לא הסכים להאריך חוזה שם לאורך העונה האחרונה(קיבל חשיפה ממש גדולה בנבחרת אנדר 17 מהקיץ הקודם וגם השתתף בצ׳מפיונס ליג לנוער השנה) ומסיים בקיץ הבא. זו הסיבה למחיר. אני משער שלאורך העונה הזאת המון קבוצות אנגליות דיברו איתו והיה ברור לאייאקס שהוא לא ישאר. גם האחים שלו באייאקס אגב.
כבר קיבלת הסבר לגבי המחיר בתגובה של @k_700 . טומי בן 18 כשגם אחיו צ'רלי שמבוגר ממנו בשנתיים עוד יצטרך להוכיח את עצמו אם הוא יהיה שוער ראשון או שני בבוגרים. בנוסף לזה יש עדיין את ג'יי חורטר ושני השוערים הותיקים ג'ירונימו רולי ורמקו פסווייר. מאחל לו הצלחה בארסנל. אולי יום יבוא ושתי הקבוצות ייפגשו כשהשוערים יהיו טומי וצ'רלי סטפורד...
ובכן זה נזרק כאן באוויר, אבל עם העזיבה של ראמסדייל, כמובן שצריך להגיע שוער שני. יהיה מעניין לראות אם הבחור הצעיר יושאל או לא.
אז מזל טוב, קאליפיורי. ובמקביל, גם זה קרה בטיקטוק השבוע. https://x.com/APxLFC/status/1814741426682421303 ואז הבת זוג שלו נפרדה ממנו בסטורי באינסטגרם ומאשרת את המעבר שלו לארסנל חח https://x.com/gamesetmatchup/status/1814735792247349651/photo/1
קאלפיורי- דיווחים שהפרטים האחרונים נסגרו בין הקבוצות, המדיקל והחתימה יהיו במהלך השבוע. על אמיל ופולהאם שמענו, גם הדיווחים הקבועים של אנקטייה מגיעים, הפעם עם הצעה רשמית שהגישה מארסיי. חלוץ וקשר אמצע להרכב מפרידים בינינו לבין קיץ שכל אוהד יחתום עליו.
אגב הדיון על '9', דווקא חוליאן אלבארז יכול להיות אופציה מעניינת. מוזר שלא שומעים על זה, במיוחד שארטטה אוהב לקחת שחקנים מסיטי.
אין סיכוי. פפ התבטא פומבית בעונת הבכורה של זיני וז׳סוס על כך שזו הייתה טעות למכור אותם ליריבה ישירה. אין מצב שהוא ימכור לנו שחקן שיכול לתרום לנו.
יש. אם הוא לא חושב שהשחקן הזה יהיה שובר שיוויון. ואני די בדיעה שאלבארז אומנם שיפור גדול מאוד על האברץ ויותר טוב מג׳סוס אבל הוא לא שובר שיוויון. תשלמו עליו מספיק והוא יהיה שלכם.
ארטטה מתכנן עוד עונה של האברץ ב-9? ז'סוס אופציה טובה יותר אבל לך תסמוך על הכשירות שלו יש לך באנגליה 4 מועדונים גדולים בלי 9 רציני, הזוי בעיניי. באיטליה כבר המבחר גדול הרבה יותר
זה די הרבה בשביל מישהו שיהיה עוד שחקן סגל בקבוצת אמצע טבלה, לא כוכב. הם יכלו לשלוף מישהו מהליגה השנייה עם קצת סקאוטינג בשמינית מזה
הוא יכול להתפתח לפחות כמו דושברי הול/מאונט ואז הם ימכרו ב70. הייתי לוקח אותו אלינו. לא מוגבל לרגל אחת, בעיטה מצוינת, יכול להיות מהקשרים שמשחקים על 4 עמדות, חוש טוב לשערים. האישיו היחיד אצלו מבחינתי זה אם יוכל להתגבר על הפציעות.