במידה וננצח היום נהיה רחוקים 2 נקודות בלבד מהמקום הרביעי..אנחנו חייבים להמשיך את המומנטום ולצאת עם ניצחון מהריינו דה נבארה הקשה, למרות הניצחון בשנה שעברה זה מגרש שאנחנו תמיד מתקשים שם ומסתבכים לא מעט, רק לפני שנתיים היה 3:0 אחרי פחות מחצי שעה.. השחקנים וכל הצוות יודעים עד כמה הניצחון היום הוא חשוב וחיוני להמשך המאבק של הקבוצה, אני מקווה שזה שהם הפנימו כמה זה חשוב יגרום להם להמשיך להתאבד על הדשא כמו שראינו בשלושת המחזורים האחרונים..החיסרון של דייגו נורא משמעותי ואני מקווה שארדה ינהיג את הקישור ובתור השחקן היצירתי בקישור יצטרך לחלק המון כדורים ולנווט את המשחק בצורה נכונה :aaarse:
AS מדווחת שגם השוער יואל בדרך לראיו וייקאנו. ובעקבות לזיומון של החלוץ פדרו מרטין למשחק בפמפלונה פאנטיץ' משווה את הילד לפרנאנדו טורס וב-AS מספרים שבגיל 12 פדרו עזב את הקבוצה שלו כי הוא לא רוצה לשחק בהגנה. מאז אף אחד לא חושב לשים אותו בהגנה.
פראן מרידה בחור מאוד מוכשר שצריך לשחק בחלק הקדמי של הקישור..דווקא בשנה שעברה במעט שקיקה הציב אותו מאחורי חלוצים הוא דווקא הרבה יכולת טובה וניהל את המשחק בצורה טובה...אבל עדיין אני לא מאמין שנראה אותו משחק לא אתנגד לקוקה שיפתח במקום גאבי מול ולנסיה
סוף סוף נמצא הספונסור. ושווה היה לחכות. זה לא איזה אתר הימורים מפוקפק: http://www.clubatleticodemadrid.com/kfm/userfiles/2012_2_2_coches6.Xxx
המשחק הקרוב מול ולנסיה מאוד מעניין וחשוב לאתלטיקו. אם אתלטיקו תנצח היא תהיה מאוד קרובה לולנסיה ותמשיך את המומנטום הנהדר שנמצאת בו אני מקווה שנראה ניצחון של אתלטיקו ביום ראשון ושהקבוצה תמשיך להיראות כמו שנראית בחודש האחרון תחת הדרכת סימאונה
אטלטיקו חוזרת להתעניין בפרנסואה קלרק. הצרפתי לפני 6 שנים ממגן שלישי של ליון הפך למגן ראשון של הנבחרת. ב-2008 הוא נפצע, ליון לא האריכה לו את החוזה והוא עבר לניס. ועכשיו הוא מסיים את החוזה בניס.
לא ראיתי אותו ולא שמעתי עליו אף פעם, אם הוא מגיע זה אומר שזה במקום סילביו? כי אני מניח שחואנפראן ימשיך לשחק כמגן ימני.. דרך אגב, מה לעזאזל קורה עם סילביו?!?
עדיין פצוע אני חושב. מהרגע שהוא נפצע ידעתי שזה לתקופה ארוכה, זה מסוג פציעות שלוקח זמן רב להחלים. אני לא מאמין שאתלטיקו תוותר על סילביו, במשחקים שהוא שיחק הוא היה טוב לרוב, הוא גם צעיר ככה שיש לו הרבה שנים לתת.
נכון לעכשיו רק אנטוניו לופס פצוע. סילביו פשוט צריך זמן בשביל לחזור לכושר. ח"פ יכול לחזור לקישור, סילביו יכול לשחק מגן שמאלי. אבל אני מעדיף כמה שפחות ספקולציות במהלך העונה.