ארסנל 2019/20 - Absolute Beginners

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Clock End Stand, ‏27/7/19.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Clichy COYG

Sturridge ו-cheddar אוהבים את זה.
  2. k_700 Member

ארטטה הוא טכנוקרט, אני אף פעם לא אסמוך על מאמנים כאלה.
    הנתון המביש הזה יעבור לו ליד האוזן. תגידו לו את זה הוא יזכיר לכם שהוא היה גדול מול ליברפול.
    הדבר הכי נורא לאוהדים זה שכל עוד שחקן כזה בסגל הוא ימשיך להשתמש בו והרבה ולא משנה כמה גרוע הוא יהיה.

מזכיר לי את מוריניו עם פלאיני , יאנג, מאטיץ'.

3. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא יודע מה אתה נופל על ארטטה כל כך הרבה.
    תן לו לסיים עונה לפחות.
    הבנאדם קיבל סגל עם המוני חורים, בקושי משהו להשאיר, כל זה בקבוצה שהיא מסורתית בצמרת.
    זה ג'וב מחורבן כרגע והוא הלך עליו כי הוא מאמן טירון ועבורו זאת הזדמנות גדולה.

4. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה זה טכנוקרט מישהו יודע להסביר לי? שמעתי את המילה 3 פעמים בחיים ואף פעם לא הצלחתי להבין.

ארטטה עושה עבודה מצוינת so far. אחרי הקאליברים הרצינים (קלופ, גוארדיולה, אנצ'לוטי) ולמפארד, המאמן הכי מעניין בליגה. אם יקבל קצת חיזוקים לסגל הם חזק בתמונה לצ'מפיונס בעונה הבאה לדעתי.

רק העובדה שהצליח ללמד גלמים כמו לואיז, שאקה, מוסטאפי ורבים וטובים איך לעמוד כמו קבוצה מסודרת צריכה לבוא לזכותו. אם ייקח גביע בכלל זאת תהיה פתיחה מדהימה מבחינתו.

5. alexshw Member

ארטטה יותר מעניין מאנצ'לוטי האפור והמבוגר.

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

נערך לאחרונה ב: ‏27/7/20
  6. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

ארטטה לא גרוע ולא מצוין. ולא לימד אף אחד איך לשחק. לואיז ומוסטאפי היו ונשארו גרועים. ג'אקה גם לפניו היה הקשר הטוב ביותר שלנו (lol). בסה"כ הוסיף בלם למערך וזה שטיק שכבר עשינו איתו רצפים מוצלחים עם ונגר ואמרי. כרגע הוא סימן שאלה. נחכה לעונה הבאה.

אנצ'לוטי אולי "קאליבר" מבחינת רזומה. אם היה רלבנטי באמת לא היה מגיע לאברטון. האוזנטהאל, רודג'רס, נונו ופוטר "מעניינים" יותר.

7. k_700 Member

שום דבר מעניין אין באנצ'לוטי, לא לקח את אברטון בינתיים חצי צעד קדימה.
    אם כבר, ריצ'ארלסון נראה קרוב מתמיד ללקנות חבל ולתלות את עצמו על אחד המשקופים שם.

בדיוק, ארטטה לא גרוע ולא מצויין בינתיים. אין לי מושג איך אפשר להציג את זה שהוא עושה בינתיים עבודה נהדרת.פאקינג מקום 8, מאניה דיפרסיה כל משחק, הגנה שלא התקדמה במילימטר קדימה. הוא סלסלמן טוב כי הוא מוכר את עצמו טוב שהוא איזה משהו והוא עושה פה PROCESS.
    למכור לך פרוסס זה להרוויח זמן מבחינתו שתאמין שיש פה איזה פפ גווארדיולה בהתהוות, רק תתן לו זמן וכסף.

המינימום שהייתי מצפה מארטטה לעשות זה לא לצאת לקרב עם כל הגיס 5, לואיז אחד מהם.
    אין לי ספק שגם אחרי ההגעה של סאליבה הוא ימשיך להשתמש בו בעונה הבאה, בוא נראה.

ארסנל תתחזק בקיץ הקרוב, הם כבר מקושרים לווינגרים, הביאו את סאליבה, יביאו גם קשר לדעתי.
    שנה הבאה כבר יהיו פחות תירוצים.
    כל דבר שהוא לא כשלון מפואר יפתיע אותי.

8. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

לדעתי לואיז ימשיך להיות הבלם הבכיר של ארסנל גם בעונה הבאה. אני אופתע אם זה לא יהיה המצב.

אני גם לא אופתע אם יביאו בלם נוסף במידה ויצליחו למכור לפחות שניים מתוך מוסטאפי, סוקראטיס והולדינג כדי לתת לסאליבה שקט להתפתח.

9. Clichy COYG

אלעד לגבי ג'אקה אני לא מסכים - השיפור שלו מאז שארטטה הגיע ניכר מאוד (לא זוכר אותו מבצע טעות הגנתית משמעותית תחתיו) ואמנם אין לו תחרות וזה עדיין לא מספיק אבל דווקא פה אפשר לזקוף את זה לזכותו.

חוץ מזה מסכים עם הניתוח של "לא גרוע לא מצוין". מצד אחד הוא הצליח לייצב את ההגנה (סוג של) ומשחק הקישור שלנו קצת יותר מאורגן, אבל משחק ההתקפה שלנו הוא עדיין בין הגרועים בליגה ונסמך על ניצול מצבים פסיכי של אובא. אני חושב ששחקן בסגנון של קוטיניו יוכל לעזור לנו מאוד אבל כרגע זה נראה די רחוק.

10. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני מעריך שהשיפור של ג'אקה - כמו סבאיוס - קודם כל נובע משינוי מערך. האקסטרה בלם שומר עליהם מלנקות שטחים; לי בכל מקרה אין יותר מדי מה להגיד על ארסנל תחת ארטטה. אני חושב שקהל באופן כללי צמא למשהו מיוחד והוא באופן טבעי מחפש דברים שביינתיים לא באמת קיימים.

במקרה ושחקן כמו קוטיניו מגיע לארסנל זה מעבר לסגנון. הוא באופן מיידי השחקן המוכשר בסגל.

נערך לאחרונה ב: ‏27/7/20
  11. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

הלו הלו, לא אמרתי לימד לשחק, אמרתי לימד לעמוד מסודר. לא יודע, אולי מהפרספקטיבה שלך זה נראה אחרת, אני לא ראיתי את ארסנל במערך כ"כ מאורגן ועם תוכנית משחק מובהקת מאז... לא יודע מתי. יש מצב שזה בגלל שראיתי אתכם פחות, אבל לפעמים דווקא דברים שרואים מבחוץ קצת מפספסים מבפנים.
    אז עצם זה שלואיז ומוסטאפי, שהם עדיין גרועים מאוד, נראו קצת פחות אאוט אוף פוזישן במשחקים תחתיו, ושאקה גם כן לא נראה כמו איזה תרנגולת ללא ראש כשאתם בלי הכדור, זאת נקודה לזכותו בעיניי.

יש לו עוד הרבה מה להוכיח, לא אומר שלא. לגבי שאר המאמנים שציינת, את ברייטון ראיתי פעמיים העונה אז אין לי מושג, רוג'רס לתחושתי דיי הראה כבר למה הוא מסוגל בעשור האחרון, והאזנהוטל ונונו אני דווקא יכול להסכים. בכל אופן המדגם של ארטטה משמעותית קטן משלהם. אני חושב שאתם בדרך הנכונה, אבל נחיה ונראה, יש לו משימה קשה של לבנות סגל נורמלי עכשיו. זה דורש דברים אחרים לגמרי ממה שאני משבח בהקשר שלו.

12. k_700 Member

איזה ליצנים ארסנל.
    אני מת שנחזור להיות מקושרים אליו. חייבים שחקן בעמדה שלו, 50 מיליון אירו סעיף... אלוהים למה וודי, גאדג' וסולשאייר מחכים.

13. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

במחיר כזה הייתי מצפה להתאבדות של כמעט כל מועדון בטופ של אירופה, מדובר בעמדה שחסר בה איכות כמעט בכל קבוצה שאני מנסה לחשוב עליה.

14. k_700 Member

אחרי העונה שלו מציעים עליו 25 מליון פאונד +שחקן אלמוני שבטח לא קוראים לו גאנדוזי.
    מזכיר את הימים שנראה להם הגיוני להציע על סווארז 40 מליון פאונד ולירה.

15. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

אין מספיק פחחחחחח שאוכל לכתוב כדי לתאר את התחושות.

אני כבר רואה איך גוונדוזי נשאר.

Clichy אוהב/ת את זה.
מצב נושא:
הנושא נעול.