אתלטיקו מדריד 2011/2012: מחזיקת הליגה האירופית

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י amirb91, ‏16/7/11.

1. AtleticoMadrid Member

דווקא אני התרשמתי לטובה מסילביו, חבל שהוא נפצע.

2. Roy_Keane Member

3. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

http://s5.as.com/recorte/20120205dasdasftb_70/LCO/Ies/Paulo_Futre.Xxx

תוצאה סבירה מול קבוצה חזקה שבאה להסתגר. הם קיבלו מאיתנו מתנה אחת בכל 90 הדקות.

ההשאלה לראיו הוכיחה את עצמה מיד. כל השלושה שיחקו ודייגו קושטה הבקיע.

4. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

היה מרגש לראות את פוטרה ביציע של הפרנטה אתלטי קופץ ושר :aaarse:

בנוגע למשחק אני לא מאוכזב מדי, ולנסיה באו להוציא תיקו ואנחנו לא שיחקנו כל כך טוב מבחינה התקפית ולא הגענו להרבה מצבים, וכשכן הגענו חוסר מזל מנע מפלקאו לכבוש שער ניצחון.. מבחינה הגנתית היה עוד משחק טוב והוכחה שאפשר גם מול קבוצה טכנית ועם כלים התקפיים מרשימים לעמוד בצורה טובה ולסיים עם רשת נקייה

5. GRANDE LAZIO Member

סימאונה הוא גרסה דומה של קונטה וגווארדיולה - מאמן צעיר עם ביצים שלא מפחד משום דבר, מביא את האג'נדה שלו לקבוצה והולך בדרך שלו. כמה כיף לראות.. קראתי אותו אומר אתמול שהוא יהיה מת (ממש במילים האלה) לאמן את לאציו יום אחד, אבל ברור שעם הצלחה באתלטיקו הוא יישאר שם הרבה זמן.

מצפה למשחק בשבוע הבא באולימפיקו. אני מניח שאתלטיקו תבוא לשחק על תוצאה, למרות שיש לה הגנה די חלשה וצריך לנצל את זה. הבעיה היא שיש לנו רק חלוץ אחד בסגל וקישור לא אטרקטיבי שגם לא חוזק כהלכה בינואר, וגם סובל מ-2 שחקני מפתח שפצועים.

מעריך שהסיכויים לחמישי הם 40-60 ללאציו, אבל לראות את שתי הקבוצות שאני הכי אוהב באירופה, נאבקות זו בזו במעמד די מכובד - תענוג.

6. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

פלקאו כבר סוחב ארבעה צהובים, ואם אני לא טועה וקראתי נכון אז כולם בזמן שסימאונה מאמן או ש 3 מהם תחת הדרכת סימאונה...מאוד חשוב שהוא לא יקבל את הצהוב החמישי בשבוע הבא מול גיחון שימנע ממנו לשחק מול ברצלונה

למשחק הקרוב דייגו גודין עדיין בספק ולא ברור אם יהיה כשיר לפתוח, מיראנדה מוצהב ויש סיכוי שנראה את פראה פותח לצד דומינגז במידה וגודין לא יוכל לשחק

אני דווקא חושב שהסיכוים הם 50/50 ושהמפגש יהיה צמוד ושקול, אם היינו מגיעים במצב יותר רע כמו שהיינו עם מנזאנו הייתי מאמין יותר בסיכוים להפתיע כי דווקא כשאנחנו לא מרשימים באירופה אנחנו מצליחים להפתיע נגד הציפיות...עכשיו כשאנשים מצפים מאתלטיקו להעפיל יהיה יותר קשה לדעתי

7. GRANDE LAZIO Member

לאציו קבוצה יותר טובה מאתלטיקו, על זה אין ספק. ההבדל הוא שאנחנו עדיין באיזור המאבק לסקודטו בעוד אתם בקושי באיזור של לבאנטה..

לא אומר כדי לזלזל, אלו העובדות.

8. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

על זה אין ספק בכלל? תגיד לי אתם ברצלונה ולא ידעתי על זה?

קודם כל אני לא חושב שאתם באיזשהו מאבק על הסקודטו, ודבר שני גם אודינזה כביכול במאבק על הסקודטו וקיבלה אצלנו 4... זה שאתם ואודינזה "נאבקים" על האליפות גם מראה קצת על הליגה ולא רק על זה שאתם כאלה חזקים כי אתם לא.... זו דעתי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏9/2/12
  9. GRANDE LAZIO Member

לאציו רק 6 נק' מהמקום הראשון, ניצחון היום, מה שכנראה יקרה מול צ'זנה, יצמק את הפער ל-3 נק'. אם זה לא בתוך המאבק אני לא יודע מה כן..

שנית, אודינזה הגיעה בלי אף שחקן הרכב לקלדרון, לא יודע מה ציפית.. אבל זו לא אודינזה שנלחמת על התואר באיטליה. הם העלו את הפרימברה מחוזקים בשחקני ספסל. זה לא מדד.

הליגה באיטליה די טובה, היא צמודה. זה לא אומר שהיא רעה. אני בטוח שחובבי הכדורגל הספרדי היו מתחלפים עם התחרותיות שיש בסריה A.

10. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

אז אל תהיה בטוח כי אני וכל מי שאני מכיר ממש לא היו מוכנים להתחלף עם המצב בליגה האיטלקית

11. GRANDE LAZIO Member

מה שבטוח זה שאף אחד מאיתנו לא היה מתחלף עם המצב בכדורגל הספרדי..

12. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

המשחק מול חיחון יותר חשוב מזה שנגד ברסלונה לדעתי, ובכל מקרה אני מקווה שהוא לא עולה לשחק עם המחשבה הזו שצריך להיזהר או משהו. בליגה זה פשוט מיותר לרוב ויכול רק להזיק.

אם השניים לא משחקים אז נראה עוד מבחן להגנה של אתלטיקו בהרכב שונה, קשה להאמין שיוכלו להמשיך את הרצף הזה של אי הספיגה עוד הרבה, אבל להצליח לעשות זאת כל פעם עם ציוותים אחרים אומר הרבה על עבודת האימון (והשוער כמובן) לדעתי.

כל בר דעת יודע שהיחסים הם 42-58 לטובת אלתטיקו...

13. GRANDE LAZIO Member

ציני?

14. riquelme1 Member

אני מאמין שלא. אבל הסיכויים הם בהחלט 50:50, לאציו לא עולה על אתלטיקו בשום פנים ואופן כמו שאתה מתאר ונוטה כהרגלך לצאת מפרופרציות.

פעם אתם מועמדים לאליפות, פעם אתם מועמדים לכרטיס לצ'מפיונס, ופעם אתם מועמדים לירידה, אתה מתהפך כמו סטייק וכל ניצחון אתה מפאר בהגזמות מטורפות שאתם נלחמים לסוקטדו למרות שאף אחד לא סופר אותכם באמת, ובהפסדים אתה לא מפסיק לצאת על המאמן שלכם כמה הוא אפס, תתאפס על עצמך.

אתם לא מועמדים לאליפות, גם עם אתם רחוקים בסה''כ 6 נקודות מיובה, אתם לא מספיק יציבים ויש ללאציו יותר מדי חורים בסגל שלא יספיקו למאבק על הסקוטדו עד הסוף, אם כן אני יופתע אבל המטרה האמיתית של לאציו היא מקום בליגת האלופות(כאמור בעונה הבאה רק 3 איטלקיות ישחקו באלופות).

אתלטיקו השתפרה פלאות תחת סימאונה, 5 משחקים עם 3 ניצחונות ותיקו, בלי לספוג ב-5 משחקים. כמובן שעדיין יש בעיות והסגל רחוק מלהיות מושלם, וגם ההרכב.

בקיצר, זה 50:50, שיש לאתלטיקו גם היתרון שהיא מארחת את המשחק השני.

אין ספק על השיפור שיש העונה באיטליה, אבל כל קבוצה באיטליה לא הייתה מצליחה להתמודד עם בארסה וריאל במשך עונה שלמה, בטח שלא לאציו שבספרד הייתה מדורגת מקסימום ליד ולנסיה ואתלטיקו.

15. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

אטלטיקו מתעניינת בבורק יילמאז. החלוץ של טרבזון הבקיע 25 שערים בליגה הטורקית העונה. סעיף השיחרור שלו רק 5 מיליון יורו, ממש מציאה. כמובן, ארדה מתלהב מהעניין והוא כבר סיפר לקמינרו שמדובר בטיירי הנרי הטורקי.