אתלטיקו מדריד 2011/2012: מחזיקת הליגה האירופית

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י amirb91, ‏16/7/11.

1. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

האמירה של ראסינו לדעתי מגיעה בגלל אותה הצהרה של רייס בזמנו " היום שראסינו פוטר הוא היום המאושר בחיי"

רייס יחזור להיות חלק חשוב בהרכב הקבוצה כשיחלים מהשפעת והכל ישאר כרגיל

בנושא אחר, למישהו יש לינק לסופקאסט לקראת המשחק הערב? כל לינק בלי תקיעות יתקבל בברכה (איך המשחק המעניין במחזור לא משודר http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/mad.Xxx )

2. hai80 Member

אדריאן יעיל יותר מפלקאו מהסיבה הפשוטה שלא מספיק שיש לפלקאו כל הזמן על הגב את הסכום האסטרונומי שהושקע עליו, כשהוא משחק לבד כל ההגנה נמצאת סביבו וככה אי אפשר להצליח. אתלטיקו כל השנים היתה רגילה לשחק על הקרקע והשנה הפכנו לקבוצה שבכל הזדמנות מנסים להרים כדור, זה פשוט לא צריך להיות ככה. אני מקווה שאחרי שפספסנו נקודות מיותרות מנסאנו הבין שאדריאן חייב לפתוח, חלוץ מצוין לדעתי עם המון פוטנציאל אני אישית מחזיק ממנו מאוד.

אדריאן גם שחקן חכם עושה תנועה נכונה מאוד מהיר וזריז ותמיד 2 חלוצים עדיפים מאחד לדעתי, החלוץ השני עושה תנועה לשטחים ואז פלקאו יהיה לו יותר קל להגיע למצבי הבקעה.

כמו שדני אמר אין על הספסל חלוצים וזאת בעיה, ברגע שאחד מהחלוצים יפצע אנחנו תקועים וזאת בניית קבוצה לקויה של מנסאנו.

3. kun_kremer Member

אני אביא לך קישור בכיף, לאו דווקא לסופקאסט.
    מקובל?

4. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

כל עוד זה זורם חלק ולא נתקע זה מאוד מקובל http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx

5. kun_kremer Member

בכיף אחי נהיה בקשר בסמוך למשחק יש לי פול אתרים של שידורים מכל העולם[גם בסופקאסט]
    אני אעביר לך את כולם, שלא תצטרך לבקש יותר :]

איך נוח לך שאני אתן לך את האתרים? פרטי? סקייפ? מה שתרצה...

נערך לאחרונה ב: ‏3/11/11
  6. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

תשלח הכל לפרטי אין לי סקייפ ודברים כאלה

ההרכב:
    קורטואה-לופז,גודין,דומינגז,פראה-מאריו,גאבי,דייגו-ארדה,אדריאן,פלקאו

7. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

הקבוצה פותחת מצוין את המשחק ומובילה 2-0 כבר אחרי 11 דקות מצמד של אדריאן

8. riquelme1 Member

יופי של פתיחה של אתלטי, אדריאן עם צמד שני ברציפות ואנחנו רק בדקה ה-30, ממשיך להאכיל אותי כובעים מיסטר בין, אין ספק שהיה אמור לבוא עוד חלוץ לצד פלקאו שהבלמים מתמקדים בו, ואדריאן שמקבל פחות יחס מנצל את זה.

יפה מיסטר בין, להבקיע עוד אחד כדאי להיות על היתרון על אודינזה, במצב של שאתלטיקו ואודינזה באותו מספר נקודות עם אתלטיקו תכבוש עוד שער, היא עולה.

אני רוצה אחד מפלקאו.

3-0, סוף סוף דייגו בגול בכורה באתלטיקו. מהלך ענק.

9. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

איזה מהלך אדיר בשער השלישי... תענוגג http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

10. hai80 Member

אתה בטוח שזה שער בכורה? אני די בטוח שהוא כבש לפני כן..

בכל מקרה שער פשוט נהדר

11. ValenciaCF Member

כל הכבוד לאתלטיקו, פירקה את אודינזה.
    אדריאן בכלל לא גרוע כמו שחשבתי שהוא.

12. Valencianista Member

אכן, כבש כבר נגד סלטיק.

13. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

היה פשוט תענוג לראות את הקבוצה היום

הפוטנציאל שיש לקבוצה הזאת בהתקפה הוא אדיר והיום קיבלנו טעימה קטנה ממה שארדה,דייגו,אדריאן ופלקאו יכולים לעשות ביחד... אם שמתם לב בשלושת השערים הראשונים פלקאו היה מעורב בהם עם העקב.. השער הרביעי מגיע לו על העבודה הקשה שהוא מראה בכל משחק ולמרות שזה לא מתבטא תמיד בשערים החלק שלו בכל שער ששחקן אחר כובש הוא גם ענק

14. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

השני של אדריאן היה השער ה-100 של אטלטיקו ב-UEFA. והמאזן כיום 102:100. ז.א. התחלנו את המשחק אתמול עם מאזן שלילי.

עוד לא פירסמתי את הידיעה כי היא נראתה לי הזויה מדי, אבל שבוע אחרי היא נראית עוד יותר הזויה. אז הנה היא: אחרי שרוסי נפצע, וייריאל הציעה לאטלטיקו 6 מיליון יורו עבור אדריאן.

אנטוניו לופס ינותח ביום שני בברך שמאל וייעדר כשבועיים.

15. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

כל כך עצבני ומתוסכל מהמשחק של אתמול..היה לנו צ'אנס לחזור להתקרב לצמרת ולהתחיל איזשהו רצף של ניצחונות ולצאת לפגרה הקצרה בהרגשה טובה... הכל היה טוב קיבלנו פנדל ולשחק מולם ב 10 שחקנים כשהם איבדו את הראש ורצים קדימה ומשאירים לנו כל כך הרבה שטח לטייל במשחק ובמקום זה השחקנים והמאמן עשו כל טעות אפשרית ואיבדו את המשחק

קראתי במארקה שיש אכזבה גדולה ממנזאנו אבל עדיין שמגבים אותו ולא חושבים על לפטר אותו, אני אחד שדי מתון בעניינים האלה ולא ממהר להעיף ראשי מאמנים בטח שלא בעד זה אבל המשחק אתמול גרם לי לשנות גישה, מישהו צריך להבין שהעסק לא דופק וצריך לשנות דברים מה שמעצבן שזה לא נראה שזה יקרה