יש דיון במיוחד למשחקים של הקבוצות הגרמנות באירופה. http://www.asoccer.co.il/forum/index.php?showtopic=12305 כנסו ותמשיכו לדון על זה שם.
אחי את זה שיש לך משהו נגד באלאק כבר הבנו ממזמן, ותגובות גאלה ממש לתורמות לדיון, אלא רק פוגעות בהסתכלות שלנו עליך. גם 'מוריניו', מספיק כבר עם הסובייקטיביות הזו שממש לא תורמת לדיון.
אני לא נגד באלאק, הוא לא גנב לי מוחק בבית ספר. קאקא זו ליגה אחרת שמנסים להשוות אותו לבאלאק, לא יעזור כלום, הוא טוב ממנו בכל הספקט. הסתכלות עלי?! Spricht hier jemand?
היית חולם . באלאק לא רואה אף שחקן (חוץ מרולנדיניו) ממטר . הוא השחקן הכי פיזי שיש היום בכדורגל (בהתקפה ) מסירות גאוניות ומשחק ראש מהטובים באירופה (אם לא הטוב שבהם) מנהיג , חזק , יצירתי ==> מיכאל באלאק ! respect
אולי מספיק עם כל ה"רואה ממטר" הזה? זה לא מתאים, בטח שלא לפורום שמכבד את עצמו. מי שרוצה להתנצח יעשה זאת בבקשה בהודעות פרטיות. תודה!
אואן הארגריבס כנראה לא ישחק מול מילאן http://www.fcbayern.t-com.de/media/images/spieler_05_06/hargreaves/200/hargreaves_fcb_100106.Xxx לקשר בן ה 25 יש בעיה רפואית שלא ברורה כרגע, והוא יעדר כ שלושה שבועות לערך.
הוא עצמו מחליף. הוא קשר אחורי, מחליף את דמיכאליס בכל מיני משחקים שחשובים קצת פחות לבאיירן, או שאחד הבלמים של באיירן פצוע או באדום, אז דמיכאליס נכנס להיות בלם והארגריבס קשר אחורי במקומו.
חברים, הדיון של באיירן הוא ספינת הדגל של הפורום, שלא תעזו לקלקל לי אותו! מעתה והלאה כל הודעה שלא תהיה במקום תימחק! דיי לשחק פה אני המלך 1,2,3 !!! בלי הערות, בלי ספאם , בלי שיחות על בארסה- מילאן. באיירן מספיק גדולה כדי שנדבר רק עליה! טוב אחרי שזה נאמר, בואו נחזור לנושא, מחר חוזר דייסלר לסגל, הולכתך להיות מלחמת עולם על ההרכב שרק מקומם של באלאק ודמיכלס מובטח. מי לדעתכם ראוי לפתוח במשחק מחר מול לברקוזן : זה רוברטו, שוויינשטייגר,דייסלר, הקוסם האירני עלי קארימי או אולי קשישא מהמט שול??
שום מילה רעה על המלך ממט שול! הוא עדיין השחקן הכי טוב בבאיירן מינכן, תמיד שהוא נכנס, רואים סוף סוף שחקן יצרתי אמיתי ולא גימיק מודרני עם שם שהפך מהר מידי למותג. בקשר קרימי, הוא צריך להיות בכלל במרכז במקום באלאק. השחקן מוכשר בהרבה מדייסלר ושווישנטייגר שיתחרו על מקום באגף ימין. קרימי לא מתאים לאגף, הוא לא קיצוני, הוא רע שם. קרימי צריך ליצור מסירות חכמות במרכז המגרש, וגם לנצל את הדריבל הטוב שלו ולרקוד יחד עם זה רוברטו באגף שמאל\ מרכז ההתקפה.
סלע, אין בכלל ספק ששולי הוא עדיין תותח.....כמחליף! מה לעשות בגילו המופלג אחרי ים של פציעות הוא טוב שהוא נכנס לחצי שעה האחרונה כדי לשנות את העניינים, טוב לבאיירן שיש לה ג'וקר כזה על הספסל, שחקן שיכול לשנות משחק!
כל מילה בסלע שול זה החשקן הגרמני הכי מוכשר שיש אני מת על השחקן הזה רק חבל שפציעות לא נתנו לו להגיע לטופ שלו