https://x.com/RobHarris/status/1941130596711063555 ושוב תסבירו לי אז מה הייתה בעיה שגרינווד יחזור לשחק ביונייטד/פרמייר ליג? המקרה שלו בכלל נגמר בכלום.
למה הוא שיחק עד עכשיו עם כאלה חשדות? רק כי הן בחו"ל? נגד גרינווד אין יותר חשדות ומשום מה חושבים שאסור לו לדרוך בפרמייר ליג יותר (אבל מותר בכל ליגה אחרת). אין הגיון בשגעון. מועדון בריא היה מחרבן על דעת הקהל שכזו ומזמן כבר היו שוכחים.
מועדון בריא היה לוקח עמדה מוסרית שלא קשורה לשום דעת קהל ומוקיע בנאדם שמואשם בהאשמות כאלה חמורות ואף סדרתיות. גרינווד כנראה היה עובר יותר חלק אם לא כל העסק הזה היה מועבר בשידור חי באינסטגרם. ואני לא אומר את זה כדבר טוב. למועדוני כדורגל בסקאלה כזאת יש אחריות מוסרית, לא יעזור כלום. לשחקנים אגב פחות מהמועדונים שלהם לדעתי אבל כן יש להם אחריות פלילית כמו לכל בנאדם. ארסנל הייתה צריכה להתנהל בדיוק כמו שאברטון התנהלה עם סיגורדסון, במקום זה הם רצו להחתים אותו על חוזה חדש. בושה של התנהלות.
כי את פארטיי לא ראו ושמעו אונס ומפוצץ במכות את הקורבנות שלו. מה לעשות. למה אף אחת עדיין לא לקחה את גרינווד? אין בכל אירופה מועדון בריא בכיר יותר ממארסיי?
מח קצת יותר קונספירטיבי היה שואל אם יש קשר בין סיום החוזה בארסנל לבין ההחלטה להעמיד לדין. כי הסמיכות בין השניים (אחרי שכבר איזה שנתיים כולם יודעים על החשדות) מריחה קצת לא טוב.
קצת זה אנדרסטייטמנט. הקונספירציה מול העיניים, אבל אני עדיין לא לגמרי מבין איך הצליחו לעכב את הכתב אישום ככה.
מדמיין כבר את הai של האירוע הזה כשארטטה בגלימה מחופש לשילוב של רוברט שפירו, אלן דרשוביץ ורוברט קרדשיאן מוציא את הכפפה וצועק זה לא שלו זה לא שלו.
גרינווד חף מפשע פלילי. אם נזרוק לצינוק כל פושע מוסרי יישארו אנשים ספורים שאפשר להעסיק בעבודות, מזל שהAI מתחיל לתפוס משרות של בני אדם. אני גם לא קונה את זה שאתם יוצאים נגד גרינווד בגלל שאכפת לכם מהבחורה אותה הוא היכה. אותה הבחורה עדיין בקשר איתו ויש להם כבר ילד. ואז אתם תגידו לי תסמונת האישה המוכה, הכל אתם יודעים ומבינים עבור הבחורה. מה שקורה פה זה בדיוק ההיפך מאכפתיות כלפי הקורבן, זאת התנשאות ומחשבה שאתם מבינים מה קורה ולה אין מושג. אם מנצ'סטר יונייטד לא רוצה להעסיק אותו, בסדר גמור, זכותה. זה בוודאי נובע מתוך חשש לפגיעה כלכלית בכל מה שקשור לעסקאות ספונסר וכו' ולא מתוך איזשהוא רצון לגנות את הפשע שהוא ביצע. זה לא אומר שאתם כעדר צריכים לתמוך בזריקה שלו לליגות זניחות. לגבי פארטי, למה זאת קונספירציה? זאת עובדה. המקריות קיצונית מדי. ההאשמות נהיות פומביות ברגע שהוא סיים את החוזה? אנחנו יודעים על זה כבר 3 שנים. מופרך לגמרי.
https://x.com/DobbySolanoNUFC/status/1941134297106358729 למה אתם לא זורקים אותו מהליגה? הוא מגן פה על אנס.