ארסנל 2022/23 - She Bangs the Drums

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Clock End Stand, ‏5/8/22.

1. oranfu Member

עונה שעברה דאבל דאבל.
    העונה בדרך הבטוחה לזה.
    החלוץ הכי מוכח בליגה שהם יכולים להביא.
    הם לא חושבים על עוד שנתיים אלא על האליפות שהם יכולים לקחת העונה.

אף אחד פה לא אמר שסולאנקה הוא מנייה בטוחה.
    אמרו שהוא יותר טוב מנונייז ואין שום ספק בנושא הזה.
    יש לו עונה טובה אבל הם לא מסתפקים רק בחלוץ אחד בסגל, יש שם אמביציה הם לא כמו ליברפול.

לזיין במח על שחקנים מליגות אחרות לא מעניין אותי. שמעתי גם על נונייז לפני שהגיע לאנגליה וגילינו שזה יתוש בשק.
    הם לא רוצים חלוץ שיבוא וישתפשף שם בשביל שאולי יהיה גדול עוד שנתיים. הם רוצים סקורר כאן ועכשיו, והוא הימור יותר טוב מדייויד (שבכלל מתפנה רק בקיץ) או ססקו או חימנז.
    אחרי השנתיים האלה הם יביאו עוד חלוץ, לא דואג להם. עד אז ווטקינס יהיה מצויין.

סמואל אטו אוהב/ת את זה.
  2. k_700 Member

העונה הוא על חמישה בישולים בליגה. אולי יעשה אולי לא, יותר סביר שלא.
    באיזור המחירים האלה אני הייתי הולך על אייזק בקיץ אם כבר מתעקשים על חלוץ מהליגה.
    יש בעיות עם הקומישן לסוכן שלו, ניוקאסל תתקשה לשמור על השחקנים המרכזיים שלה בלי צ׳מפיונס והוא נכנס עכשיו לשנים הכי טובות שלו.

אני קיבלתי בזמנו הרצאות שסולאנקה זה חלוץ מוכח בליגה, מנייה של 20 שערים לעונה. ובכן, 7 שערים מבלי להצליח באמת להרים את טוטנהאם מהקרשים לא יכול להחשב לעונה טובה.
    אם זו עונה טובה, כל עונה רנדומלית של מארסיאל בשיא שלו היא אגדית.
    הם לא מנסים להביא את טל ב70 מליון אירו לרוטציה, הם מביאים אותו כדי שישתלט על ה-9.

דיוויד מסיים חוזה בקיץ אבל הם יכולים להביא אותו בזול עכשיו ולהוסיף חלוץ יותר יקר לקיץ.
    לא רואה שום הבדל תהומי ביניהם, חוץ מזה שאחד יעלה כרגע 20 מליון אירו והשני 75 מליון.

3. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

עם כל השנאה הבאמת עזה שלי לFSG, אני חושב שלקחת את טוטנהאם כדוגמה למועדון שיש לו אמביציה זה וואן סטפ טו פאר.

4. k_700 Member

התקציבים שלוי מעמיד בשנתיים האחרונות אתה תקבל בעשור וחצי מfsg.
    הוא בהחלט מנסה בלי סוף, כולל להחליף מאמנים. הוא פשוט כבר בסחרור יותר מדי זמן מבלי שיהיה מישהו לידו שירגיע את העסק.

Liverpool-Forever אוהב/ת את זה.
  5. oranfu Member

אתה ממשיך לדבר איתי על הקיץ והם מדברים על חלוץ לכאן ועכשיו, אתה לא מבין את ההבדל?
    יש פה אליפות על השולחן, הם רוצים למצות כל סיכוי לקחת אותה.

וכמו שאני רואה על איזק מדברים בסכומים כפולים, לא פחות.

סולאנקה יותר טוב מנונייז. כל הדיון היה על חלוצים יותר טובים מנונייז.
    אף אחד לא הפך אותו לוורלד ביטר.
    סולאנקי שווה שער\בישול כל 2 משחקים בליגה. זה טוב.
    הוא אשם שלטוטנהאם אין הגנה? שסון לא מתפקד?

על דייויד אני שומע כבר שנים, איכשהו הוא עדיין בליל (עם כל הכבוד).
    מי אמר שהם גם יסכימו למכור אותו באמצע העונה אלא אם יקבלו הרבה כסף?
    ושוב, הוא לא מוכח באנגליה. אולי יהיה להיט, אולי יהיה נונייז. ווטקינס מוכח וזאת הנקודה שאתה מתעקש לא להבין.

טוטנהאם בשנתיים האחרונות הוציאו יותר ממה שהוצאנו מאז שקלופ הגיע למועדון לדעתי.
    הם באזור ה-300 מיליון נטו בשנתיים האחרונות.
    אני יודע שזה נשמע מוזר אבל זה בגלל שאנחנו עוצמים עיניים ורגילים לזה שהם מביכים. הם גם ממזמן כבר לא עם תקרת שכר של קבוצת תחתית.
    מבחינת אמביציה הם משלשלים עלינו.

6. k_700 Member

אני חושב שבאופן כללי נותנים יותר מדי חשיבות לאימפקט של שחקן שיגיע בסוף ינואר. ארסנל במרחק ש2-3 תוצאות רעות וחלום האליפות הלך לה, לצערה עם הלוח משחקים השואתי שיש לה עכשיו זה יכול לקרות כבר ב-2 המשחקים הקרובים, לפני שהרכש בכלל יראה הרכב.
    רכישות בינואר בדרך כלל נכנסות באיטיות לעניינים(שלא לדבר על זה שארטטה גם מסוגל להחזיק אותו על הספסל בחודש הראשון כי הוא לא "מכיר" את השיטה). בסוף מה שחשוב לארסנל זה לעשות את הרכישה הכי טובה להתקפה, כי ברור שזה יקר מאוד.
    אתה יוצא מנקודת הנחה שאפשר לשלם עכשיו איזה 70-80 מליון על ווטקינס(את ההצעה של ה60 שנדחתה הם נתנו לפני שדוראן נסגר בסעודיה) ואז מקסימום לתקן עוד שנה או שנתיים.
    בלופ של ההקשחות בPSR זה משחק מסוכן מאוד. אתה היום יכול להרגיש בסדר מול הFFP ובעוד חצי שנה אתה יכול למצוא את עצמך מסונדל לגמרי בלי אגורה על התחת. לשלם סכומים כאלה על שחקן בן כמעט 30 זה משחק מסוכן מאוד ב2025.

השמועות על דיוויד אמרו ש20 מליון אירו הם יקבלו כי ברור להם שהשחקן עוזב בחינם בקיץ. זה כסף בשבילהם והם גם השקיעו עליו המון כסף(אם אני לא טועה הקנייה היקרה ביותר שלהם).
    היה תקוע שנים בליל כי רצו עליו סכומים מופרכים. בסוף בגיל 25 הוא הכובש השלישי בהיסטוריה שלהם, יציב מאוד, גם במפעלים האירופאים, עונה אחרי עונה. זו קנייה חכמה היום כי גם אם לא יגשים את זה עצמו באנגליה, הרצפה שלו היא כנראה של שחקן סגל זול שגם לא יכביד על הספרים.
    עם קנייה שלו הם בקלות יכולים להביא גם עוד חלוץ צעיר יותר בקיץ. לא יפתיע אותי אם אתם תנסו להביא בקיץ.

המוכח באנגליה הזה זה עוד סיסמה בלי כיסוי. שחקן יכול להיות מוכח באנגליה ולהיות תותח ויכול להיות מוכח בקבוצה קטנה באנגליה ולהתגלות כמעפן בקבוצה גדולה באנגליה. בתי הקברות מלאים בכל מיני בנטקות, אדם לאמברטים ודארן בנטים שלרגע היו מניות "בטוחות" באנגליה.

7. oranfu Member

2-3 תוצאות רעות של ליברפול גם הופכות את ארסנל לפייבוריטים, זה עובד לשני הכיוונים.

רכש בינואר נכנס לעניינים לאט? יש ויש. כאן שוב יש חשיבות להיותו שחקן שלא צריך להתאקלם למדינה וליגה חדשה.

יסנדל אותם בעתיד? לא יודע, הם יודעים מה הם יכולים לעשות ומה לא.
    אבל אם זה מביא להם השנה אליפות, אני מניח שהם יחיו עם זה בשלום אם לא יוכלו להביא עוד חלוץ תותח בשנתיים הקרובות.

וילה היא קבוצת צמרת בשנתיים האחרונות, הוא לא מגיע מסנדרלנד.
    אין שום דבר בטוח, אבל ווטקינס בשנתיים הקרובות יותר בטוח מרוב החלוצים בעולם.

8. k_700 Member

אני ממחזור 1 שומע על ה2-3 תוצאות רעות של ליברפול שעוד מעט מגיעות.
    כל העונה היו לך 2-3 תוצאות רעות בכל המפעלים. מאוד לא סביר שיקרה ב-3 המשחקים הקרובים.

כן, רכש בינואר נכנס לעניינים לאט ברוב גדול של המקרים, בטח אצל קבוצות שקרובות לצלחת ולא כאלה שסיימו את העונה. תמיד יש מקרי קיצון.
    אנחנו גם לא מדברים על רכש בתחילת החלון, זה רכש שיתחיל לשחק בערך שבוע אחרי סגירת החלון, לכל הפחות.
    הכל שאלה של מחיר. 60 מליון פאונד עליו כבר נדחה מיד. הם יצטרכו לשלם יותר, על שחקן בן 29, אולי אפילו הרבה יותר אחרי שדוראן עבר.

9. oranfu Member

ארסנל במרחק 2-3 תוצאות רעות מלהגיד שלום לחלום האליפות (אבל זה חידוש כי לפחות אנחנו מודים שלא הכל סגור) כמו שליברפול במרחק 2-3 תוצאות רעות מלראות את ארסנל עוברת אותה בטבלה.

Liverpool-Forever אוהב/ת את זה.
  10. cheddar Member

11. עידן444 Member

למה?
    למה האידיוט הזה סוחט את השחקנים שלו עד טיפת הדם האחרונה ועוד בשביל משחק גביע הליגה מסריח שלא מעניין אף אחד נגד קבוצה מגעילה שדי ברור איך הוא יראה?

נקודת האור היחידה שהיתה במשחק הראשון היא שזה יצר משחק בלוח המשחקים העמוס שאפשר לא לספור אותו ולתת לשחקנים לנוח ברוגע בבית.
    אז מה הגאון עושה? סוחט את כולם עוד יותר, שולח אותם לקרב תרנגולים מיותר שיביא רק תסכול.

פשוט אידיוט מושלם!

12. עידן444 Member

הבן אדם אשכרה יכול לכתוב ספר שלב אחרי שלב על איך מסיימים עונה בלי כלום.

13. cheddar Member

הוא רוצה איזה קאמבק מהסרטים, אוקי הוא לא הצליח היום אבל זה הכיוון שלו

14. עידן444 Member

עם מה? עם איזה כלים?
    השחקנים שלו כבר לא נושמים.
    תראה איך נראה דקלן רייס כבר,
    תראה את סאליבה,
    תראה את אודגור,
    תראה את פארטי וטימבר,
    היום מרטינלי נפצע,
    כמעט גם טרוסר ואודגור.

בחיי מזל שעפנו מהגביע.
    הוא פשוט מרסק אותם.

15. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

@עידן444 בדיוק מה שדיברנו עליו אחרי החצי גמר באמירויות. תוצאה שגומרת לנו את הסיכויים אבל לא תמנע מהאדיוט לעלות בהרכב הכי חזק.

בטח אנחנו יכולים להפוך 2-0 על ניוקאסל בחוץ בלי סאקה.

הכל היה היום כל כך צפוי, העלייה בהרכב הזה, פציעה של עוד שחקן התקפה, פתיחה אינטנסיבית צפויה שלנו מול קבוצה שלא ממהרת לשום מקום, עם הגנה מנוסה מול האברץ, וברונו וטונאלי שמוציאים למתפרצות את איזק וגורדון.

לא היה לנו סיכוי. היה רשום על המשחק הזה +2 לניוקאסל.

k_700 אוהב/ת את זה.