לא רמזתי,ובטח שלא קבעתי. על סמך מה עשית את החיבור הזה? אדו כמנהל מקצועי אחראי לטוב ולרע על כל החתמה במועדון,זה לא פותר את ארטה מאשמה,ובטח שלא מנקה את אדו.
מה יש לחכות עם אוואר? לפי הדיווחים מאתמול בצרפת ליון מתים להיפטר ממנו ומוכנים אפילו לעיסקת השאלה (עם התחייבות לרכישה עוד שנה). ליון רק הולכים ומתכופפים יותר ויותר בשביל שמישהו ייקח אותו, כנראה שאין באמת אף מועדון שרוצה אותו.
אחלה, אבל שניהם הגיעו למעשה כפרי אייג'נאס, ווטרנים שאמורים לתת את הנסיון ככאלה ששיחקו בצ'מפיונס ובקבוצות "גדולות". לא מאמין שהיו מנחיתים לו אותם על הראש אם לא היה רוצה. לדעתי ארטטה אפילו התלהב מזה שיגיעו, ראו את זה מהווייב בקיץ. בקשר לליון, הם רוצים למכור אותו מאוד כי עכשיו הוא מאותה קבוצה "שמורדת" באולאס ולמעשה כבר דוחפת את עצמה החוצה מהקבוצה. מי שלוקחת אותו מרוויחה כשרון ענק במחיר מצחיק, הלוואי עלינו. אתם מדברים על ארסנל, בוא נראה אם פטריצ'י ולוי לא גונבים אותו מתחת לראדאר בשבוע האחרון. אם יעשו את זה זה WOW, הסגל שלהם יהיה עמוק בצורה מדהימה(פלוס קיין). אגב די בושה העסקה הזאת. אם שאקה מקבל חוזה חדש וקפטן טוריירה יכול להיות בסגל אם זו העסקה המצחיקה שמוציאים עליו.
אין משהו שגורם לך לרצות לרכוש שחקן ולתת לו חוזה של מיליונים כמו זה שהמועדון שגדל בו מת להיפטר ממנו כי הוא "מורד". הוא זמין בכלום כסף, השאלה. היית מצפה שיהיו הרבה מועדונים שירצו לקחת שחקן כזה במחיר ריצפה של ממש. אולי, לשם שינוי, ארסנל מונעת מעצמה עוד מקרה בעייתי כשהיא לא מכניסה את הראש החולה הזה למיטה (החולה) שלה. אולי הוא לא בעייתי בכלל, אולי באמת מדובר פה בעיסקה מדהימה. אבל אי אפשר שלא לתהות שכנראה יש סיבה טובה מאוד למה אף אחת לא רוצה לגעת בו.
הכסף הוא אותו כסף. זה השאלה עם התחייבות לקנות באותו סכום בדיוק שהם רצו עליו בתחילת הקיץ. בוא נראה איפה יסיים, כמו לא מעט צרפתים זו עסקה לדד ליין. גם על קאמבינגה אתה לא רואה שיש "קופצות" למרות שהם הורידו את הדרישות שלהם. אם אוואר מגיע לטוטנהאם יש לה פאוור מדהים על כל עמדה במגרש כמעט.
הכסף הוא אותו כסף, 20 מיליון יורו (אולי אפילו פחות). לא בדיוק סכום שאמור להפחיד מועדונים גדולים. לא יודע מי קופץ על קאמבינגה וכמה הוא יעלה (עדיין לפי הדיווחים מדובר על סכום כפול מאוואר), לפי הדיווחים הוא גם רוצה רק את פריז ומחכה שיעשו מהלך. אני יודע שאוואר הוא כביכול שחקן ענק וארסנל חייבת לקפוץ עליו. איכשהו אף אחת לא קופצת עליו כבר שנים, למרות שליון מוכנה למכור והמחיר לא בשמיים.
כרגע אני במצב שאם ליברפול תקפוץ על שאקה אני אראה את הקליפים של הפצצות לחיבורים שלו ואשמח על הרכישה. אז תביא אוואר בחייאת.
ליון לא הייתה מוכנה למכור בקיץ שעבר (לא במחיר סביר) ושם נוצר הפיצוץ הראשון בין השחקן למועדון כשהןא בדיוק עושה את הקפיצת מדרגה הכי גדולה בקריירה שלו והוא כבר שחקן סגל גם בנבחרת. המחיר כרגע הןא 25 מליון אירו וההשאלה שהם רוצים זה בדיוק כמו עסקת מכירה. תשלום סמלי עכשין עם התחייבות לקנייה בסוף. על קאמווינגה מוכנים לקבל 34 מליון אירו, הוא שנה אחרונה לחוזה. שתי העסקאות זה עסקאות לדד ליין. אני לא אתפלא אם אוואר הוא אופציה להרבה קבוצות בדד ליין.
לפי רומאנו אוואר הוצע לטוטנהאם ולארסנל. טוטנהאם סירבה בשלב זה. הייתי חושב שעל תותח כזה במחיר בדיחה יהיו קופצות מכל הגלובוס (למה צ'לסי ויונייטד לא עומדות בתור?), לא שהסוכן שלו יתחנן בפני הבדיחות מצפון לונדון.
אנחנו? אנחנו קבצנים, מה אנחנו קשורים? ארסנל מחפשים לעשות רכש והוא כביכול אופציה עבורם. כמו שרשמתי, יכול להיות שלהחתים אותו זה שיחוק אדיר. אבל גם מאוד יכול להיות שלא, ולמרות מחיר מגוחך לשחקן בפרופיל כזה שהקבוצה והסוכן שלו מסרסרים אותו לכל אירופה, אין מתעניינות מסיבה מוצדקת.
לא בשלב זה. ברור הם צריכים להעיף את אנדומבלה, סיסוקו לפני הדד ליין ורק אתמול סגרו קשר אחורי צעיר. זו עסקה לדד ליין. אורן, סיכון? 25 בתשלמים על אוואר. תבדוק כמה הם שילמו על כל קשר התקפי וקשר מרכזי בסגל שלהם. מחיר גניבה.
ועדיין אף קבוצה לא קופצת על זה, לי זה אומר שכנראה המועדונים שאשכרה עושים סקאוטינג יודעים משהו שאנחנו לא.