אתלטיקו מדריד 21/22:: היום שאחרי האליפות - מעפילים לשמינית הגמר, קריסה בליגה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Raulito, ‏23/7/18.

1. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

קיקו גילה מאיפה כל הפציעות של ממפיס. להולנדי עד לא מזמן היה מאמן כושר אישי שלא היה מתואם עם אל פרופה אורטגה.

2. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

מקום 21 לגריזמאן בהצבעה לכדור הזהב. זה תלוש מהמציאות כמו פרס נובל לשלום.

3. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

4. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

פיליפה לויס פורש בגיל 38 אחרי שלשבעה תארים איתנו הוא הוסיף 10 תארים עם פלמנגו.

5. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

yakov_y אוהב/ת את זה.
  6. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

https://www.mundodeportivo.com/files/content_image_mobile_filter/uploads/2023/12/14/657b1e56a2007.Xxx
    שימו לב ליד שמאל. אומרים שחימנס דפק את יד בקיר מהעצבים על ז'ואו פליקס אחרי המפגש המאוד לא חברי איתו בליגה.

7. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

8. Ever Banega Member

איזה משחק אדיר קיבלנו. מי שראה את דה פול באודינזה לא הפסיק לשאול את עצמו בעונה שעברה למה לא רואים אותו באתלטיקו עושה את אותן פעולות כשהוא מבטל את קישור היריבה בכדרור ושם שחקן מול שוער בפס חכם. היום הוא סוף סוף עשה את זה ועוד פעמיים. שני בישולים אדירים שלו. לא ראיתי את אתלטיקו מספיק העונה אבל בפעמים שכן נראה שהוא משמעותית טוב יותר העונה. כמובן גם מילה טובה למוראטה שנתן שלושער לפנטאון. מנגד גריזמן חלש במיוחד, קוקה פרווה ויורנטה עוד חיי בהרכב על אדי הדלק של עונת האליפות, הקרדיט הזה יצטרך להיגמר מתישהו.
    מהצד השני איזו קבוצה זו ג'ירונה זה פשוט מדהים, ככל שמתקדמת העונה אני לומד להכיר את השחקנים ואני בנתיים ממשיך עם הרושם שאין שם חומר יוצא דופן אלא בעיקר מאמן מדהים שעושה עבודה ענקית. אלייש גרסיה שחקן טוב אבל אני לא רואה בו בנתיים שחקן להרכב של קבוצת טופ. גם דובביק נראה לי כמו שחקן לסוסידאד או בטיס ולא יותר. מי שהכי מרשים אותי שם הוא יאן קוטו שפשוט נהדר. התיפקוד שלו ושל מיגל גוטיירס זה סוד הצלחה של ג'ירונה לפי דעתי. זה ממש מרגיש לפעמים שהם עם שחקן יותר. הנקודה אחרונה שלי מהמשחק היא פאבלו טורה, משחק גדול שלו ואני מקווה מאוד שהפציעה שלו לא רצינית. הוא עוד יהיה כוכב.

שכן ירבו משחקים כאלה, לילה טוב.

נערך לאחרונה ב: ‏4/1/24
    WhitRM אוהב/ת את זה.
  9. WhitRM Member

המשחק אתמול אפשר להגדיר אותו כמשחק העונה עד כה. חבל על מוראטה, מסיים עם שלושער+מצטיין המשחק ואתלטיקו עדיין מפסידים את המשחק.
    יש הבדל עצום בין אתלטיקו של הבית לבין אתלטיקו בחוץ. גם החילוף בדקות הסיום של מוראטה וגריזמן בסאול ואספיליקווטה גרמה לאתטליקו להפסיד את המשחק, כאילו סימואנה החליט שתיקו זה מספיק טוב בשבילו כאשר הוא חייב לנצח את המשחק.

ג'ירונה פשוט קבוצה עם מנטליות ווינרית אדירה, אתמול היה השער החמישי שהם כבשו ברבע שעה האחרונה של המשחק.
    הייתי בטוח שהם הולכים לסיים לפחות בתיקו וריאל תפתח פער, אבל הם פשוט לא מפסיקים לוותר ולהאמין. שער הניצחון היה מדהים.

10. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

צ'ולו בילגן את המשחק. ריקלמה מימין, אחר כך ריקלמה משמאל, גריזמאן חלוץ, גריזמאן קשר, 3 בלמים, 2 בלמים.

11. Raulito Madridista

ג'ירונה הייתה מדהימה, אתלטיקו מדריד באה לא מוכנה. קו הגנה גבוהה ורדום, נדיר שהיא סופגת רביעייה. בעוד אלבארו מוראטה נראה כמו שילוב של רוד ואן ניסטלרוי ורונאלדו-פנומנו בשיאם - לדעתי המשחק הכי גדול בקריירה שלו - אנטואן גריזמן שוב היה די חלש לטעמי כמו נגד ברצלונה. אתלטיקו העונה במוד התקפי יותר, בעיקר בבית, אבל שוכחת את העקרונות וה-DNA של צ'ולו. אני עדיין מעריך שג'ירונה תחגוג אם תעפיל לליגת האלופות ושהיא לא תחזיק מעמד כל כך הרבה זמן אבל בינתיים כל כך כיף שיש אותה. משחקת התקפי בכל מגרש, לא נלחצת מפיגור או כשדברים משתבשים, השלם גדול מסך חלקיו. מזכירה את ריאל סוסיאדד של לפני 21 שנה.

12. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

בשער שאתה מתאר חשבתי שדה פול לא צריך את מסי. והיום חשבתי על המהפך בקריירה של דה פול. מסתם שחקן כנף הוא הפך לקשר אמצע יצירתי עם כושר מנהיגות.

13. Ever Banega Member

טוב הוא כבר הרבה מאוד זמן לא בכנף. הוא נראה נהדר, רק שימשיך ככה.

14. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

האיש הכי עצבני אתמול היה מונו בורגוס. בתקופה שלו לא ספגנו חמישיות. מה שהוא לא מבין זה איך דווקא מערך עם 3 בלמים נהיה כזו מסננת.
    אבל מתוך השלושה מאחור רק סאביץ' חוטף ביקורות. הבעיה היתה בקישור. צ'ולו פתח עם 4 קשרים, אחד מהם כמגן, ונשאר לו רק אחד על הספסל. אז התחלנו טוב, אבל סיימנו בבלגן, כמו בז'ירונה.

15. WhitRM Member

מונו בורגוס לפני שהוא כועס על מישהו שקודם כל ישרוד יותר מעונה אחת בתור מאמן ראשי בקבוצה כלשהי[מאז שפיטרו אותי מאריס סלוניקי הוא לא מאמן שום קבוצה].
    פרט מעניין לחובבי הכדורגל הישראלי,בקריירת האימון הקצרה שלו הוא הצליח להפסיד למכבי תל אביב ולהיות מודח במוקדמות הקונפרס ליג בסיבוב השלישי.