהות שיש, תמיד היה חיית רחבה מטורפת ותו לא. ברגע שאין קישור יצירתי או מגנים תומכים, כל הערך שלו אובד. זה אולי מחמיר אבל כחלק מניקוי האורוות אני לגמרי אבין אם ארטטה ייפטר ממנו ומהמשכורת השמנה שלו.
    יחד עם זאת, לקאזט בעיניי חלוץ שלחלוטין יכול להיות חלק מרכזי בקבוצת צמרת. אמנם זה לא אגוארו/סוארז/קיין אבל הוא פינישר מעולה, ושיפר מאוד את משחק האול-אראונד אצלכם. זאת למרות שהקבוצה מסביבו רעה. רוצה לומר, במצבכם לא בטוח שאני לוקח את אברהם המוכשר-אך-בוסרי על פניו.

לגבי המשפט השני, אני זוכר אותנו כאוהדי ליברפול מדברים על המשוואה הזאת שנים. היא מאוד נכונה, אבל זה לא שארסנל לא ניסתה ללכת בדרך הזאת ב5 השנים האחרונות, כשכן הבאתם שחקני רכש יקרים (לוקח בחשבון פרמטרים של השנה בה הם נקנו והעמדות) כמו פפה, טיירני, טוריירה, לנו, אובאמיאנג ולקאזט. אפילו שאקה לא בא בפינאטס בהתחשב בזה שהגיע בקיץ 16'. פשוט ההתאמה שלהם ורמתם לא תואמת לכך, אבל זה לא תקופת ונגר שניסיתם להביא רק מציאות זולות ונשארתם עם אוסף בינוניות. אלה פשוט טעויות בסדר גודל כמעט קולוסאלי.

100%, ואצלכם זה אפילו לא להעיף שחקנים שהיו סופרסטארים במועדון באיזשהו שלב, למעט אובמיאנג ואוזיל, ועל כן ה"זעזוע" לא אמור להיות כזה עמוק. לגבי האחרון זה כבר ברור לכולם שמדובר בשחקן גמור במועדון, לגבי הראשון זה יותר מלגיטימי להשתחרר מהחוזה שלו בהתחשב בגיל. אבל קולסינאץ', לואיז, שאקה, מוסטאפי - כולם בתקופות הכי יפות שלהם בארסנל היו במקסימום שחקנים לא רעים. אני מאוד אופתע אם חלקם לא יימכרו כבר בינואר, ואם ארטטה מסיים את הקיץ הבא עם יותר משחקן/שניים בסגל, זה ייחשב ככישלון בעיניי. בלי ניקוי אורוות מאסיבי שום דבר לא יזוז במועדון הזה.

ולחשוב שהחוזה של דויד לואיז, פאקינג 125K לשבוע, נחתם רק לפני 4 חודשים. טירוף מוחלט.

מצב נושא:
הנושא נעול.