באיירן מינכן בשינוי פנים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל גרמני' פורסם ע"י Rosner, ‏3/12/05.

1. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

מאז הניצחון ההוא על יובה עבר הרבה מאוד על מילאן, מה גם שיובה עלו עם השוער ה-3 של אנטוניו קימנטי,שהיה חלש מאוד והיה אשם בכול השערים שספג.
    מה שכן מילאן יכולה לסכן את באיירן,בכול זאת יש להם את קאקא,שבצ'נקו,ג'ילרדינו ופירלו...
    אבל עדיין באיירן פייבורטית.

2. Mourinho Member

אתה מגזים, מילאן כרגע לא בין ה-5 הקבוצות הטובות באירופה, היא קבוצה זקנא, עייפה, ובגלל זה היא רק במקום ה-3 בליגה האיטלקית, יובה טובה ממנה בהרבה, וזה שהיא ניצחה את יובה לא אומר כלום, מילאן תפסו את המשחק של החיים שלהם, ויובה לא היו במטייבם.

באיירן פיבורטית ברורה, באיירן כיום אחת הקבוצות הכי טובות באירופה, הגנה חזקה מאוד בראשם של לוסיו, ויסמאל, מגן ימני מהטובים בעולם- סניול. הקשר האחורי הטוב ביותר באירופה כיום לטעמי, מרטין דמיצ'ליס, זה רוברטו ודייזלר בצדדים ובאלאק משלימים את אחד הקישורים המבריקים בעולם, וכמובן צמד חלוצים נפלא כמו פיזארו ומקאיי.

נערך לאחרונה ב: ‏2/2/06
  3. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

פירלו עולה על דמיכאליס בכל הנוגע להתקפה, אם זה מסירות, הוא לחלוטין עושה משחק שני במילאן. קאקא לא רואה את באלאק ממטר! זה כבר ידוע לכולם. עניין החלוצים הוא לא תחרות... מילאן.

ההגנה של מילאן כמו הצ'לוטי אמר, היא טובה. למרות היכולת הזאת, נסטה הוא ה-בלם, הפציעות של קאפו ומלדיני פגעו מאוד, רוי קוסטה (שגם הוא פי מיליון כישרוני מבאלאק) גם מסגל. מילאן תחזור לעצמה, ונקווה שלא מול באיירן. כי מילאן כן, היא כן כן כן... הקבוצה עם הסגל הטוב באירופה כבר 3 שנים, נ ק ו ד ה !

4. Mourinho Member

אין לי מושג למה אתה בדעה הזאת, אבל אתה טועה בגדול. הגנה שהממוצא הגיל שלה הוא: 34. אם כל הכבוד למאלדיני הוא כבר בן 39, יש בלמים הרבה יותר טוב ממנו, גם נסטה כבר לא ילד, והוא ירד ביכולת שלו. שלא נדבר על המגנים, קאפו בן 35 כבר בדרך לסוף, סרג'יניו לא יותר ממגן בינוני, סיידרוף גם כן בדרך לסוף, וגאטוסו הוא לא יותר מחטוב עציים. ההתקפה נראת מצויין אם שבצ'נקו וג'ילארדינו.

אם טיפת מזל, שאלאקה 04 הית עוברת את המילאננזיים.

5. רפאל Member

מילאן היא הקבוצה הטובה באירופה רק בחלק ההתקפי שזה הקישור וההתקפה.
    אם היה לה הגנה נורמאלית הם היו הקבוצה הטובה ביותר באירופה.
    מילאן פייבוריטית אבל יש אופטימיות כשההגנה שלה השנה זה רק נסטה.

6. Mourinho Member

רונאלדיניו, אטו, ומסי, אתה משווה בכלל? איפה מילאן ואיפה בארסה.

7. רפאל Member

לדעתי קאקא טוב יותר מרולאדיניו, שבצ'נקו טוב יותר מאטו ומסי זה סתם חתיך שמביא אורגזמות לנדב יעקובי.

8. Mourinho Member

זה שאתה אנטי כדורגל ספרדי זה לא חדש, אבל אתה עושה צחוק מעצמך.
    אתה בטוח ראית את המשחק בין מילאן לבארסה בעונה שעברה בקמאפ נאו, 80 אחוזי החזקה בכדור של בארסה, בארסה טובה בהרבה ממילאן, מילאן כל המשחק מתגוננת כמו קבוצת תחתית בליגה הישראלית, בארסה קבוצה טובה יותר ממילאן, וזה עובדה. גם בסן סירו בארסה הית טובה יותר.

9. רפאל Member

תהיה רציני, להביא דוגמא משנה שעברה זה מגוחך.

10. Mourinho Member

והשנה, השנה בארסה קבוצה טובה יותר משנה שעברה, ומילאן בדיוק ההפך.

השנה בארסה משחקת את הכדורגל הכי יפה באירופה לדעת רבים, מילאן בעונה איומה ונוראה, בקושי עברה את שלב הבתים בליגת האלופות, ממוקמת במקום ה-3 בליגה האיטלקית, ומפסידה משחקים ללא ערף, בארסה משחקת את הכדורגל הכי מלהיב באירופה, אפילו שאתה שונא את הליגה הספרדית ולא יוצאת לך מילה טובה על ספרד אתה צריך להיות אוביקטיבי, ולא לזרוק סתם משפטים- ''מסי סתם שחקן'', ''קאקא טוב יותר מרונאלדיניו'', ושבצ'נקו טוב יותר מאטו. לאף אחד אין ספק שבארסה קבוצה הרבה יותר טובה ממילאן כיום.

11. רפאל Member

מסי סתם שחקן כמובן שהכוונה לא הייתה רצינית אז בשביל לא לעצבן אותך אני מסכים שהוא שחקן מלהיב אבל הוא עדיין צעיר ובסוף יכול לגמור כמו סביולה לדוגמא.
    שבצ'נקו יותר טוב מאטו ואני לא מבין למה אתה לא מקבל את זה.
    את זה שקאקא טוב יותר פה אתה יכול לא להסכים אבל קאקא הוא יותר שחקן צוות עם חוכמת משחק ומסירות מעולות שבכל זה הוא טוב יותר מרונאלדיניו וביכולת הטכנית שלו הוא שווה לרונאלדיניו (זוכר את השער מול פנר?).
    אם אתה מביא את מסי אז אני אנ מביא לך את נסטה, פירלו, גאטוסו, סידורף, ג'ילארדינו ודידה אז ככה שחוץ מפיול אין לך את מי להוסיף.
    (איזה החמצה של אדריאנו)

12. Mourinho Member

נכון, דקו, צ'אבי, ואן בומל, מרקז, איינסטה, הם סתם ליצנים.
    בארסה קבוצה טובה יותר ממילאן, זה שאתה לא חושב ככה זה בעיה שלך, אבל אני יכבד את הדעה שלך.

13. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא הבנתי. זה פורום על מילאן ובארסה ומי יותר טובה?
    ואני חשבתי שזה פורום על באיירן

14. רפאל Member

תראה באיירן משחקים מול מילאן ובמקרה הטוב שנעבור אותם אז נפגוש את ברצלונה בדרך לגביע http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx

15. SeRgInHo Member

אני כבר מחכה למפגש באיירן מילאן..הולכים להיות שני משחקים מרתקים.
    לגבי ויכוח קאקא רונלדיניו..לרונלדיניו יש רפוטציה יותר גבוהה,הוא משחק בקבוצה שמתבססת על כדורגל פתוח וזה גורם לרבים לחשוב להוא שחקן הטוב בעולם אבל זו חשיבה מאד מוטעת.לפי דעתי לקאקא לא חסר שום דבר ממה שיש לרונלדיניו ומי שרואה משחקים של מילאן יכול לראות שגם לקאקא יש המון קסם ברגלים.שימו את רונלדיניו במילאן וגם הוא לא יבלוט כמו שהוא עכשיו בולט בבארסה.אם תשימו את קאקא בברסה גם הוא יתחיל להראות לנו קסמים שלא מן העולם הזה.אני לא יודע מי יותר טוב מהם..באמת שקשה מאד להחליט.
    מסי?עושה רושם שהוא שחקן גדול אבל הוא רק בן 18.הוא בהחלט יכול לגמור כמו סביולה.אבל מצד שני גם יכול להיות אחד הגדולים בדורנו.
    אטו / שבה?אני אישית אוהב יותר חלוצים כמו שבה/הונרי/רוני.שחקנים שעושים הכל במגרש..כל נגיעה שלהם משפיע על מהלך המשחק.