סילביו,סאלביו וטוראן חוזרים לסגל...פלקאו בספק למחר וגם הוא בסגל שוערים:קורטואה,אסנחו הגנה:גודין,פליפה,סילביו,דומינגז,פראה,מיראנדה קישור:מאריו,טיאגו,סאלביו,רייס,טוראן,אסונסאו,קוקה,דייגו חלוצים:פלקאו,אדריאן,פיצי מחר אני מקווה שנראה את טוראן וסילביו בהרכב..אישית אני מעדיף שפלקאו יפתח על הספסל מחר..גם אם יעבור מבחן כשירות להכניס אותו במחצית/בהתאם לתוצאה יהיה עדיף יש המון המון המון לחץ על הקבוצה והשחקנים לנצח מחר ולשבור את הבצורת ולכבוש סוף סוף...מקווה שנראה את השחקנים רגועים משחקים טוב וכובשים לשם שינוי, ברגע שהראשון יכנס יהיה לנו יותר קל להמשיך ולכבוש עוד..
כמו שעמי כתב, השאלה נאלה, סרסו הכחיש. בדרך כלל מאמן לא מפוטר אחרי ההכחשה הראשונה, אבל הפעם אין סיבה להמתין. הסגל הנוכחי מספיק טוב בשביל לרוץ לאליפות. בשביל זה צריך סבלנות, לא בשביל משחקים בליגה האירופית ומשחקים מול קבוצות סוג ג' בספרד. יכול להיות שגם ההחתמה של פלקאו היתה טעות. כי מאז שהוא הגיע, כל השחקנים אומרים, שהמשימה שלהם בהתקפה זה למצוא את פלקאו והוא כבר יידע לשים כדור ברשת. זו שיטה של קבוצת תחתית בכלל!
אני לא בא בטענות לשום שחקן... פלקאו נראה טוב,טוב מאוד וזה שכל משחק שומרים עליו 3-4 שחקנים עושה את זה קשה יותר אבל הוא כל הזמן מעורב ומספק את הסחורה בינתיים...גם טוראן מיראנדה סילביו ודייגו נראים טוב באמת שלא יודע מה גורם לקבוצה להיראות כמו שנראתה אתמול כי לפני זה היו משחקים שהקבוצה נראיתה טוב ורק החמצות מנעו מאיתנו ניצחונות אבל אתמול במיוחד במחצית השניה זה היה מביש לראות איך הקבוצה נראית אין לי האשמות לאף אחד אני פשוט לא יודע מה לא מתפקד, מדברים על ויאריאל כמה היא עוברת עונה מזעזעת ואנחנו מעליהם רק ב 3 נק' וקרובים לקו האדום מאשר לצמרת ששוב אנחנו אלה שצריכים לרדוף אחרי שאר הקבוצות
אתה בעצמך כתבת מה לא מתפקד: 3-4 שחקנים שומרים על פלקאו. או ששאר השחקנים ימצאו את השטחים הריקים, או שאדריאן יצטרף לפלקאו בחוד.
אם שמת לב במשחקים גם כשפלקאו משחק וכשהוחלף אדריאן היה השחקן שמקבל את המצבים הכי טובים במצב שהוא חופשי מול השער, בגלל זה כל הזמן אני רוצה שיעלה עוד חלוץ ליד פלקאו כי פלקאו את הגולים שלו נתן ואת התרומה מספק ועוד יתרום המון למועדון, אבל חייב חלוץ לידו כי כל משחק הוא השחקן שנשמר הכי הרבה במצב שאדריאן לידו אנחנו מגיעים להרבה יותר מצבים כל משחק
האמת אני חושב שמיראנדה היה אשם ישיר ב-2 שערים אתמול. חבל כי סה"כ ממה שאני רואה הוא בכל זאת הבלם הטוב יותר שלכם והיה מהבולטים כל פעם שראיתי.
מיראנדה הוא הבלם הכי טוב של אתלטיקו כיום, גודין הוא בלם בינוני במקרה טוב והשטויות והחורים שהוא משאיר הם מתחת לכל ביקורת, אני עדיין לא מבין מה דומינגס עושה בספסל כבר 3 משחקים ברצף.
מריו סוארס חגג אתמול את המשחק ה-100 בליגה. נבכורה היתה ב-2005 ואז קראתי שהוא יהיה בראחה החדש. העונה, עם בראחה המקורי בצוות האימון, יכולה להיות העונה של מריו. רק שיפסיק עם הגליצ'ים המיותרים. יש לו כבר 5 צהובים. היכולת של אדריאן אתמול מצד אחד הוכיחה שצדקתי ומצד שני חשפה את הבעיה הכי גדולה של אטלטיקו, מחסור בחלוצים. אדריאן ופלקאו השלימו 90 דקות אתמול ולא היה מי שיחליף אותם. לא טוטו, לא פיצי ולא רייס, השלושה ש"יכולים לשחק חלוץ שני", לא באמת יודעים את העבודה הזאת.
רייס שחולה סילביו וחואנפראן הפצועים לא בסגל(הלא סופי) לקראת המשחק הסופר חשוב מחר מול אודינזה שוערים:קורטואה,אסנחו,יואל הגנה:גודין,לופז,פליפה,דומינגז,פראה,מיראנדה,פולידו קישור:מאריו,טיאגו,קוקה,דייגו,סאלביו,ארדה,אסונסאו,גאבי חלוצים:פלקאו,אדריאן,פיצי 3 שחקנים מתוך הרשימה ינופו מחר
לאחר כל הבלאגן עם רייס בזמן האחרון, גם אבל ראסינו מי שאימן את אתלטיקו ורייס לפני 3 שנים אומר: ''רייס שחקן לא מקצוען''. אחרי שונגר הבין את הבלופ, אגירה גם אבל ראסינו ועכשיו מאנזסנו מבינים. רק קיקה האידיוט לא הבין והאמין בו בעיניים עצומות.
וגם רייס עצמו לא הבין והאכיל אותך כובע לא פעם אחרי שביקרת אותו, כמו שאתה הודת בעצמך אחרי המשחקים הטובים שלו, אבל כל פעם שהוא למטה אתה חוזר להתנגח בו. לא ראיתי מישהו טוען שהוא שחקן על, אבל רייס שחקן טוב עם חסרונות ובעיות משלו שכולנו הבנו שאתה לא אוהב. שחרר קצת http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
אליאס, אין לי בעיה להחמיא לרייס במשחקים שהוא טוב, אין לי שום בעיה אישית אם השחקן, אני פשוט כבר שנים טוען שאין לו מקום בהרכב של אתלטיקו, שחקן עם המון כשרון שלא מנצל רבע מימנו, ואם בעיות אופי שכבר כמה מאמנים העידו על זה.
סילביו נתן 3 משחקים בשבוע ורק באחרון הוא הוחלף. כנראה הבעיה במפשעה לא כזאת חמורה כמו שחששנו. רייס קילל את מנסאנו אחרי החילוף והמצלמות קלטו את זה. אבל השחקן נהיה יותר חכם מבעבר ויצר קשר עם המאמן לפני שזה פורסם. חוץ מזה למנסאנו כבר היה סיפור אחד מכוער בעבר ואני מקווה שהוא לא רוצה עוד עימות עם אוהדי אטלטיקו. אז השחקן המוחרם היה חוסה מריה מובייה ולפחות לפי ה-MD כל האשמה שלו היתה שבקיץ הוא נשאר וגונסאלו קולסה הלך. בסופו של דבר מובייה עזב לסרגוסה, קולסה חזר ממיורקה, אבל מנסאנו בדיוק חזר למיורקה.