אתלטיקו מדריד 21/22:: היום שאחרי האליפות - מעפילים לשמינית הגמר, קריסה בליגה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Raulito, ‏23/7/18.

1. riquelme1 Member

דה פלופ היה פלופ גמור גם בולנסיה.

הוא יהיה פלופ עם כל מאמן.

2. Ever Banega Member

בולנסיה היה שחקן אגף, הסגנון שלו השתנה לגמרי מאז.

3. RubberSoul Member

אין קשר בין שחקן שהיה בתחילת דרכו במועדון רקוב לשחקן שהיה באודינזה בשנים האחרונות.

אתלטיקו צריכה פרוייקט חדש. מנהל מקצועי ומאמן שהוא יבחר. אין סיבה שזה לא יצליח, אתלטיקו יכולה למכור שחקנים ולהוציא המון כסף בקיץ בנוסף.

מה שאני טוען כבר חודשים קורה מול העיניים. אתלטיקו זכתה באליפות בזכות סיבוב ראשון כמעט מושלם. 50 נקודות זה המון, אבל 36 נקודות בסיבוב השני זו קריסה מפוארת שממשיכה גם לעונה.

חלון העברות אחר חלון העברות. טריפייר היה המגן הימני הטבעי היחיד. היחיד שבכושר, היחיד שיכול לשחק בכל המערכים. אבל לא היה לו מחליף. ורסאלקו לא מחזיק מחצית כמגן, והוא בטח לא יכול לשחק כקיצוני על הקו. מקסימום כבלם שלישי.

ואת מי בוחר צ'ולו? את דני ואס. אפשר להבין את הרכש הזה, הוא שיחק כמגן (לא טבעי!) והוא יכול לשחק כקשר. אבל בסופו של דבר הוא מתעקש לשחק עם יורנטה ועם ואס בתפקיד הלא טבעי שלהם.

בתחילת העונה נפנפו בסגל המושלם שיש לצ'ולו. אז לא, 800 שחקני התקפה זה לא עילה לסגל מושלם. זה סגל לא מאוזן. כי במקומות שצריך לא הגיע רכש. כל החלק האחורי (קישור אחורי והגנה) הוזנח לחלוטין.

שחקנים לא מתואמים, לא מתאימים למערכים החדשים. מערך שנוצר במקרה אחרי פתיחת העונה שעברה סייע לסיבוב ראשון טוב, אבל אחרי שקבוצות למדו אותו הקבוצה קרסה. לא נעשו התאמות בחלונות ההעברות.

יכול להיות שצ'ולו יכול לעשות יותר, ויש לו תכנית לקיץ. אבל אם במשך תקופה ארוכה לא נעשתה שום מהפכה בסגל והתאמות נכונות, זה הכישלון האמיתי. אני לא יודע במאה אחוז איך התיאום בין המאמן וההנהלה המקצועית, אבל נראה שיש קצר רציני והמועדון צריך הבראה.

נערך לאחרונה ב: ‏18/2/22
  4. riquelme1 Member

לא יודע על איזה רקוב אתה מדבר, בשנים של דה פול בולנסיה, העא הייתה קבוצה מצויינת.

הוא פלופ בקיצר, שחקן מעפן

5. Ever Banega Member

אנשים שוכחים שמערך שלושת הבלמים שייך כמעט רק לסיבוב הבלהות של ה36 נקודות. למעשה הוא כמעט אף פעם לא באמת עבד טוב.

לגבי הסגל בקישור אני לא חושב שהמצב כל כך גרוע. כן הגיעו דה פול וקונדוגביה, כן יש קוקה הררה ובמידת הצורך יורנטה. בהגנה כן היה צריך ריענון והיא לגמרי קורסת.

6. RubberSoul Member

אני לא מאמין שבדקתי בשבילך, אבל דה פול הגיע בתקופה של פיטר לים, הוא עזב באמצע העונה עם גארי נוויל. הוא היה 5 שנים באיטליה בהצלחה, אבל אני מניח שלא ממש יצא לך לעקוב אחריו או אפילו לבדוק קצת מה עשה בשנים האלה.

צ'ולו התחיל עם 3 הבלמים רק בנובמבר. בפברואר הוא התחיל לחזור ל-4-4-2. באמצע טריפייר הושעה לתקופה בה לא היה לאתלטיקו מגן ימני ופה הכל התחיל להידרדר.

יורנטה מסורס מהקישור בשביל להיות מגן ימני. שחקני הקישור טובים והכל, אבל זה לא מתחבר. אין סדר ולאף אחד אין מושג מה התפקיד של השני.

7. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

מה שמפריע לי זה שקוקה מקבח הרבה ביקורות ועדיין מועדף על הררה. לגבי יורנטה כן ישתמימות דעים בין התקשורת למאמן שמקומו בקישור. טריפייר וואס פצועים. זה המזל.

8. Ever Banega Member

האמת שיורנטה כמגן ימני דיי הרשים אותי. נכון זה לא התפקיד שלו והוא צריך עוד להשטפשף ולהכיר את העמדה יותר טוב אבל הראה הרבה פוטניצאל כמגן.
    מה עם אריאס? זכור לי שהוא הושאל לגרמניה, אבל הוא כבר נמכר סופית נכון? או שעדיין אמור לחזור?

9. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

אריאס הושאל לגרנאדה ואם הוא היה מצליח שם, הייתי יודע.
    הביקורת בעניין של יורנטה לא על התפקוד כמגן. מארקוס חסר לנו בקישור.

10. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

סקופ: יחסים מתוחים בין סימאונה לאנדראה ברטה והאשם בכך ז'ורז'ה מנדש. סוכן העל מתוסכל מזה שסימאונה לא רוצה את השחקנים שהוא מציע וגם מייבש את ז'ואו פליקס. אז עכשיו מנדש מציע להנהלה להחתים מאמן חדש, כמובן מתוך מאגר הלקוחות שלו.

11. Ever Banega Member

הגיע הזמן למאמן חדש.

12. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

מנדש השתעשע מספיק עם ולנסיה. אם כבר מאמן חדש, אז לא דרכו.

13. Raulito Madridista

היום שאחרי ה-1:1 נגד מנצ'סטר יונייטד בשמינית הגמר:

https://e00-marca.uecdn.es/imagenes/2022/02/24/portada/marca_papel/g2402.2c4621092b0e72d71dae6187c75862bc.Xxx

- בשער המארקה נכתב: "פרמייה קטנה מדי עבור אתלטיקו טובה"; בסיקור נכתב: "ליגת האלופות עמוסה בשדים" - אתלטיקו הציגה משחק יוצא דופן עם רוח נהדר לאחר השער המהיר של ז'ואאו פליקס, אבל שילמה על חלק אחרון פחות טוב וחוטפת אחרי אחת הטעויות הבודדות שלה". רנאן לודי והכובש פליקס עם שלושה כוכבים בציוני המשחק.
    - ארבע פעמים בעבר סיימה אתלטיקו מדריד בתיקו ביתי במשחק הראשון בנוקאאוט בגביע אירופה והמאזן שוויוני. נגד גלאטאסראיי ב-1973 היא עברה הלאה. נגד פורטו ב-2009 היא הודחה. ב-2013/14 היא הדיחה את צ'לסי עם 1:3 גדול בלונדון וב-2014/15 הפסידה 1:0 לריאל מדריד ברבע הגמר ועפה.
    - "יש לי ביטחון, הקבוצה מאמינה בי וסומכת עליי ויש לנו מטרה ברורה. התחושה חמוצה-מתוקה, שלטנו במשחק גם אם לא תמיד הכדור היה אצלנו", אמר פליקס, דייגו סימאונה: "כמעט כל מה שעשינו במשחק הזה היה טוב מאוד. מרירות? התחושה היא הגיונית וזמנית על זה שלא ניצחנו במשחק טוב. קונדוגביה, הררה, לודי, כולם היו טובים. גם פליקס היה יוצא דופן, הוא הוחלף בגלל עייפות, גריזמן עלה לשחק כדי להוסיף לנו דלק. הגומלין, אצלם, הוא המבחן שלנו".

14. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

צריך לעבוד על בעיטות. לא היתה עבודה לדה חאה.

15. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

רנאן לודי מקצה הספסל מזנק ל-11 של המחזור. ז'ואאו פליקס הנציג השני שלנו שם.