אתלטיקו מדריד 2011/2012: מחזיקת הליגה האירופית

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י amirb91, ‏16/7/11.

1. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

אבל אלה שמתווכחים שבנזמה ופיפיטו שווים או טובים יותר, אלה ממש ליצנים.
    טוב, ראיתי בדיון של הגמר שקראת לפלקאו הטוב בעולם. הכל בסדר. :aaa021:

2. hai80 Member

אגוארו החלוץ הטוב בעולם, אבל בהחלט פלקאו נושף לו בעורף.

3. riquelme1 Member

אל תזכיר את הבוגד הזה כאן, אפילו מילה על הגמר אתמול לא שמעתי מימנו, בניגוד לפורלאן.

אגוארו חלוץ גדול, אבל אין לו את הווינריות של אל-טיגרה.

4. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

אגב, לקראת הגמר היה ריאיון עם מנסאנו והוא טרח להזכיר שמגיע הקרדיט על הדרך אל הגמר גם לפורלאן, לרייס וליואל. וכמובן, מגיע קרדיט למנסאנו.

5. hai80 Member

אין לו ווינרית? טוב אחיי ומבחינתי הוא לא בוגד, יאללה אפשר לחשוב הוא גדל אצלנו נכון הוא עזב בנימה לא הכי יפה אבל זה כי ההנהלה עשתה לו את המוות, סה"כ הוא העביר כאן שנים יפות אבל כמו שאתה תלך לעבוד ותרצה להתקדם בעבודה כך גם הוא אל תהיה צבוע, אתם מאמינים לכל התקשורת שאמרו שהוא רומז שהוא רוצה לעבור לריאל אבל עובדה שהוא לא עבר לריאל אז תפסיקו סתם לצאת עליו. אני מבסוט בשבילו שהוא יזכה באליפות עם סיטי מגיע לו הכי הרבה מכולם.. ואני עדיין צוחק מזה שאמרת שהוא לא ווינר כמו פלקאו, פלקאו שחקן ענק ואני אוהב אותו והוא ווינר אבל אגוארו כבש כ"כ הרבה שערי מאני טיים.. להזכירך שהוא בישל את הגולים לפורלאן ב2010? ועוד איזה בישול בדקה 117 ספרינט של חצי מגרש.

6. xavi6 Member

עמי, אתה באקסטזה. פלקאו לא עשה שום דבר משמעותי בנבחרת ושום דבר משמעותי בליגה או באירופה, ליגת האלופות. שיעבור שלב, נוכל להתווכח. כרגע שחקנים כמו וייה ובנזמה הוכיחו שהם יכולים להתמודד עם לחץ של קבוצה גדולה וברמות הכי גבוהות, פלקאו לא. נקודה.

ישלך נטייה להיסחף ממשחק טוב מול פאקינג בילבאו. שיפגוש את מילאן, צ'לסי, אינטר, ריאל, ברצלונה, מנצ'סטר, ליברפול ויובה נדבר.

7. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

8. AtleticoMadrid Member

אתה זה שמגזים, אני לא בא ואומר עכשיו שפלקאו החלוץ הטוב בעולם אבל אין ספק שהוא בטופ 5, אפילו טופ 3.
    ופלקאו פגש את שתי הקבוצות הטובות בעולם וגם כבש מול שתיהן.

ולנושא של אגוארו, הוא לא בוגד וגם אני שמח בשבילו שהוא לוקח אליפות עם סיטי.. אבל פלקאו יותר ווינר ממנו.

נערך לאחרונה ב: ‏10/5/12
  9. סדרו קייטע Member

ראשית, לא ברור איזו יכולת "עמידה בלחץ" בנזמה הוכיח יותר מפלקאו. עשית ממנו מינימום אינייסטה. לא זכור לי את בנזמה מצטיין במיוחד במשחקים הגדולים של ריאל מדריד, אפילו העונה, בעונה מעולה כביכול שלו. וזה בקבוצה שבה הוא לא השחקן המרכזי שרוב העול מוטל עליו, לא מזוויית הקבוצה שלו ולא כאיום העיקרי מבחינת היריב.

שנית, גם לא ברור עם איזה רמה הוא הוכיח יכולת התמודדות שפלקאו לא. פלקאו שיחק שלושה משחקים מול ברצלונה וריאל והבקיע שני שערים ממינמום מצבים. גם באירופה וגם בליגה, מאזו השערים שלו נגד הקבוצות החזקות הוא מעולה. למעשה, דווקא נגד הקבוצות הקטנות היו לו כמה משחקים פחות טובים מה שעלה לאתלטיקו בנקודות.

שלישית, העונה פלקאו התמודד העונה עם קבוצות יותר חזקות בליגה האירופאית מאלו שבנזמה פגש בליגת האלופות, עד חצי הגמר (שם בנזמה לא עשה כלום), כך שהטיעון על הבדלי הרמות בין הליגות לא רלבנטי. עם ההגרלה שהייתה לריאל מדריד, גם אתלטיקו (וגם אתלטיק) הייתה מגיעה לחצי גמר. העיקר שעליונתו של בנזמה מוכחת כתוצאה מכך שהוא חורר את רשתן של אייאקס, צאסק"א מוסקבה וניקוסיה.

רביעית, כיום בילבאו קבוצה יותר טובה מליברפול (אלא אם אתה מתכוון לליברפול של בניטז, אותה בנזמה לא פגש) ואולי גם מאינטר.

כמו שכבר צויין פה, המצב של פלקאו דומה למצב של וייה לפני המעבר לברצלונה, ההבדל היחידי הוא ברמת הנבחרת שכל אחד מייצג.

מקצועית, בנזמה שחקן יותר מגוון בעוד פלקאו חלוץ רחבה טוב יותר, כך שהעדיפות תלויה לא רק ביכולת של כל אחד מהם, אלא גם בהתאמה לקבוצה מסוימת. לברצלונה לדוגמה, פלקאו פחות מתאים מכוון שאף אחד לא יזיז את מסי לאגף ופלקאו עצמו יהיה פחות יעיל שם. ביונייטד פלקאו יהיה מושלם לצד רוני, בעוד בנזמה די דורך איתו על אותה משבצת.

אבל מעבר ליכולת המקצועית ולא פחות חשוב זו העובדה שבעוד הצרפתי הוא פלגמט ואדיש, פלקאו נותן לך תחושה בתשוקה שלו שהוא יכול להזיז הרים.

10. xavi6 Member

אנחנו נחכה ונראה מה יהיה עם הבחור כשיגיע לרמות הגבוהות. בילבאו היא לא אחת מהן עם כל הכבוד.

11. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

ולחשוב ששרקו לו בוז בויסנטה קאלדרון לפני כמה שבועות, עכשיו מתווכחים אם הוא הכי טוב, טופ 3, טופ 5 או משהו.

לפחות כל מי שזורק טופ מספר כלשהו שיציין את שאר הרשימה המובחרת שזה יהיה מובן יותר http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

אפשר לכתוב הרבה דברים על פערי הרמות, ליגות וכל שאר הבולשיט בעמודים האחרונים, אבל ריאל מדריד, ליון, ולנסיה או ברסלונה (גם אתלטיקו ופורטו) זה שאנטי לנד ביחס ללחץ איתו פאלקאו היה צריך להתמודד בעבר...

12. riquelme1 Member

אתה סתם זורק משפטים כרגיל בלי שום היגיון וטעם, אני לא באקסזטה ולא נשחף, אני חושב על פאלקאו בדיוק מה שחשבתי לפני הגמר, וממשחק אחד אני לא מסיק מסקנות, כבר מזמן רשמתי שפאלקאו הוא החלוץ הטוב בעולם ולפחות אחד הטובים בעולם, לא צריך משחק אחד צריך להסתכל על הסטיסטיקה שלו ולהסתכל עליו שבוע אחרי שבוע.

שוב, ההבדל היחיד בין בנזמה ווייה לפאלקאו שהם משחקים בקבוצות אדירות, אולי שתי הקבוצות הטובות בעולם, בעוד פאלקאו שיחק בינתיים רק בקבוצות דרג ב' באירופה, ומוכיח כבר שנתיים שהם קטנות עליו, זה כמובן לא אומר שהם שחקנים טובים יותר, בדיוק כמו שזה לא אומר שקייטה או קדירה שחקנים יותר טובים מבאנגה בגלל שהוא משחק בריאל ובברצלונה וזכה ביותר תארים.

ואת ריאל ובארסה הוא פגש העונה, ונגד שתיהם כבש. אני רק מחכה שיפגוש את ליברפול, בשביל החותמת הסופית. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏11/5/12
  13. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

אין מספיק מילים שיתארו את האושר שאני מרגיש... עד לפני כמה שעות עוד חגגנו, פשוט לא יאמן מה שהיה... כבר מהבוקר של המשחק כולם התאספו בפאן זון והיה כיף גדול, במשחק בכלל הקהל נתן הצגה אדירה כשלא הפסיק לעודד מהשניה שנכנסו למגרש עד לשעות המאוחרות של אתמול.. ימי חג זה מה שעוברים עלינו

14. AtleticoMadrid Member

חח חיכיתי שתחזור.. שמח שנהנת
    תעלה תמונות!

15. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני עדיין בבוקרשט.. התחברתי מהפלאפון