אתם מכירים את זה ש...?

הנושא בפורום 'פורום אוף טופיק' פורסם ע"י Alvaro Recoba, ‏20/12/04.

1. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

ואי אני לא מאמין איזה קורא מחשבות!!!

בדיוק אתמול זה קרה לי (יש לנו שיעור לעולים בלבד שהמורה כל הזמן מחלק עיתונים שנשפר את הקריאה, נו שיהיה אני מוכן לקרוא פסקה בקול בשביל לא לעשות כלום 40 דקות) אז בדיוק חשבתי איזה מעצבן שונא שזה קורה, ואז נזכרתי בדיון, רק שכחתי לכתוב.

2. ראול Member

התשובה בגוף השאלה.

מוכר לאללה.... אני עבדתי חצי שנה במכירת אותם יצורי שאול... יש שיטות מוגדרות ומדוייקות.

ארתור, ויקטור הוגו.

3. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

ארתור החתימה שלך פשוט קורעת, מאיפה העתקת?

4. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

אכן גאוני...

גיא, דמעות בעיניים...

5. אחות של תונל Member

אחלה דיון.... היו פה אמנם דברים מבחילים אבל הרוב פה הצחיק אותי בטירוף. אין עליכם.

מכירים את זה שבתא מדידה בחנויות בגדים תמיד אין מקום להתפשט כמו שצריך ונתקעים במתלים וכאלה?
    מכירים את זה שאתם מחזיקים איזה כלי עם נוזל כלשהו ואז מתחילים להתעסק עם איזה משהו אחר במחשבה ואז מחזירים את המבט אל הכלי ומגלים שהוא באלכסון והכל עומד להשפך (ובמקרה של אנשים מוגבלים באמת- נשפך)?
    מכירים את זה שהבית שלכם ריק מאוכל, ואז אתם חושבים שעה מה לאכול ובסוף מאלתרים איזה משהו דפוק, ושניה אחרי שזה מוכן ההורים שלכם נכנסים אחרי שהם עשו קניות או משהו?
    מכירים את זה שיש לכם המון הכנות לקראת נסיעה וזה, ואז כשאתם כבר באוטו אתם נזכרים ששכחתם את הדבר הכי חשוב- להשתין?
    מכירים את זה שחברים ישנים של ההורים או קרובי משפחה שלא ראיתם מזמן מגיעים ואומרים לכם: "יואו איך גדלת!!! אני זוכר/ת אותך מאז שהיית בעגלה!"- ואתם לא מזהים אותם בגרוש?
    מכירים את זה שתמיד בדלתות שמורכבות משני חלקים (כלומר- שתי דלתות נפרדות צמודות) אתם תבחרו דווקא את החלק שנעול, ובנוסף, אם לא כתוב שם "משוך" או "דחוף" אתם תמיד תעשו קודם את הפעולה ההפוכה ממה שצריך ותחשבו בהתחלה שזה נעול?
    מכירים את זה שכשיש מעגל הכרות כזה במסגרות מסוימות ואומרים לכל אחד להגיד את השם שלו ומה הוא אוהב לעשות תמיד יהיו איזה אחד או שניים שלא תכיר- הם אלה שישבו לפניך במעגל ובזמן שהם דיברו חשבת על מה אתה הולך להגיד על עצמך? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx

החיים קשים, אין מה לומר. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx

6. shmulikwe Member

מכירים את זה שאתם מחזקים שני דברים ואחד אתם רוצםי לאכול ואחד לפך ואז יש שני אפשרויות: א) אתם תאכלו את הדבר שרציתם לזרוק ואז תרקו אותו.
    ב) תזרקו את מה שרציתם (לאכול, או סתם) ותחפשו אותו בפח.

7. Alvaro Recoba משתמשים של כבוד היכל התהילה

אהבתי!!!
    לגבי הראשון, אני מוכרח לומר שזו אחת המבוכות. פשוט מנסים לעשות את הפרצוף שיעליב הכי פחות, אבל לפעמים האינסטינקט מכריע ויש משהו כזה: http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/huh.Xxx

מכירים את זה שמשהו עומד ליפול משולחן או מדף או משהו כזה ואתם תופסים אותו בשניה האחרונה ומרגישים כלי עולם? אז תארו לכם שאתם יושבים בפאב ותופסים את כוס הבירה 20 ס"מ בתוך הנפילה, עם כל הבירה בתוכה. זה קרה לי ב"מאש", ואם ארתור בדיוק לא היה מסתכל לכיוון השני היה לי עד לאחד האינסטינקטים הגדולים בהסטוריה. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx

8. RMCF Member

מוכר, אבל אצלי זה קצת אחרת. אחרי שאני מסיים לאכול איזשהו מעדן או משהו, את הכפית אני בטעות זורק לפח, ואת המעדן לכיור.

9. David De Gea Rade Prica היכל התהילה

חחחח בדיוק מה שקרה לי היום!

10. אחות של תונל Member

המוגבלות חוגגת.... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx

11. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

כן תמיד אני תופס את זה ברגע האחרון (99% מוגבל?)

גם אם כתוב גם אם כתוב..

12. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

מכירים את זה שאתם עושים משמרת לילה בבסיס ואין לכם עצבים לרדת עד השירותי גברים כי גם ככה אין אף אחד בבסיס אז אתם הולכים לשירותי נשים באותה קומה ובול באמצע החרבון מישהי נכנסת?
    קרה לי לפני שבועיים. לא נעים.

13. Barcik Member

מזכיר לי שבאקרו נכנס למלתחות הנשים בוינגייט. לא שהיו נשים ברדיוס של 3 ק"מ.

14. Julian Joachim Member

מכירים את זה שאתם באים ללכת לישון אחרי השבירת דיסטאנס ובדרך לאוהל אתם עוברים ליד העמדת שמירה הגבוהה (השמרית) ופתאום אתם קולטים זרם של שתן שמגיע מכיוון למעלה חולף 4 ס"מ מהפרצוף שלכם?

15. ראול Member

מכירים את זה שאתם יושבים מול הטלויזיה וחושבים על רעיון גאוני ל" אתם מכירים את זה ש" ואז כשאתם באים לכתוב עליו אתם מבינים שהוא לא כזה מצחיק אז אתם מתחילים לחשוב על משהו מצחיק, כי כבר הגעתם עד לפה... ובסוף אתם מפליצים?

ארתור, פוק.