אוקיי אוטובוס, מכירים את זה שזאת אחת הנסיעות הראשונות או הבודדות שלכם באוטובוס וכל תימני שני שאתם רואים אתם בטוחים שעוד שנייה הוא מתחיל לרוץ בהתלהבות לחלק האחורי של האוטובוס ולצעוק באטרף "אללה-ואכבר"? אדר, לא יורד על תימנים אני בעצמי חצי...
כן. תמיד יש את המטומטמת שבוחרת לדבר על חייה הפרטיים בפלאפון בקולי קולות, וזה בדרך כלל שיחה של חצי שעה מינימום. אני נוסע הרבה באוטובוסים וזו לא חוויה גדולה. מעבר לעובדה שצריך לסבול את העובדה שלנהגים יש חוש שישי איך לגרום לך לחכות מקסימום זמן, העובדה שרוב אזרחי ישארל כנראה לא שמעו על ההמצאה המוזרה הזו - דאודורנט והאנשים הצעקניים (וצעקני יכול להיות גם פרחה שלועסת מסטיק בקולי קולות או דביל ששומע באוזניות קטנטנות טרנסים כאילו הוא באפטר פרטי באומן וכולם צריכים לסבול בגללו) ושקווים עמוסים יבחרו לבוא בהפרשים גדולים שיוצרים המון פעמים קווים של אנשים שנדחקים לפינות (שזה לא מה שבן אדם אמור לשלם עליו ומאוד מאוד לא נעים ונוח) הופכים את הנסיעה בקווי ישראל לחוויה לא מומלצת. מצד שני לפני שבוע נסעתי עם אוטובוס לבסיס שלי. גם ז'בוטינסקי חוויה לא מומלצת, בטח לא בצהריים.
אני נוסע באוטובוסים הרבה, לפחות 6 פעמים בשבוע, והיום היה פשוט גרוע. זוכרים את הפרק ההוא של סיינפלד עם הריח שנדבק לאוטו של ג'רי אחרי שהעובד של המסעדה החזיר לו את האוטו? הם דיברו על הריח שהיה היום ב-641 של 13:50 לת"א.
גיא, ( אם אני לא טועה בשם ) אתה ממש תיארת מה שעובר עליי שאני נאלצת להשתמש בתחבורה הציבורית, בדרך לאוניברסיטה. לצערי בחיפה זה בדיוק מה שקורה.
מכירים את זה שאתם רואים דלת נסגרת ואתם ממהרים לעבור בה בלי לגעת, על הצד כזה? אפילו חתך מהשפיץ של הקיר לא כואב בזכות תחושת העילוי אחרי שעוברים...
אדיר!!! מכירים את זה שנידבק לכם לרגל חתיכה של דבק סלוטפ (או במיקרה הפחות נעים: מסטיק לעוס), אז אתם מנסים להוציא אותה עם היד, וכשהיא נידבקת ליד, אתם מנסים להוציא אותה עם היד השנייה, אותה היא כמובן לא תעזוב עד שתבקשו ממישהו להוריד אותה בשבילכם (מבלי שיידע שעכשיו הוא זה שיסבול ממנה לנצח).
חח גדול, האמת שזה על בסיס של מה שגל כתב פה לפני כמה עשרות עמודים עם הנצנץ הקטן הזה, אחת התגובות הגדולות של הדיון.
מכירים את זה שאתם חוזרים מביה"ס עם כמה טרימפיסטים, ואז כשאתם עוצרים באיזה כיכר להוריד אותם מישהו שחיכה באותה כיכר מחליט שעצרת לו ונדחף לך לאוטו?
מכירים את זה שאתם לועסים מסטיק ואז מוסיפים אחד ואז כשהטעם נהיה מגעיל מוסיפים עוד אחד ועוד אחד ואז יש לך גוש כזה ,ופעם כשהייתם קטנים התחלתם לנסות לנפח בלונים איתם...
מכירים את זה שאתם עולים לאוטובוס ועומדים לפניכם אנשים שצריכים לשלם ובנתיים הנהג נוסע ועד שמגיע התור שלכם לשלם האוטובוס עושה פנייה כזו והכסף נופל לכם? חחחחחחחח