משחק נהדר במשחקים האחרונים ובכלל בתקופה האחרונה בתור חלוץ נסוג שעוזר בהנעת כדור מאחור ושיחרור לחץ…אבל הוא חייב לשפר את הסיומת שלו ולחפש יותר השער.
צ׳רלי פטינו בן ה - 18 עם שער בכורה בקבוצה הבוגרת אתמול בערב. וונגר היה זה שהביא אותו בגיל 11 למועדון מלוטון טאון, וארטטה רמז אחרי המשחק שיש סיכוי טוב שנראה אותו מתברג ברוטציה בליגה במידה ואליפות אפריקה תתקיים (אלנני ופרטיי).
אמיל סמית׳ רואו עם ארבעה שערים בארבעת ההופעות האחרונות שלו. בשלושת המשחקים האחרונים (נוריץ, ווסטהאם ולידס) הוא עשה זאת מהספסל והרביעי נגד יונייטד. בין לבין הוא לא שותף בהפסד לאברטון ובניצחון מול סאות׳המפטון.
הירידה לספסל החלה בפציעה, החזרה הייתה לפני הבוקסינג דיי אז אולי זה עניין של רוטציה או החזרה הדרגתית, נדע יותר טוב בשבועות הקרובים. לקאזט נהדר בתור ה DLF, גם אודגור בתקופה הטובה ביותר אצלנו. בכל זאת אם נצא מנק הנחה שכולם כשירים, אני אחייה עם אודגור בספסל מתוך החמישייה הזו.
דיווחים שעסקת ההשאלה של ניילס קרובה להיסגר. אני רק מאוד מקווה שהתנאי לכך הוא שיעזוב ביום האחרון של ההעברות. מרכז המגרש (שהתאזן מעט יש לומר מאז החזרה של שאקה שאני כל כך אוהב לשנוא) הוא החלק השייקי יותר במערך ועם עזיבתם הצפויה של תומאס ואלנני לאליפות אפריקה, ניילס יצטרך לסגור חורים שכן במהלך האליפות יש לנו בעמדות האלה את שאקה ולוקונגה בלבד, יחד עם פטינו שארטטה רמז שיקבל צ׳אנס במהלך ההעדרות של האפריקאים. בלי קשר להעברת ניילס זו העמדה היחידה מבחינתי שהייתי רוצה לראות בה שדרוג יחד עם עמדת המגן הימני (שתי העמדות של ניילס)
@Clock End Stand ההצבה של לאק בהרכב עושה לאודגור רק טוב. יצירתיות של אוזיל רק עם Work Rate של שחקן נורמלי.
גם היריבות שפגש אודגור עשו לו טוב. כבש גם נגדינו ונראה soft כמו אוזיל. הלוואי שארטטה ימשיך לתת לו קרדיט על חשבון סמית רואו.
שוב אני חושב שכדאי לחכות עם העניין הזה. הילד נפצע היה שני משחקים בחוץ, ובלוז הצפוף של דצמבר חזר מהספסל. אם במחזורים הבאים הוא ימשיך לעלות מהספסל זה כבר נושא לדיון. בקיץ עשינו כמה מהלכים כלכליים שגרמו לנו אז לדפוק את הראש קצת בקיר. בעיקר וייט וראמסדייל (עדיין מוקדם להכתיר אותם כהצלחות) שהפתיעו לטובה עד עכשיו. אבל מהלך אחד טוב היה להעיף את ווילוק כל עוד ההייפ ישנו ולהוציא בסכום קרוב מאוד את אודגר. כמו שבקיץ הייתי סבלני כלפיו ולא מחקתי אותו אחרי עונת ההשאלה בה כל הקבוצה בערך הסריחה במגרש, גם אותו מוקדם מדי להכתיר כהצלחה. כרגע נדמה שהכל הולך לנו, ורואים את זה על כולם. נראה איך נראה במאני טיים נגד היריבות החזקות יותר ובתקווה במאבק אמיתי על כרטיס לצ׳מפיונס.