ארסנל 2022/23 - She Bangs the Drums

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Clock End Stand, ‏5/8/22.

1. Roma מנהלים

לא ראיתי שיצא משהו מיוחד מבוגרי האקדמיה האחרונים שעזבו בגלל מיעוט דקות.

אפשר להירגע, נשפוט את שילוב הכישרונות הגדולים באקדמיה, נווארי ודאומן בהמשך.

בינתיים עושה רושם שבוגר כמו סקלי פרץ ואפילו הבטיח את מעמדו בהרכב לעונה הבאה. רק שיאריך חוזה.

וכן ברוב הקבוצות מקבלים צ'אנס בעקבות פציעות או עונה גרועה שאז שחקני צעירים מקבלים צ'אנס. לשמחתנו את המפעלים המשניים באירופה להריץ את שחקני המשנה.

וכן יש ביקורת חריפה על ארטטה שלא משתמש יותר טוב בסגל הרחב.

2. k_700 Member

שמע, רק השנה איבדת את אובי(שגם כן היה שנים מסומן אצלכם) והייבן עבור מליון פאונד ביחד.
    הייבן בינתיים נראה כמו שחקן הרכב אצלינו, בקבוצת פריימרליג בגיל 18.
    צ׳ידו עוד לא חגג 18.

הוא לחלוטין לא מאמין בצעירים.
    אתה לא היית רחוק מלאבד גם את סאליבה אחרי ששנתיים התעלם ממנו.
    אם אתם מביאים את היווני, דאומן לא יפרוץ אצלך מאחורי שני שחקנים כשאחד מהם- אודוגרד.

3. Roma מנהלים

אני מדבר על שחקנים שכבר הגיעו לבוגרת מפס היצור של רייס נלסון, בלוגן, ווילוק, סמית' רואו ואנקיטייה.

ילדים בני 17-16 שעוברים מועדונים זה לא חדש, הייבן לא מתקרב לגבריאל וסאליבה בטח שיש גיבוי טימבר, קלאפיורי וקיוויר. איפה אתה רוצה לדחוף אותו?
    מהלך נכון מבחינתו. לארסנל אין הרבה ברירות. גם ריאל מדריד מאבדת עשרות כישרונות, המטרה אולי למכור עם סעיף קנייה בחזרה.
    נדבר עוד 5 שנים, נראה מה יצא מהם. סיפורים גם סיפרו לי על גדעון זללם המרגש.

לגבי היווני בהחלט רכש מיותר אם יחתום, אני מסכים. אין בעיה לאגור כישרונות אבל לא בעמדה שיש לך כבר ילד פלא באקדמיה ובהרכב חסר לך 2-3 שחקנים מרכזיים.

4. k_700 Member

לא יודע מה הייבן יהיה בעוד 4 שנים. היום הוא היה יכול להיות מחליף ראשון אמין מאוד לשניהם, מאמין שאם זה הpathway שהייתם מציעים לו הוא היה נשאר. במערכת אצלכם לא האמינו שהוא בכלל רלוונטי לקבוצה הבוגרת.
    אתלטית ומבחינת פוטבול איי קיו הוא לא נופל בינתיים מיורו(הוא כן פחות טוב ממנו עם הכדור).
    אתה משחק לא מעט עם קיוויור להזכיר לך.

בכל אופן לא הכל זה רק שאלה של מה יצא מהם. אתה לא יכול לאבד את הכשרונות הכי גדולים באקדמיה שלך בחינם או במליון פאונד ולקבל את זה בהבנה.
    לא בעולם של ffp וpsr.
    תראה את כל הזבל שסיטי מכרה ב15-20 מליון פאונד ב5 שנים האחרונות.
    פספוס גדול מאוד אם על הייבן קיבלת בקושי מליון.

5. McTominayBackToUnited Member

על סמך מה הייבן עדיף על הפולני המעאפן ?
    מה עשה הייבן בקריירה ? קיי700 כתב שהוא תותח באייסוקר ?

6. Roma מנהלים

אני ממש לא רוצה לראות את הייבן מחליף ראשון בארסנל. אל תשווה ליונייטד המפורקת שאם כל קאדר הבלמים הבינוני שלה רובם עם מנוי קבע למיטת הטיפולים.
    לידיעתך קיוויור היה מצוין בזמן הפציעה של גבריאל ושוב נחזור לביקורת על ארטטה שפשוט לא מנהל רוטציות בריאות. עדיין יש גיבוי של וויט, קלאפיורי וטימבר במידת הצורך.

ושוב אין ויכוח שנעשו טעויות עם אובי והייבן בהקשר של לאבד אותם בחינם, אבל שילוב בקבוצה הבוגרת זה מוגזם.

oranfu אוהב/ת את זה.
  7. McTominayBackToUnited Member

רומא מה אובי עכשיו ? חרא של שחקן.
    ופה אין לך תירוץ של דרכון וחוק 8 אנגלים ובלה בלה בלה ובוא ניתן הזדמנות לילד מקומי מהאקדמיה ובלה בלה בלה.
    שחקן זר אובי אתה יודע כן? הןא מדנמרק.

אובי זה עוד שחקן מעאפן (ואותו ראיתי בנוער לעומת ההייבן הזה) שיגמור בצאמפיונשיפ.
    אני לא בטוח שהוא עדיף ע

8. k_700 Member

חחחח אובי חרא של שחקן.
    חלוץ בן 17.

גם אם הוא חלוץ בינוני, חלוץ בינוני אחר הכניס לארסנל 30 מליון אירו רק בקיץ שעבר וחלוץ סביר אחר הכניס לה עוד 30 מליון אירו לפני שנתיים.
    היא איבדה אותו בחינם וכל זה במצב שאין לה חלוץ טבעי אחד בסגל בקבוצה שהייתה צריכה לכל הפחות להאבק על אליפות.

שחקן ששבר אצלה שיאי שערים באקדמיה במצב שכל מועדון אנגלי צריך להסתכל בכל שנה ל30 ביוני בחרדות.

קיוויור זה בערך בלם ברמה של לינדלוף.
    יכול לתת כמה משחקים טובים, בטוטאל? הוא טוטאל לוס.

ווייט אף פעם לא הוכיח את עצמו כבלם בסגנון של ארטטה. אתה צריך מהירות ורלוונטיות בגובה כדי לשחק שם.
    קאליפיורי לא סתם משחק את האינברטד אצלו.
    הייבן לא קיבל גם הבטחה להרכב אצלינו, הוא פשוט הבין מאמורים וווילקוקס שבונים עליו במיידית(והראו לו את זה גם כשישר רשמו אותו לסגל באירופאית במקום להכניס לשם חלוץ). אם הייתם מראים לו כוונות שהוא יכול להיות חלק מהסגל הרחב- בלם ראשון, שני, שלישי מהספסל הוא היה נשאר, הוא בעצמו דיבר על זה.

9. עידן444 Member

איך שאודגור נראה השנה זה דווקא סבבה שמלבישים עוד מישהו על העמדה הזו.
    מי שהיה אמור להיות בפוזיציה הזו הוא פביו ויירה שלא ברור לי אם בכלל מועמד לחזור.

10. Roma מנהלים

מכרת את החלוצים האלה ב-30 מיליון יורו אחרי שאחד קרע רשתות בצרפת והשני הוכיח את עצמו כחלוץ מחליף מצוין בארסנל אז מספיק לגנוב דעת.

הייבן עוד יכול להניות מהרכב שלושת הבלמים ושאין להם בלם אחד שיכול להיות כשיר יותר משבוע, אובי שיתחיל לחשוב על מקום השאלה מועדף כי אומנם המושבים באולטראפורד נוחים אבל זאת לא המטרה.

קיוויר היה מצוין בתקופה שהחליף את גבריאל בהרכב (תקופה ארוכה), אתה יכול להתווכח אבל יש מציאות ויש את הדעות המוקדמות שלך שלא תשנה אז תחסוך לשנינו את הזמן.

נסיים את זה פה.

11. k_700 Member

קודם כל ההתייחסות אל אובי לא הייתה מכוונת אליך אלא לדפקט שמגיב על אוטומט נגדו.
    אם הייתי כותב שהוא שחקן גרוע הוא היה מריץ אותו לבלון ד׳אור.

שנית, טענתי שמחר אתה צריך לקבל 30 מליון אירו עליו? הוא בן 17 למען השם.
    שחקנים בגיל שלו אפילו לא יוצאים להשאלה.
    בגיל 21-22 אם לא היה מספיק טוב לארסנל היה מכניס לך סכום יפה וזו הנקודה.
    בתנאי הליגה הנוכחיים אתה לא יכול לאבד שחקני כדורגל מובילים ברמה הארצית עבור כלום, גם אם היו לך אפילו שלושה חלוצים רציניים בסגל.
    נראה לי שכמה הודעות למעלה הסכמת על זה.
    סה תו.

Roma אוהב/ת את זה.
  12. McTominayBackToUnited Member

גבריאל זסוס אגדה.

13. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא נדחף לדיון על הצעירים, אבל לא יכול לשתוק על קיוויור.

כל מי שראה אותו פעם וחצי, ובאחת הפעמים שמע את שגיב כהן מאונן עליו ברבע גמר ליגת אלופות, אל תבלבלו. לא הייתי לוקח אותו לשום קבוצת פרמייר ליג. הוא לא שווה סגל בקבוצה שתתמודד על ירידה. אפס טכניקה, אפס טקטיקה. פיזיות (לא מנוצלת) ותו לא.

k_700 אוהב/ת את זה.
  14. cheddar Member

נראה לי שסתם סימנת אותו יכול ונתן עבודה בתור שחקן סגל

Roma אוהב/ת את זה.
  15. Roma מנהלים

בלם בלי ביטחון, שיובש על הספסל רוב הקדנציה בארסנל ונתן מספר הופעות טובות. אף אחד לא מצפה ממנו לפרוץ להרכב ואם יש הצעה מספקת אפשר גם להעביר אותו אבל בסה"כ עשה את העבודה בזמן הפציעה של גבריאל.

יש סיבה למה רוב שחקני הספסל שלנו פשוט דועכים ונמצאים בכושר ירוד ולא מצליחים גם בצ'אנסים שלהם לשנות את המשחק. תשאלו את המאמן שנותן להם דקות כל כך מעוטות ואף פעם לא יזכו לריצה בהרכב גם אחרי הופעות טובות.

Cup of Tea אוהב/ת את זה.

משתמשים שצופים בדיון זה (רשומים: 1, אורחים: 3)

1. McTominayBackToUnited