טוב התקשרתי עכשיו והוא אמר שאני לא צריך אישור באימייל רק לבוא עם הדרכון שלי למלון קרלטון. לגבי החיוב באשראי הוא אמר שאני אראה חיוב בימים הקרובים אגב,מישהו הבין איפה הנקודת איסוף בקרלטון? שטאנדרסטורנט? מה זה שטאנדרסטוראנט?
אלעד בשביל זה המציעו את גוגל טראנסלייט We at the Carlton Hotel in Tel Aviv (at the beach restaurant a pickup switch for all tickets) established. The beach restaurant Carlton on the Beach "is located 30 meters from the main entrance right on the beach and can not be overlooked. The pick-up counter is busy on match day by 12.00 until 18.00 clock time clock. וחייב דרכון אי אפשר ת.ז או רשיון כי בכל זאת יש לי טיסה 6 שעות אחרי המשחק מפחיד לאבד את הדרכון או שיקרה לא משהו
אכן, המסעדה על החוף ים. תבררו את זה בחול מועד בדיוק איפה שלא תיתקעו. ואני לא מבין למה מכבי חיפה הם הבעיה כאן, אלא יותר הדואר שזאת בעיה ידועה...
לא רציתי להסתבך עם הכרטיסים מגרמניה ובמשרדים של באיירן אמרו שאין להם וסיפור וזה ופחדתי מאוד שלא יהיה כרטיס אז דוד שלי קנה 5 ליציע של חיפה
ע"פ ההתנהלות הכושלת של משרד הכרטיסים גרבר אני מאמין שזה באמת באשמתם. המנויים והכרטיסים נחטפו כמו לחמניות והם לא ידעו בטח איך כדאי לדאוג לאורחים ולא שלחו את הכרטיסים בזמן. משלח אקספרס לוקח בדיוק 3-4 ימים. הם יכלו להנפיק ולשלח את הכרטיסים עוד לפני שבוע וחצי..
הייתי לארג' איתם אתה יודע,קודם מעבירים את זה לדואר,הדואר מסיעה את זה לנתב"ג. DHL ממיינת ומוצאת טיסה שמע בישראל לוקח זמן http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx
שתתעסקו פעם אחת עם לוגיסטיקה של כרטיסים תבואו ותעשו את החשבון האם זה פשלה או לא. בשורה התחתונה הכרטיסים יכלו להיות בגרמניה אולי יום או יומיים פחות. עובדה היא שאוהדי חיפה מקבלים רק ממחר את הכרטיסים. קחו את הכל בפורופורציה, גם באיירן טענו שבסה"כ חיפה התנהלה בסדר גמור בעניין הזה. ד"א גם בשטוטגארט רק ממחר אפשר לקחת את הכרטיסים...
א. אני לא שמעתי / לא קראתי שבאיירן מחלקת צל"שים לחיפה (בלשון המעטה). ב. פעם ראשונה שאני נתקל בכזאת הודעה של המועדון שמתנצל בפני אוהדיו.
כל פעם כשאני מתקשר עם המזל שלי אני נופל על זה שלא רצה למכור לי בהתחלה,פשוט אי אפשר לפספס את הקול הנמוך והכבד שלו. גם האנגלית שלו על הפנים לצערי. היום אחרי שנתתי לו את המספר לקוח שלי, אז הוא כזה הקריא לי את השם שלי חחח דיברתי איתו איזה 5 פעמים נראה לי.
טוב גם אני קיבלתי את האישור המיוחל ואשב ביציע של אוהדי באיירן( :aaa021: ). אני חושב שחוץ מהמשחק עצמו הולך להיות קרנבל שלם שצריכים לארגן סביב הקבוצה. *נתב"ג.- אני עוד לא יודע מתי באיירן נוחתים פה, אבל אני מניח שזה ייצא יום ראשון. אני כמובן מתכוון להגיע לנתב"ג ולחכות לשחקנים, להצטלם איתם ולבקש חתימות. *אימון- אני מניח שהקבוצה תקיים לפחות אימון אחד ביום שני. עדיין איני יודע באיזה איצטדיון אבל אני מניח שבר"ג. יהיה כמובן נחמד לקפוץ לראות את האימון ולעודד. *לשבת עם האוהדים הגרמנים בטיילת- כשנבחרת אירלנד היו בארץ, ישבתי עם האוהדים שלהם בטיילת יום לפני המשחק והיה מאוד מרגש. שרים, עושים שמח והכי חשוב מעודדים את הקבוצה. אני מניח שזה יהיה עוד בשני בערב\ אם ננצח החגיגות ימשכו גם ליום שלישי. יש מצטרפים או שאני המשוגע היחיד? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx עדכון חם מהחזית: באיירן נוחתת ביום שני 14.09 בשעה 15:35. יש מצטרפים?
בקשר לנחיתה ונתב"ג ונחיתה אני בטוח לא יהיה אני בבלומפילד מכבי נגד בני יהודה ורגע קיבלתם את האישורים במייל או בטלפון?