יש להאברץ הרבה מעלות, אבל לעולם לא תהיה לו את הטכניקה והיכולת להשתחרר על שטח קטן כמו ז׳סוס. האספקט הזה של ז׳סוס היה קריטי מאוד למשחק שלנו העונה, והחיסרון הורגש כשהיה פצוע. מעבר לזה יש הרבה דיווחים שהוא נכנס על המשבצת של שאקה. לא יודע אם זה רציני, אולי במשחקים מסויימים. מול קבוצות מסויימות נהיה חייבים לפתוח עם שני קשרים בעלי אוריינטציה הגנתית טובה לכל הפחות. לדעתי הציוות האידיאלי באמצע יהיה תומאס ורייס. אחד אולי יבוא, אחד אולי יעזוב.
חוזה הנוער של אית׳ן נווארי יפוג בראשון ליולי. לאורך השבוע האחרון היו דיווחים שצ׳לסי מתכננת להציע לו חוזה, היום גם השם של סיטי עלה.
ממזמן השתיים האלו מוזכרות ככאלה שמובילות במאבק עליו. פעם, פעם, גם ליברפול היו בעניין אבל אנחנו לא מנצחים את המועדונים האלה במאבקים על שחקני נוער.
ארסנל מגישים הצעה על 105 Arsenal submit improved Declan Rice offer worth up to £105m - The Athletic זה צריך להיות מספיק
המצב נראה טוב. יש הסכמה על הסכום, יש פערים במבנה התשלומים. ברגע שסיטי יצאה מהמירוץ ונותרנו האופציה היחידה, ווסטהאם תתגמש כדי לסגור את זה. אני מניח שהם קיוו לעוד קצת בידינג וור, אבל כנראה שכל עננת הפייר פליי מגבילה את סיטי גם מלהגדיל את ההצעה בעוד 10 מיליון.
שחושבים על זה,זה חתיכת הזייה שמשלמים על שחקן את הסכום הכי גבוה בהיסטוריה לשחקן אנגלי,שהוא בשנה האחרונה לחוזה שלו.
אני חושב שבלי סיטי, ועם משחק פוקר טוב מהצד שלנו, זה היה יכול להיסגר באיזור ה80. פחות מזה, גם קבוצות אחרות היו נכנסות למירוץ.
אם שילמו על ג'ק גרליש 100 מיליון, אז לשלם על רייס 105 מיליון זאת לא כזאת הזיה. השאלה האמיתית היא אם הוא באמת שווה 100 מיליון. אם הוא צפוי להיות בעתיד טוב יותר או לפחות ברמה של רודרי או קאסמירו ולהביא לארסנל את מה שהם מביאים לסיטי ויונייטד[או לצורך העניין מה שקאסמירו הביא לריאל]? *לא מכניס לפה את צ'ומאני בגלל שהוא גם צריך להוכיח את עצמו.
אני חושב שההיסטוריה הקטנה של השוק המטורף הוכיחה שלשלם על שחקן סכומים כאלה זה לא עדות לכלום. פפה, אנטוני, הזאר, לא חסר.
הם עדיין Unhappy ואולי יהיה צריך עוד West Ham 'unhappy' with new Arsenal bid for Declan Rice | Football | Metro News