ארסנל 2019/20 - Absolute Beginners

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Clock End Stand, ‏27/7/19.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. k_700 Member

מרטינלי וסאקה צריכים לשחק כל עוד הם כשירים(הראשון לא לזמן הקרוב), הם לא צריכים מישהו שיקח להם את הדקות ולא יביא את ארסנל למילימטר קדימה בשנה הבאה או בעתיד היותר רחוק.

אוזיל היה אוברייטד גדול עוד לפני החוזה הגדול, אחרי החוזה הזה? הוא אפילו לא עושה את עצמו מתאמץ על המגרש, לגמרי לוקח את הפייצ'ק כל שבוע ושותק.
    נלסון כשרון נחמד, אני משאיר אותו בסגל בעונה הבאה ונותן לו יותר דקות.

רכישות עם אפסייד?
    בוא ננסה למשל את פראן טורס שולנסיה מנסה למכור באגרסיביות מאז הקורונה(לא יודע אם זה אמיתי הידיעה מהיום בספרד שסיטי קרובה לסגור אותו על משהו באיזור ה15 מליון פאונד....אם אני צריך להמר זה יסגר על משהו כפול מהסכום הזה אבל עדיין סכום מצוין על כשרון נהדר בן 20).

הזכרת את קוטיניו?? אם קוטיניו לא על הראדר הייתי מזמן חושב על מישהו עם הפוטנציאל של חוסם אוואר מליון, אתם הרי צריכים גם כשרון רציני לקישור ההתקפי(והוא גם יכול לשחק בשמאל במערכים מסוימים- סוג של קוטיניו צעיר יותר).

הנקודה שלי היא שאני במצבכם מעדיף לגמרי שחקנים עם אפסייד, אפילו שיהיו הדבר הכי בוסר שיש.
    כשאין כסף גדול ויש סגל עם כל כך הרבה דד ווד שלא הגיוני שתמצא לכולם קונה בקיץ אחד של קורונה, אני קונה מעכשיו רק שחקנים עם אפסייד.

אתם תעיפו את גאנדוזי האוברייטד בקיץ?
    אם אני אתם? אני מתאבד על קאמווינגה של ראן.
    בן 17, לא מלוטש אבל נחשב היום לאחד משני הכשרונות הצרפתיים הכי גדולים.
    הוא מסיים חוזה ב2022, כלומר אם לא תתפסו כשרון כזה בקיץ הנוכחי, בקיץ הבא הוא על הראדאר של פפ.
    אם לא קאמווינגה, אפשר גם לחזק את העמדה ליד הקשר האחורי- ריאן גראבברץ' מאייקס, כתבתי עליו לאחרונה. אלכס אמר לי שהוא לא מתלהב ממנו בכלל, זה לא מספיק כדי לרכוש אותו?

בהגנה,
    הבאתי לך לא מזמן רשימה של לא מעט שחקנים שאני מחזיק מהם(שכמובן מיהרת לפסול ולזלזל בה), אין לי מה להוסיף מעבר, היו שם מספיק שמות של כשרונות שלא צריך לשבור את הבנק כדי להביא את חלקם.
    המצב שלכם בהגנה יחסית סביר לעונה הקרובה, אני כן הייתי בוחן בשקט את סאליבה שזו תוספת חביבה עם סבירות לפוטנציאל טוב.
    בימין הייתי משחק יותר עם סווארז מביירין ואולי מביא מגן ימני צעיר עם פוטנציאל במקום הימני אם נשאר אקסטרות(דסט ב18 מליון פאונד, זה החלום מבחינתכם).
    על טיירני אני מת, כתבתי את זה ביום שסגרתם את העסקה איתו.
    אישית אני מעדיף לראות את סאקה כגיבוי לטיירני ולא את קולאסיניץ' העגל שהרכב שלי מגיע ל100 קמ"ש לפני שהוא עוצר כדור ומעביר לרגל החזקה.

נערך לאחרונה ב: ‏23/7/20
    cheddar אוהב/ת את זה.
  2. Roma מנהלים

ועכשיו הוא על הראדאר של זידאן וריאל.

שמות לא ראליים לארסנל הנוכחית.

3. k_700 Member

ריאל מדריד מנסה לחסוך כל לירה בקיץ הזה.
    אני מאמין שכמו מה שכתבתי עם פפ הם יעדיפו להגיע עם הילד הזה לקיץ אחרון בחוזה ול"המר" על הלברג' שיש להם בלשכנע אותו לעבור לאימפריה ממדריד בגיל 18, "מוכן יותר" וכשקרוס, מודריץ' ושאר הגרוואדיות מזדקנות בעוד שנה.

כל העולם שם על הילד הזה עין מגיל 15 בערך,
    מעט מאוד ידיעות אני קורא שמישהי באמת מתכננת ללכת עליו כבר הקיץ.
    אולי לונדון, כיוון להרכב בארסנל, שימוש בלא מעט שחקנים צרפתיים בסגל, צרפתולוגים תותחים מהעבר, אפריקאים דוברי צרפתית ומאמן שלמד לחרטט בצרפתית(כבר אמרתי שהוא מרגיש לי חתיכת סלסמן) זה אחלה דרך לסובב לו הג'י פי אס לכיוון לונדון.

4. k_700 Member

למחוק.

5. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

יכול להיות שזה מה שצריך לעשות, אבל זה לא המצב בארסנל. אני מנסה לנתח את הדברים בהתאם לסיטואציה (אפס כסף, אפס יצירתיות, קומבינות של סוכנים, בעלים פאסיבי) ולא בהתאם למה שהייתי רוצה (?) לראות (wonderkids ואליפות במנג׳ר בעונת 2025). אנחנו כבר מזמן לא שם. הדיון הזה הוא לא באמת רלבנטי. היכולת הכלכלית נראית בעייתית על גבול המדכאת. נראה שהגענו למצב - בטח אחרי הקורונה (משחקים ללא קהל פוגעים לנו מאוד בכיס) ועוד עונה ללא ליגת האלופות ואולי בכלל אירופה - שבו יהיו חסכנים במיוחד. כלומר לא ייצא שקל אחד יותר ממה שנכנס (לא יודע גם אם ייצא במידה וייכנס), אז ינסו להביא שחקנים משוחררים (וויליאן), ריג׳קטים (קוטיניו) או לבצע swap deals עם גוונדוזי ולאק.

אני אזכיר שבשנה האחרונה הבאנו יצורים כמו לואיז, סדריק ומארי. אני פוחד מכל מה שעוד יכול להמשיך להגיע עם קיה בסביבה. עם שחקנים מוכחים בפרמיירליג כמו וויליאן וקוטיניו שטובים מכל מה שיש לנו אני חי בשלום. שנתיים, שלוש, זה בעייתי אבל לא עד כדי כך משמעותי ביחס לבור המקצועי שיש במצב הנוכחי; לרוץ עם צעיר וחצי על שתי עמדות לאורך עונה שלמה אחרי עונה אחת בלבד ברזומה בכל הקריירה זה לא רציני. אפילו עם תותח על כמו גרינווד ברור שיונייטד צריכים שמיכה יותר איכותית וארוכה מקדימה, אז על אחת כמה וכמה עם מרטינלי וסאקה בארסנל.

6. k_700 Member

כן אבל יונייטד מתכננת להביא תותח על על העמדה של גרינווד, מתוך מחשבה שזה ישפר את כל הרוטציה בהתקפה(כי אז גרינווד יכול להיות רלוונטי גם למשחק כחלוץ בדקות שצריך במקום פתרונות מעפנים כמו איגהלו).

זו הנקודה שלי, אם אתה מתכנן להוסיף שחקן על עמדה של שחקן צעיר עם פוטנציאל גדול, עדיף שזה יהיה מישהו עם אפסייד גדול מאוד ולא שחקן בן 31 שמת לחוזה ל-3 שנים וכזה שלא יקח אתכם מילימטר קדימה.

מאמין שאם אתם מוכרים את גאנדוזי/לאק או אובימיאנג אתם תכניסו כסף(ביחד עם כמה דד ווד נוספים) כדי להביא שחקנים צעירים שאמורים בגג לעלות כמו חצי האברץ.
    זה צריכה להיות האסטרטגיה הכללית שלכם, גם מעבר לקיץ הקרוב.

לצד כל הלואיז, סדריק ומארי שהבאתם בשנה האחרונה, ידעתם גם לשלוף את מרטינלי וסאליבה משום מקום בכלום כסף. אליהם הוספתם את טיירני בסכום מצוין.
    כלומר, אפשר להשתמש בסקאוטינג כדי למצוא כשרונות טובים מבלי לשבור את הבנק.

7. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

אבל וויליאן יותר טוב מכל מה שיש לנו ולכן רוצים אותו ״מתוך מחשבה שזה ישפר את כל הרוטציה בהתקפה״.

זה יכול להיות רלבנטי ״במקום פתרונות מעפנים״ כמו ווילוק, נלסון ואנקטייה.

(פרשתי פה, ניצחת).

בלם בן 18 מקבוצת תחתית בליגה צרפתית תמורת 30 מיליון פאונד לא = ״כלום כסף״.

Gianzola01 ו-AS R אוהבים את זה.
  8. k_700 Member

27 מליון פאונד, הייתה עליו תחרות.
    ממה שאני זוכר גם טוטנהאם ממש רצתה אותו בקיץ ואפילו הציעה לו את אותו סכום והוא גם די מוכיח את עצמו העונה בלא הרבה משחקים שכן שיחק ממה שקראתי.

זה בדיוק הכיוון, שילמת את הסכום הזה על שחקן צעיר בן 18 כשבלמים עם יותר נסיון יכולים להגיע למחירים של 80-90 מליון פאונד היום.
    אם פגעת בול? הרווחת בלם שיכול לשרת אותך 12 שנים.
    אם הוא רק טוב? גם הרווחת.
    אם הוא בלוף? לא שברת את הבנק פה, אתה תמשיך להוציא את הסכומים האלה גם בקיץ הבא.
    אני מעדיף בכל יום כאלה על פני לואיזים או סמולינגים.

9. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

אילו בלמים טוטנהאם המשיכה להביא אחרי דאבינסון?

ארסנל זה לא יונייטד או סיטי לצורך העניין. אתה לא מביא בלם צעיר כושל יקר. ואז עוד בלם צעיר כושל יקר. ואז עוד בלם צעיר כושל יקר. ואז עוד בלם לא צעיר כושל ממש יקר. ואז חושב להמשיך להביא עוד בלם צעיר או לא צעיר כושל יקר. עד שתפגע. היכולת הכלכלית של ארסנל היא לא באר ללא תחתית. אפילו לא קרוב לזה בלי קהל וליגת האלופות. בסוף אתה נתקע עם דדווד עם שכר שמן שקשה עד בלתי אפשרי להיפטר ממנו (מוסטאפי).

שהכול טוב אז - מן הסתם - הכול טוב. אבל לא בכל קיץ מוצאים מרטינלי (לא נראה לי שמישהו במערכת באמת ציפה לדבר כזה) או פרדיננד דאז (״בלם ל-12 שנים״). אם זה אפשרי? ברור. אבל זו לא ציפייה ריאלית, לדעתי. הרבה יותר סביר לנסות לבצע רכש יותר מאוזן, בטח ביחס למצב הכלכלי והעובדה שהמטרה - לכאורה - נשארה טופ 4. עם וויליאן אנחנו יותר קרובים לשם. אם שחקן הוא ״אחלה״ לסגל של ליברפול, אז הוא גם ״אחלה״ להרכב של קבוצה שסיימה עם 40 נק׳ פחות ממנה. לא יודע איך ועוד כמה אפשר ללעוס את זה. אני מרגיש שאני מנהל דיון על אם לינגארד רלבנטי בהרכב של סיטי.

נערך לאחרונה ב: ‏24/7/20
  10. עידן444 Member

מילה על חצי גמר הגביע.
    נכון שלא פעם בגביע האנגלי ארסנל הופכת מכלבלב חמוד(במקרה של העונה הזו יותר מכוער מחמוד) לאריה אבל אם בכל זאת לנסות להסתכל מקצועית- ארטטה לא הוביל אותנו ״כצאן לטווח״ כפי שונגר עשה המון פעמים מול סיטי ומול ברצלונה, ומול כל מיני קבוצות טובות יותר שאתה מנסה לנצח אותן בנשק שלהן. מאוד מזכיר את דראפיץ עם ה״אנחנו רוצים לשחק כדורגל שלנו״- חביבי, ראינו... תשחק סגור תוציא 0-0 בבלומפילד נגד מכבי ת״א ויפסלו להם 4 שערים. תשחק ״את הכדורגל שלנו״ ואם הכוכבים יסתדרו טוב בשמיים תצא איזה 2-2, 3-3. לרוב זה כנראה יגמר 3-0, 4-0...
    הדקות הראשונות היו לי כאוהד ארסנל גאה מאוד לא נעימות. 80% החזקת כדור לסיטי, לא עוברים את החצי. משחק ההתקפה נראה כאילו מחכה לאיזה נס של פפה, לאקזט ואובאמיינג שאיך למען השם יהיה להם כוח לעשות התקפה אם הם רק מתרוצצים ורודפים אחרי שחקנים?
    אבל לאט לאט אתה מבין ורואה שלסיטי ממש קשה. אתה פעם ראשונה מצליח לתסכל אותה ולא הכל צ׳יפס... ולאט לאט המשחק הולך ומתאזן... והינה עקיצה. והינה עוד עקיצה... וואלה... אהבתי. מי אמר שלא צריך מידי פעם לחזור לימי ה״בורינג בורינג ארסנל״ כדי להביא תוצאה? מתי בדיוק ונגר הפך את זה לחוק אסור בספר החוקים?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Coutinho10 אוהב/ת את זה.
  11. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

החתמה של אמפוקאנו ופארטיי יכולה לשנות לגמרי את פני הקבוצה.
    כמובן שיש עוד הרבה עבודה,אבל אלה עוגנים שכרגע אין לנו בסגל.

12. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

די די די כבר עם פארטיי די זה כל כך נאיבי.
    כמה חרא אפשר לאכול עם הסיפורים האלה עוד?
    בפעם האלף, מאז ג׳ילברטו סילבה ופטריק ויירה אין לנו קשר אחורי ראוי. אם כשהיינו קבוצת צ׳מפיונס וצמרת דומסטיק לגיטימית הרכש שלנו היה פלאמיני וקוקלאן, למה שהם יגיעו עכשיו? זה פיור מזוכיסם להעלות את השמות האלה עדיין.

13. עידן444 Member

זו לא היתה רוח הדברים לגבי פפה לפני שנה?
    בסוף זה עניין של כסף.
    מה שמבאס זה שפעם ונגר ידע להביא את ויירה ואנלקה לפני שהם היו ויירה, ואנלקה- ובגרוש וחצי.

אגב, הקשר האחורי הטוב האחרון היה אלכס סונג שהתפתח נהדר וכשהיה נראה ממש טוב עבר לברצלונה.

14. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

למה מי זה פפה? זו גם הייתה רוח הדברים כשאלכסיס ואוזיל חתמו. הביאו שחקנים נהדרים שלא בסדרי עדיפויות נכונים. מה זה שווה להוציא ארגזים על פפה/אוזיל בזמן שאתה מחזק את העמדות הקריטיות שלך עם צ׳יימברס/הולדינג/לואיז/אל נאני?

15. עידן444 Member

אני זוכר פה תהיות למה שפפה יבוא אלינו...
    אבל אולי אני טועה.

מצב נושא:
הנושא נעול.