חלוצים לא, אבל הילד הזה, סוון ניפן, מרוסנבורג שמשחק קשר מגיל 15 וכמה יימים יותר מאודוגרד בהרכב. די מדהים שאתם לא מנסים ללכת על אנקונקו בהשאלה או טל.
וילה דחו הצעה שלכם על 60 מיליון פאונד על ווטקינס. אני מניח שתעלו לאיזה 70 ויהיה לכם חלוץ חדש בסוף החלון, חיזוק משמעותי.
רכישה טיפה יוצאת דופן עבור ארסנל, לא? הייתי בטוח שהם יחפשו מישהו יותר צעיר בהתאם לשאר ההשקעות הגדולות שלהם, אבל אולי דווקא בגלל זה הוא מתאים. מישהו שיוכל להיכנס לעניינים מהר ולהשפיע במקום עוד צעיר שצריך הכוונה. אולי גם לא התלהבו מהשוק הצעיר יותר לקיץ הקרוב.
רק טיפה יוצאת דופן? הציעו 60 מליון פאונד על חלוץ בן 29 ונדחו ישר. זה טירוף לחשוב בכלל להכנס עם עוד הצעה אחרי שוילה מוכרת את דוראן.
חלוץ מוכח של דאבל דאבל בליגה הזאת לשנתיים הקרובות. יש להם הימור יותר טוב לעמדה הזאת שיעזור להם לקטוף את התואר?
יש לו בדיוק עונה אחת של דאבל דאבל בליגה. אין ספק, דקה לפני שהוא חוגג 30 הוא מניה בטוחה של דאבל-דאבל. מזכיר לי שגם בפברואר 24 סולנקה היה מנייה בטוחה בליגה. כל כך בטוחה שפחות משנה מאז שהגיע וטוטנהאם מנסה להשיג חלוץ בכיר נוסף. הוא אולי יכול לתת לארסנל עונה אחת טובה, אולי מצוינת. שווה 70 פלוס מליון פאונד כשעוד שנתיים יצטרכו לחפש שוב חלוץ? לטעמי לא. דקה לפני גיל 30 אין לווטקינס דקה אחת בקריירה בקבוצה עם לחצים, לכן הוא רחוק מלהיות מניה בטוחה. כן יש מספיק הימורים טובים בשוק. ג׳ונתן דיוויד מסיים חוזה בקיץ, לדעתי לא נופל ממנו. ססקו שהם כמה עונות מקושרים יעלה הרבה פחות(גם על חוזה יותר ארוך וקטן), גיוקרס יעלה בערך 60 מליון, ולחוביץ׳ אולי אפשר להשיג בהשאלה, טל מחרותיים יהיה בקבוצה חדשה, בוניפייס כמעט עבר קבוצה ב60 מליון פאונד(בן 24), אנקונקו בהשאלה ואם יש להם 60-70 מליון לבזבוזים הייתי נותן להם את הטלפון של הסוכן של אוסימן. וכמובן שיש עוד אופציות(סאמו, מישהו? סנטי חימנז?).