ארסנל 2020/21 - The Age of Understatement

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Clock End Stand, ‏14/9/20.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. k_700 Member

למשל-

אתה יודע, זה קלאסי, 3 ימים לסוף החלון, צורק צריך לצאת 4 פעמים ביום לתקשורת להזכיר לכולם שדורטמונד לא תמכור את סאנצ'ו.
    מה אתה רוצה שהם יגידו? שהוא לא "חולה" פתאום אחרי שגם באמצע שבוע לא היה בסגל למשחק מול באיירן?

מה הוא היה ברביעי, למה אז פשוט שתקו ולא אמרו שהוא לא בסגל כי הוא "חולה"?

מאוד יכול להיות שזה לא משהו רציני ברמה שהוא נואש להגיע אלינו, כבר הסכמנו תוך כדי הקיץ שהוא גדל בארגז חול של טומורי, מאונט ואברהם.
    אבל יש עוד איזה לבל על הסקאלה של נואש ללא רוצה.

נערך לאחרונה ב: ‏3/10/20
  2. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא חושב שיש למה לחכות. זה לא שפתאום נשלוף אלטרנטיבה ראויה לאוואר/פארטיי וכל הדדווד יימכר. אם זה לא קרה זה כבר לא יקרה.

החלון התחיל מצוין עבורנו.

1. סאליבה הגיע.
    2. ווילאן הגיע.
    3. גבריאל הגיע.
    4. אובא חתם על חוזה חדש.
    5. סבאיוס חזר בהשאלה נוספת.

ואז:

1. המצב רוח ירד שמרטינז נמכר.
    2. הולדינג נשאר על חשבון סאליבה.
    3. טוריירה עוזב בהשאלה ללא חובת רכישה לאתלטיקו בלי להוציא מהם את פארטיי.
    4. כל הדדווד נשאר ללא יוצא מן הכלל.
    5. אלנני לפני סבאיוס.

קשה לבוא בטענות למי שהתחיל את הקיץ במאניה ועבר לדיפרסיה.

מן הסתם ליברפול וסיטי זה שתיים בטוחות מתוך הטופ 4. חוץ מזה יש את לסטר שלדעתי תהיה טובה ועמוקה יותר העונה. מצ'לסי אפשר לצפות שישתפרו עם כל הצחוקים כרגע. יונייטד עם fire power מקדימה שאנחנו יכולים לחלום עליו. טוטנאם אולי עם הסגל הכי טוב שאני זוכר ממנה. אני לא בטוח שלוולבס סגל פחות מוכשר משלנו, אבל איך שאני לא מסתכל על זה ההבדלים לא גדולים לאף אחד מהצדדים. אפילו פאקינג אברטון במומנטום.

בקיצור שום דבר במילא לא מעניין חוץ מטופ 4 ולא נראה לי שאנחנו בכלל באיזור חיוג. 6 ומטה.

נערך לאחרונה ב: ‏3/10/20
    owen11111, EsheD ו-Coutinho10 אוהבים את זה.
  3. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

באמת התחיל מעולה ,הרגיש שיש משהו שונה,שסוף סוף מישהו מבין מהחיים שלו במועדון הזה ומתחיל לנקות את כל הזבל שהצטבר אצלינו,לצד חיזוקים בעמדות קריטיות.
    די השלמתי עם זה שלא ניפטר מכול הדד ווד כבר בקיץ,אבל כן ציפתי ללפחות רכש אחד למרכז המגרש. יהיה מאכזב מאוד אם לא יקרה בסוף.

4. oranfu Member

לא יודע מי זה, אבל גם ברביעי הם אמרו שהוא חולה (בדיוק כמו בורקי).

סביר שצורק כל הזמן מתייחס לזה כי כל הזמן התקשורת שואלת אותו. סקיי אשכרה שלחו כתב לגרמניה לשבת במשרדים של דורטמונד למקרה ויהיה משהו...

אולי עוד תביאו אותו (לא נראה ככה, בטח אחרי ההחתמות שאתם כנראה עושים לפי הדיווחים) אבל אני בספק רציני אם הוא מסרב לשחק כי הוא דורש שיתנו לו לעבור אליכם.
    למה לא סירב לשחק לפני זה? למה חיכה לשבוע האחרון?

5. k_700 Member

אתה באמת שואל למה?
    אולי כי עד לפני שבוע התחושה הכללית הייתה שמתישהו נניח את ה120 מליון אירו שהם רוצים ועכשיו עברנו להתמזמז עם דמבאלה ופחות או יותר הרמנו ידיים למצוא הסכם איתם הקיץ הזה?

הם הוציאו היום הודעה מסודרת שהוא חולה, עד להיום הם נתנו לשמועות לרחף באוויר.
    חלק מהעיתונאים אומרים שזה "חולה" מהסוג שמראה תסמינים על ראש לא במקום וזה "השבתה" בתקווה שהראש יתאזן אחרי פגרת הנבחרות וכשיעבור הזעם של הדד ליין.

מעניין אם עוד יומיים לא נראה אותו מתאמן עם הנבחרת, ב-8 יש כבר משחק מול ווילס.
    הוא כל כך חולה שהוא לא מתאמן מיום שלישי, בטח יוציאו אותו מהסגל, לא?

נערך לאחרונה ב: ‏4/10/20
  6. Clichy COYG

אגב בשביל להבין את גודל המחדל - ההצעה האחרונה שלנו הייתה 38M + תוספות ותכננו לתת עוד הצעה יותר טובה רק לא מה שליון ביקשה (50M+ תוספות שמגיעות ל60). כלומר מבלי לדעת בערך מה היה חבוי בadds on, העסקה נפלה על מקסימום 10M. כלומר השחקן שארטטה כל כך חרמן עליו לא שווה מבחינת ההנהלה את ה10M (או פחות) האלה.
    וזו מבחינתי הבושה האמיתית. שנה שעברה שילמנו סכום די מופקר על פפה שמתברר כפלופ אבל גם בדיעבד אני עדיין שמח שעשינו את זה - בשביל להתקדם מקצועית אתה צריך שחקנים ברמה גבוהה ועליהם אתה נאלץ לשלם לפעמים יותר ממה שציפית.

@k_700
    אשמח לדעת, אתה עדיין מצפה מארטטה (שלא חסין מביקורת ובמידת הצורך פיטורין) לעשות טופ-4 או שזה "ציפיות נמוכות"? עם סגל שלא עשה כלום + גבריאל ו-וויליאן, כאשר כל היריבות שכבר ככה סיימו מעלינו עונה שעברה התחזקו כמונו/יותר מאיתנו.

נערך לאחרונה ב: ‏4/10/20
  7. k_700 Member

יש לכם סגל לא פחות חזק משלנו.

לדעתי בהרבה עמדות יותר עומק.
    מה אני מצפה? מאבק עד הסוף על הטופ 4, במידה וזה יקרה נשפוט אותו על הדרך.

מה אתם מצפים? מקום13 ו42 נקודות כי עכשיו הבאנו שגם לפאלס עם שלופ יש סגל חזק יותר.

8. Clichy COYG

הסגל שלכם בנוי בצורה כזאת שאתם יכולים להסריח את הדשא ועדיין לנצח כי יש יותר מדי שחקני התקפה עם יכולות אישיות מצוינות. ובאופן כללי לא חושב שהסגל שלנו עדיף משלכם. מבחינת ציפייה? לצפות לטופ-4 זה נחמד ולשם כך ארטטה הובא אבל התחרות מטורפת השנה ועם הסגל הזה זה יהיה קשה עד בלתי אפשרי. אני כן אקבל בהבנה טופ 5-6 (ושוב, זה תלוי בעוד גורמים).

**
    משחק מחורבן שלנו היום מול קבוצה די חלשה העונה. אני כן נותן לארטטה נק' זכות על הניסיון לשנות גם בהרכב וגם תוך כדי תנועה (וזה השתלם לו) אבל חייב להיות גרף שיפור כלשהו. לא נוכל להחזיק ככה עונה שלמה.

9. k_700 Member

התחרות על הטופ 4 בכל עונה במחזור 4 נראית מטורפת.
    אתה במחזור 4.
    הסגל שלכם הרבה יותר עמוק ברוב העמדות כולל ההתקפה.
    יש לכם שני חלוצים מוכחים לשים מקדימה(לנו יש קאבאני בן 34 שעבר עונת פציעות ולא שיחק ממרץ כי איבד את המקום שלו בסגל).
    הלך אחד מהקיצוניים? כרגע יש ג'יימס כמחליף ועד סוף החלון זה עוד יכול להדרדר ללינגארד או מאטה.

אנחנו צוחקים שסאקה/וויליאן זה כביכול לא מספיק טוב להתקפה אבל הם הרבה יותר טובים מכל אופציה שיש לנו על הספסל לעמדות האלה.
    כנ"ל אגב פפה. לוקח את פיפי לפני כל לינגארד/מאטה בן 700 שיש לנו.

אתה תקבל גם מקום 13 ו42 נקודות כי המאמן הזה סלסמן יותר מדי טוב כדי שתקנה פה כשלון.
    אתה כבר בכיס שלו.
    וכן לפאלאס יש יותר מדי כשרון ולכן סגל יותר טוב ואברטון זה בכלל ליגה אחרת.
    אתם עוד לא סוס שחור לברנלי.

10. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

מקום 4 יהיה הישג של ארטטה עם הסגל הזה, אני לא יודע על מה אתה מדבר. חסרה פה איכות ברמה של טופ 4 כמעט בכל חלק במגרש. כן יש להם "עומק" במובן שיש להם הרבה בינוניזם על אותן עמדות והם לא נפגעים אנושות כשמחליפים בינוני בבינוני.

צריך לחכות ולראות מה עושים עד סוף החלון, כמעט בלתי אפשרי עבורי להאמין שלא יגיע קשר אחרי שטוריירה הלך, זה כבר לא רק עניין איכותי אלא גם מספרי אלא אם כן הוא יוציא את גוונדוזי מהפריזר, יש שם איזה 4 קשרים בוגרים שאשכרה משחקים כדורגל. זה קשה למשוך ככה לאורך עונה אלא אם כן הוא מתכנן להשאר עם השלישייה האחורית הזאת כמערך קבוע.

Clichy ו-alexshw אוהבים את זה.
  11. k_700 Member

לא יודע,
    אותנו כולנו נעלו בטופ 4 בכל דיון בערך.
    מבחינתי גם ארסנל עם הסגל שלה נעולה בדיוני הטופ 4.
    למי יש סגל יותר טוב? זה לא תשובה חד משמעית לדעתי.
    אבל אצליהם יש מאמן לא? אצלנו זה כבר קונצנזוס שמדובר במורה לספורט.

12. k_700 Member

הבנתו'ס?

מצחיק שאותנו נעלו בטופ 4 עם הסגל והמאמן הזה והציפיות מארסנל זה לתת "פייט" לקריסטל פאלאס....מצחיק.

13. alexshw Member

שמוריניו ולסטר פרינציפ יסיימו בטופ 4

14. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

עדיין חושב שהיום זה הקצנה לרעה.
    הרי אתם עשיתם אחלה רצף ביוני-יולי.
    זה משהו שאתם מסוגלים לו ואתם מביאים עכשיו את טלס וקבאני.

לארסנל יש את היכולת לעשות רצפים?

לפני היום גם דיברנו על לסטר לטופ 4, איך הם נראו היום?

בסופו של דבר חוץ מליברפול סיטי וצ'לסי, מקום 4 קצת יותר פתוח אבל אני כן הייתי מהמר על מנ יו לשם.

אגב, הסיבה היחידה שטוטנהאם מבחינתי תמיד הייתה מחוץ לדיון היא מוריניו.
    אם הוא יתאפס קצת ויפסיק להפריע ואולי אם החלוץ ההוא של בנפיקה הוא משהו מעניין, יש להם סיכוי.
    סך הכל עמדו יפה מאוד בלוח משחקים מטורף שהיה להם כרגע.

15. Clichy COYG

טוטנהאם הייתה יותר טובה גם לפני ההרחקה אבל אחרי זה ברור שזה GAME OVER.

אני עדיין חושב שיש לכם כלים התקפיים יותר טובים, הגנה ושוער אפשר להתווכח. ובכל מקרה - טוטנהאם, לסטר, אברטון - אתה יודע להגיד בוודאות שאנחנו עדיפים מהם? ברור שלא.

בכל מקרה מסכים עם גיל, הליגה כל כך מטורללת שאי אפשר לחזות הרבה.

מצב נושא:
הנושא נעול.