זה בינתיים דיילי סטאר, אבל מתאים לארסנל ללכת עליו. יכול להיות כמו עסקה שתתקרב לסוף החלון כי הוא גם ככה נכנס לשנה אחרונה בחוזה ואז אפשר להשיג מחיר יותר טוב. הוא ולופטוס לא התחסנו אז גם לא טסו עם צ׳לסי לארה״ב ולארסנל גם ככה אין צ׳מפיונס, אז זה מתחבר טוב.
לגבי לא התחסנו, יש לך מידע איזה שחקנים לא התחסנו לקורונה? כי מעניין אותי לדעת כמה חסרי מוח יש ברמות הגבוהות של הכדורגל
אתה בטוח שאתה בר מוח? בתחילת המגפה כבר קאנטה הצהיר על היסטוריית של מחלות לב במשפחה שלו והחשש שלו. אני עדיין לא רופא אבל אולי יש סיבות לקאנטה מאשר סתם להיות מתנגד חיסונים.
כן, מבחינתי אין עדות יותר טובה כיום לטיפשות של בן אדם מאשר להתנגד לחיסונים לקורונה, ולהכחיש מדע. במקרה ולקאנטה אישית יש בעיה אישית שהחיסון מסכן אותו אז לגיטימי מבחינתו אישית, למרות שעם הרקע שהוא בא ממנו סביר להניח שזה נובע בעיקר מבורות וחינוך עלוב או יותר נכון חוסר חינוך שהוא חווה בילדותו,אני דיברתי על התופעה בכלליות של התנגדות לחיסונים, במקרה הזה מכיוון שזה פורום כדורגל, אז על שחקני כדורגל.
אז אתה גם לא בר מוח אלא גם גזען ומתנשא. תעבוד על זה כי חבל. מניח שמי שמתעניין בקאנטה\צ'לסי יודעים את מצבו והם יחליטו אם מתאים להם או לא.
חחח מאיפה הבנת שאני גזען? בגלל שקאנטה שחור? אני אגיד אותו דבר על שחקן מכל צבע עור מדינה ורקע אם הוא בחר שלא להתחסן לקורונה, לדוגמה בטניס מבחינתי דיוקוביץ' הוא זבל אנושי בדיוק מהסיבה הזאת
אם לא התחסנת בחצי השנה האחרונה, אז אתה טיפש מכחיש מדע מבחינת הרשויות. Sent from my SM-G973F using Tapatalk
אה האמירה "מבחינת הרשויות", לגמרי טרמינולוגיה של נוכלים מכחישי מדע בחלקים האפלים של יוטיוב והפייסבוק.
תעשה מה שאתה רוצה בגופך. אל תתערב לאחרים. שחרר מהפרופגנדה של פייזר ודומיה. אסור שפקיד יקבע לאנשים בזכויות בסיסיות. Sent from my SM-G973F using Tapatalk
אני התחסנתי, אני לא קורא לאנשים שלא התחסנו בכינויים גנאי כמו טפשים, בורים ולא מחונכים. שכל אחד יעשה כרצונו כל עוד זה לא פוגע באחרים. קאנטה לטעמי לא פוגע באף אחד בהחלטה שלו. בנוסף אני בטוח שיש לו סיבות רציניות יותר מסתם מכחיש קורונה טיפוסי.
אין לך הבנה בסיסית במדע. ואתה מדקלם סיסמאות שהם שילוב של ליברטריאנים ונוכלים שמכחישים מדע כדי לעשות כסף על גבי בורים. לחיסונים לקורונה הייתה השפעה עצומה ומצילת חיים על אנשים כבודדים ועל החברה ככלל, ולממשלות הייתה חובה מוסרית לדעתי לכפות חיסונים ולנקוט בצעדים נגד לא מתחסנים שבעיניי הם מפיצי מחלות לכל דבר ועניין. ואין פה קשר לפייזר, מבחינתי גם חיסונים של חברות אחרות היו בסדר גמור, עובדתית, מדעית ואמפירית הוכח שהחיסונים מצילי חיים.