ארסנל 2019/20 - Absolute Beginners

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Clock End Stand, ‏27/7/19.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

הוויתור על וירה היה בגדול מכולם,וזה שסימן את סוף השושלת,ופירק את הקבוצה. עד היום עוד לא הגיע מחליף בשבילו. זה אומר הכול.

2. alexshw Member

גם לקין יונייטד לא הצליחה להשיג תחליף. יש שחקנים שקשה מאוד להחליף, אבל צריך לעשות התאמות אחרות.

oranfu ו-Liverpool-Forever אוהבים את זה.
  3. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

נו וראית בארסנל איזה שהוא ניסיון אמיתי לעשות התאמה ?
    כי ביונייטד ניסו את קאריק וזה הלך לא רע במשך עשור.

4. oranfu Member

נו, זאת הבעיה. לא באמת היה ניסיון בארסנל, הם כאילו קיבלו את זה שהם כבר לא מועדון טופ - וזהו.

5. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

בעונות הראשונות וונגר חשוב שהוא יכול להמציא את הגלגל מחדש וניסה את ססק,ואז סונג. ברגע שראה שלא עובד,שם הייתה את ההרמת ידיים שאתה מדבר עליה.

oranfu אוהב/ת את זה.
  6. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

סונג עוד היה פלסטר עדיף משאר התחליפים שבילו אצלנו בקישור האחורי.
    מדובר על קבוצה ללא קשר אחורי מאז ג׳ילברטו סילבה. לא סונג, לא קוקלן, לא ארטטה, לא ווילשייר, לא פלאמיני, לא אלנני ובטח שלא הנורא מכולם, גרניט שאקה.
    תמיד הקשר אמצע בעל האופי ההגנתי בארסנל מאז 2007 הוא או לא קשר אחורי טבעי, או קשר אחורי לרמות של אוסטריה או בלגיה.

אנחנו מדברים על קבוצה שב2015 החזירה את קוקלאן מהשאלה של שנתיים ולא רכשה קשר אחורי ראוי.

EsheD אוהב/ת את זה.
  7. Raulito Madridista

אני חושב שרק מאתייה פלאמיני הציג עונה גדולה באמת (2007/08) ועדיין הקישור נפל משמעותית משל היריבות הגדולות - מנצ'סטר יוניייטד, צ'לסי, ליברפול, ולוקאס טוריירה הבריק לפרק זמן קצר. אתה צריך משהו מיוחד בקבוצה כדי לשחק ללא קשר אחורי טבעי. זה לא רק זה, אני חושב שלא היה בלם טוב באמת מאז הדעיכה של קמפבל. כשיש זילות בשילוש הזה של שוער-בלם-קשר אחורי - קשה להצליח. אגב לגבי ויירה אני עוד זוכר כתבות ישנות מפעם שבכל שנה הוא פלירטט עם ריאל מדריד. גם הרעיון להחתים שחקנים בהרבה כסף הגיע מאוחר מדי, בין אם זה מסוט אוזיל שהצליח פחות או אלכסיס סאנצ'ס שהצליח יותר. אולי את הכסף שהושקע הקיץ בפפה היה עדיף להשקיע בבלם וקשר אחורי.

8. Clichy COYG

@Clock End Stand
    שכחת את דנילסון, אחד הפלופים הגדולים בהיסטוריה שלנו.

במשך השנים האוהדים תמיד דרשו גרזן במרכז המגרש ואמרו שחסרה לנו קשיחות אבל בדיעבד לדעתי הבעיה הייתה שחסרה לנו בעמדה הזו חוכמה. כשארטטה שיחק הקישור שלנו דווקא סוג של (בכל זאת מדובר בשחקן בינוני) התייצב מהסיבה שמבחינה טקטית הוא ידע איך להתנהל. וזה גם העניין לגבי ויירה - הפיזיות אצלו ניכרה ולכן היו אובססיביים לגבי זה אבל בסוף מה שהרים אותו למעלה היית העובדה שמדובר בשחקן חכם (גם לגבי ג'ילברטו אגב).

ובשני המקרים שהיה לנו פוטנציאל לWC בקישור ונגר פשוט שחק אותם עד שנהפכו לפציעים (ווילשיר וסאנטי).

סמואל אטו אוהב/ת את זה.
  9. cheddar Member

נראה לי שההפסקה לטובת ארסנל מול סיטי

10. cheddar Member

11. Clichy COYG

טוב אז הליגה חוזרת מחר עם משחק שלנו באתיחד, והאמת שאני מודה שבאופן די מדאיג אני די אדיש לעניין. לא יודע אם זו העונה המחורבנת שעברנו, המקום שהקורונה תפסה בחיים של כל אחד או סתם ההפסקה הארוכה אבל אני מקווה (ומאמין) שככל שיעבור הזמן ההתרגשות תחזור.

בהנחה והעונה די גמורה בשבילנו (למרות שהפגרה די באה לטובתנו) - יש דיווחים באיטליה שלייפציג אמרה למילאן שאופמקאנו סגור אצלנו כבר לעונה הבאה, ואני מניח שזה הגיוני כי לפי הבנתי העונה האחרונה שלו הייתה פחות טובה ואולי זה איפשר להם להתגמש במחיר.
    אם זה נכון, ומצרפים את סאליבה שנרכש כבר לפני שנה - מבחינתי זה יהיה משהו ענק. מאז האליפות האחרונה לא הצלחנו להעמיד צמד בלמים אתלטיים ופיזיים כאשר באופן אירוני המשחק נהפך להיות הרבה יותר מהיר ואינטנסיבי.

העובדה ששניהם מתחת לגיל 21 היא די ריסקית ולפעמים אתלטיות זה לא מספיק (ע"ע דאבינסון) אבל אני בהחלט מוכן לשלם עליהם שכר לימוד בשביל הסיכוי שנקבל משהו שיכול להחזיק לעשור.

EsheD אוהב/ת את זה.
  12. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

בהנחה שאמפוקנו מגיע זה חדשות אדירות. שנים שלא הגיע אלינו בלם כזה LEVEL. אבל אם לא יגיע קשר אחורי רציני,לצערי לא עשינו בזה כלום.

13. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

גם אם יהיה לנו בהגנה את פרנקו בארזי זה לא יעזור עם האיבודים של שאקה 30 מטר מהשער.

oranfu ו-EsheD אוהבים את זה.
  14. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא נראה לי שאתם מבינים את חומרת המצב בארסנל. אנחנו לא ב-2008. 2010. או אפילו 2015. ונגר יחד עם גאזידיס השאירו הרס כלכלי ומקצועי שאמרי החריף יחד עם "ההנהלה החדשה" בדמות רכש יקר ולא מוצלח יחד עם חוזים כבדים שאי אפשר לגעת בהם (אוזיל). עוד עונה ועוד עונה ללא ליגת האלופות (וכך יהיה גם העונה) עושים את שלהם (על כך המודל הכלכלי בנוי), ועכשיו הקורונה (1/4 מההכנסות של ארסנל מגיע מהקהל הביתי).

אנשים מדברים על אופאמקנו ופארטיי (פחחח) או מצפים להגעה של סאליבה (who?) כאילו יש לנו בארות של נפט ולא שרפנו כל רזרבה אפשרית בשנים האחרונות על שחקנים כמו מוסטאפי, סוקראטיס, ג'אקה, טוריירה, פפה, לאק ואובא (NET SPEND כפול מליברפול). בפועל, קיה מחפש סתימות חורים "זולות" (לואיז) או עושה עלינו קומבינות עם סוכנים מאפיונרים על דמויות מופלצות כמו מארי וסדריק (who?!!!). הדבר היחידי שיקרה בוודאות זה שנאבד שוב פעם את השחקן הכי טוב שלנו בעונה האחרונה לחוזה (אחרי שראול הבטיח שדבר כזה לא יחזור על עצמו בתקופתו) או בחינם עקב הקורונה.

אם לא נגלה שארטטה הוא שילוב של פפ וקלופ על סטרואידים, המועדון הזה גמור עד להודעה חדשה.

נערך לאחרונה ב: ‏17/6/20
  15. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

נאלץ בצער להסכים עם מה שכתבת.
    יש רק פיתרון אחד,מעבר להגעה לצ'מפיונס,זה מכירת חיסול כוללת. כל הגרבג' שנמצא אצלנו בסגל חייב להמכר/להתשחרר מהקבוצה.
    יש יותר מידי שחקנים בינוניים שיושבים על חוזים שמנים.
    להתחיל מאוזיל (לשלוח לאן שרק אפשר,טורקיה/סין/מדינות המפרץ),סוקרטיס,מסוטאפי,ג'אקה,ואחד מהשניים לאק או אובא בשביל פנות מקום בפיירול לרכש נקודתי ואיכותי,השאר זה להתבסס על הצעירים שיש במועדון.
    זה תהליך שייקח כמה שנים,אבל צריך להתחיל מאיפה שהוא,בלי קשר לזהות המאמן (שעם הסגל הזה אין לו כמעט השפעה).

מצב נושא:
הנושא נעול.