מממ... לבאס אותך? נו טוב, מילא. תבין, ידידי, ליהי רשמה בציעה עם ב', ותשים לב איזה שחקנים נכנסו ברשימה שלה, אני אעזור לך, בעלי לאום ערבי. עדיין לא מתחבר לך? אני אמשיך. איך (רוב) הערבים מבטאים את האות פ'? יפה מאוד! הם אומרים ב'. ועל כן מגיעה השורה הזאת. יש מבין?
מה??? פציעה זה בפ'??? לא ידעתי. בבקשה ,תערכו לי את ההודעה מלמעלה, כדי שלא תהיה לי פאדיחהחהחהחה. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx
ביזיון - קריאה נפוצה לאחר הפסד מביש בלומפילד - האיצטדיון הביתי של הפועל ומכבי ת"א בצע כסף - המניע לקריירות של שחקנים מסויימים בן גור, קובי - פעם איכשהו היה קשור לבית"ר בנין, טל - במשכורת שלו אפשר להאכיל 98 אתיופים במשך 15 שנים, ובכל זאת משחק בד"כ כמו צל של עצמו מפעם. השחקן הישראלי הראשון ששיחק בליגה האיטלקית.
בקעת הירדן- המקום ממנו באים המאמנים המעולים של בית"ר ירושלים בית"ר ירושלים- הקבוצה היחידה שמשמשת בית למאמנים מבקעת הירדן בונוס-מצטרף למשכורת של שחקן מצטיין, אלא אם כן הוא משחק בביתר ואז אין לו משכורת,בכלל. בושה וחרפה - ההתאחדות.
בני בעונה הראשונה שלו בברשיה הם היו בליגה הראשונה. הוא ירד איתם ליגה בתום אותה עונה ושיחק שם עונה נוספת.
יום חמישי שוב מגיע, עוברים לאות ג' גרשון, שמעון- כדורגלן גרייב, נג'ואן- כנ"ל גליץ'- מונח גול- נו בחיית גוווווווווווווווווווול- אותו דבר רק בארגנטינאית גלזגו רינג'רס- קבוצה גוש זבולון- קבוצה אימפריה! גומחה- המגרש של בני יהודה
לילך קבלי תיקון: גרשון,שמעון - זמר חתונות. גליץ'- מונח לא מוכר בכדורגל הישראלי גול-מונח לא מוכר בקבוצת הפועל ת"א גוויה- תמיר בן חיים גועל- הצורה בה הפועל ת"א מתנהלת גזענות- ראה ערך בית"ר ירושלים גנן-ראה ערך חנן אזולאי גרגרן- יוסי אבוקסיס גאון כדורגל- אייל ברקוביץ'
גביע המדינה- מפעל גביע הטוטו- כנ"ל גביע אופ"א- כנ"ל גרמניה- ארץ עם כדורגל גלאטאסריי- קבוצה ועוד משהו לב' ברומר גדי ברומר אלון
אם תעייני בסטטיקה של הליגה האנגלית מחד ושל הליגה הישראלית מאידך תיווכחי לגלות שהממוצע של הגליצ'ים בבריטנית גבוה פי כמה מזה של הליגה הישראלית.
טוב משה, זה הסימן- על אמיר!! אמיר, תגיד, לא קראת את ההודעה שלי? תקרא אותה שוב פעם "מונח לא מוכר בכדורגל הישראלי אמרתי" , או במילים אחרות (שגם מובנות לשאר הפורום,כי אחרי הכל אנחנו אוהדים כדורגל ולא בלשנים, והאינטיליגנציה של רובנו היא לא בשמיים בלשון המעטה, מצטערת לנפץ לך את הפלנטה בה אתה חי), במילים אחרות גליץ' הוא לא דבר נפוץ יותר מדי במשחקים בליגת העל, וזה הרי ברור שיש יותר גליצ'ים בכדורגל האנגלי (ואתה שומע את זה מאחת שלא צריכה להיכנס לסטטיסטיקות כדי לדעת, זה ברור לה מאליו כמו זריחת החמה) רואה, אתה גם מתעקש לדבר בשפה שלא מתאימה לך וגם קשה הבנה. עצוב. :roll:
לרגע איבדתי את עשתונותיי אך לאחר מכן נתחוור לי שטעיתי טעות פשוטה למדי בניסוח התגובה, כוונתי הייתה שבליגה הישראלית מספר הגליצ'ים הוא רב יותר מאשר בליגה האנגלית. נ.ב לפני שאת מגיבה, אנא בדקי זאת בכובד ראש.