אתלטיקו מדריד 2011/2012: מחזיקת הליגה האירופית

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י amirb91, ‏16/7/11.

1. AtleticoMadrid Member

אני חושב שלא הבנת אותי נכון.
    כואב לי על רייס לא מהבחינה שכואב לי על הקריירה שלו, אלא שכואב לי שהוא עוזב אותנו, כי אני באמת אוהב את השחקן הזה ורוצה שישאר.

2. הקפיטליסט משער 2 Member

רייס.....שחקן עם פוטנציאל של מסי ומנטאליות של ראובן עובד. אחד מארבעת השחקנים הראשונים שהייתי משאיר באתלטי בכל מצב למרות הכל, אבל אם הוא רוצה לעזוב צריך להיפרד יפה ושיהיה לו בהצלחה.

3. riquelme1 Member

לשחרר שחקנים משמעותיים בינואר כבר ניהיה מסורת, מקסי, סימאו, והעונה רייס, למרות שלא תרם חצי מימה שתרמו השתיים הראשונים. כמו גם לקנות שחקנים בינואר ולהשאיל\למכור אותם בסיום העונה(סאלביו, אליאס).

המועדון הזה, או יותר נכון המנהלים שלו מעוותים.

4. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

ושלושת השחקנים האלה נמכרו בתמורה לכלום.. אנחנו מועדון שלא יודע להתנהל טוב בעניין ההעברות, משלמים יותר על שחקנים שלא שווים את הסכום ומוכרים בכמעט כלום שחקנים מובילים (מלבד אגווארו ודה חאה)

5. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

6. הקפיטליסט משער 2 Member

אגב, לגבי טורס החודש הקרוב יהיה משמעותי מאוד. דרוגבה יהיה באליפות אפריקה והספרדי יקבל הרבה דקות משחק בצ'לסי. אם הוא פתאום יתחיל לכבוש - גם המחיר שלו יעלה ובכל מקרה המועמדות שלו לאתלטי תהיה פחות ריאלית.

7. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

עד היום תמיד רציתי שישחק כמה שיותר ויראה כמה שיותר טוב ושיכבוש, מהיום אני רוצה שיהיה על הפנים..לא יראה הרבה דקות ושלא יכבוש- עד שסוף סוף יש לנו צ'אנס להחזיר אותו אסור שההזדמנות הזאת תחמוק

8. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

תמיד טוב שיש לך כמה אופציות על כל עמדה ובכלל שחקנים ברמה של טורס, אבל בהנחה שהמערך שבו אל צ'ולו ישתמש יהיה עם חלוץ בודד אחד, טורס יכול להגיע לאתלטיקו על תקן גיבוי לחלוץ לא פחות טוב ואולי עדיף ממנו (נכון להיום).

זה כמובן מבלי להתייחס לצד הרגשי של האוהד שיש לו מקום מבחינתי.

9. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

יש דיווחים שסימאונה כבר דיבר עם טורס ומאוד מאוד רוצה להביא אותו לקבוצה כמושאל כבר בינואר.. עם חלוצים כמו טורס ופלקאו סימאונה ישנה את השיטה וישחק עם שני חלוצים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

10. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

רק שטורס ישחק ע.מגן שמאלי ופאלקאו יהיה ע.שוער http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

צחוקים בצד, מחכה בקוצר רוח לראות את אתלטיקו של סימאונה.

11. Higuain_ Member

אם טורס יבוא אליכם, אני בטוח שהוא יעלה שוב ברמתו.
    צ'לסי דפקה אותו לגמרי, לחזור לקבוצת האם שלו יעשה לו רק טוב.

12. aloneli Member

צ'לסי ממש לא הרסה אותו,טורס מאז הפציעה שלו שחקן אחר לגמרי וגם בתקופה האחרונה שלו בליברפול הוא היה חלש מאוד.
    קשה לי גם לראות את בואש מוותר עליו באמצע העונה בעיקר במצב של צ'לסי כרגע.

13. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

טורס מאז הפציעה ירד ביכולת, אבל זה לא שהוא ירד מהחלוץ הטוב בעולם (או אחד מהטובים) לשחקן חסר מושג, גם בליברפול אחרי הפציעה הוא לא היה הכי טוב אבל הוא עדיין היה יעיל ותרם לקבוצה גם אם לא בסטטיסטיקה. המשחק של טורס אתמול היה טוב ולמרות שלא כבש או בישל והיו לו לא מעט משחקים כאלה אבל מאז שהורחק ל 3 משחקים הוא בקושי רואה דקות וכשכן זה בשניות האחרונות של המשחק.. כשהוא פותח בצ'לסי הוא טוב.

כיאה לשחקן ברמה של טורס ברגע שהוא לא מוערך מספיק ולא יודעים איך להפיק ממנו את המיטב, צריך להחזיר אותו הביתה ושיראה מה שהוא יודע הכי טוב אצלנו

14. AtleticoMadrid Member

מבחינתי להחזיר את טורס זה בגדר חלום כרגע, אני לא באמת מאמין שזה יקרה

15. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם טורס לא יכבוש הרבה עד לסוף העונה וימשיך לקבל את היחס שהוא קיבל בחודשים האחרונים אז תהיה בטוח שהחלום יהיה יותר ריאלי מאי פעם

נערך לאחרונה ב: ‏6/1/12