באיירן מינכן בשינוי פנים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל גרמני' פורסם ע"י Rosner, ‏3/12/05.

1. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

ואם כבר שולי ולחפש מחליף לבאלאק - איזה טיפשים היינו למכור את טרוכו (פיוטר טרוכבסקי) להמבורג. הוא היה יכול להיות המחליף הראוי לבאלאק למרות שהוא לא ממש כמוהו במשחק, אלא יותר כמו מהמט שול משופר (בהרבה). טעות, טועים, טעינו

2. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

נ.ב להודעה הקודמת הוא גם זה שניצח אותנו השנה בהמבורג

3. אפנברג Member

מסתבר שאנו נקבע אם אנצ'לוטי יעוף מאימון הרוסונרי. פרסומים באיטליה אומרים שדונאטוני, שהתפטר עכשיו מאימון ליבורנו, יאמן את מילאן במקרה של כשלון מול באיירן בשמינית גמר ליגת האלופות. מסכן אנצ'לוטי, גורלו תלוי בצמד משחקים מול האמפריה הבאוורית!!!! מצטערים קרלו, יש לנו גביע לאסוף ב-17/05 ואתה בדרך... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx

http://i21.ebayimg.com/01/i/05/d2/b9/2c_1_b.Xxx

4. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

זהירות

5. רפאל Member

שימו לב שדונאדוני X מילאן התפטר היום מאימון ליבורנו ולפי דעתי הוא התחשב בתקופה הרעה של מילאן בשביל לתפוס שם את הג'וב.

6. uri משתמשים של כבוד היכל התהילה

חחח נראה לי פעם הראשונה שאני מסכים איתך. לא שאני רואה את מילאן פייבוריטית, אבל זהירות!

7. Gianzola משתמשים של כבוד היכל התהילה

"שימו לב שדונאדוני X מילאן התפטר היום מאימון ליבורנו ולפי דעתי הוא התחשב בתקופה הרעה של מילאן בשביל לתפוס שם את הג'וב. "

כבר מהלך טקטי אחד יותר טוב ממה שאנצ'לוטי עשה במילאן במשך קדנציה. ודונאדוני
    עוד לא התחיל אפילו.

אגב, לדעתי הוא פרש מיזה שההנהלה התייחסה אליו כאילו הוא קלאודיו ראניירי.

נערך לאחרונה ב: ‏8/2/06
  8. FelaKaT Member

כבר שכחת את המהלך הטקטי שהביא למילאן את השחקן הכי טוב בעולם? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx

לא צריך לחפש שום מחליף-הוא משחק כבר בבאיירן. עלי קארימי.

9. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

חביבי עלי קארימי מאד מאכזב בבאיירן, אולי זה נעוץ בעובדה שהוא משחק בצדדים ולא במרכז כמו שהוא מקווה, אבל בכמה הזדמנויות שהוא קיבל במקום באלאק מה לעשות הוא איכזב, במידה ודוס סנטוס יכנס לכושר הרבה דקות האירני המוכשר לא יראה.

10. FelaKaT Member

במידה ועלי קארימי יזכה לשחק באופן שותף בהרכבה של באיירן היא תרוויח שחקן מצויין. מדובר באחד הדריבליסטים היעילים בעולם. לפני כחצי שנה הוא פרפר את ההגנה של גרמניה באזאדי ורק החמצות מסמרות שיער של חבריו לקבוצה מנעו מאירן לנצח את באיירן.

באיירן מפסידה שחקן מצויין. אם היא תרכוש מחליף ראוי לבאלק(דקו\לאמפרד, זאת אומרת 0%) אז קארימי חייב לעבור לקבוצה אחרת. אני בטוח שהוא יראה לכולם מה הוא שווה במונדיאל הקרוב.

11. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

שלום לך מר בחור, אני חייב לציין שאתה כל כך צודק לגבי קרימי. אם יתנו לו משחק אחד לפתוח מתוך כל שישה משחקים אין סיכוי לקבל ממנו אפקטיביות. אם יתנו לו לפתוח, כולם יודעים איזו כמות כישרון נוזלת ממנו, הוא פשוט השחקן הטוב בקבוצה.

12. FelaKaT Member

שלום גם לך,
    כאחד שראה המון משחקים שלו(מ98 למען האמת) אני יכול להעיד עליו שאילו היה מקבל את ההזדמנות שלה הוא ראוי, הוא היה אחד השחקנים הטובים באירופה כיום.

מספיק לצפות באחד המשחקים של אירן מול בחריין(אני יודע מה עובר לכם בראש-"בחריין, כולה נבחרת של 2 שקל שאפילו הבונקר של אברם הייתה מפרקת אותה, אבל זה ממש לא ככה-מדובר באחת הקבוצות שמיישמות את המילה "בונקר" בצורה הטובה ביותר).הוא הוציא יותר מפעם אחת את נבחרתו מצרה.
    לצערו הוא יצא לאירופה מאוחר מדיי, אילו הוא היה יוצא 3 שנים קודם לכן כיום הוא היה עובר את חברו לנבחרת,מהדביקיה, במספר הבישולים(50).

אני מקווה שמגאת יתן לו את המפתחות לפחות בליגה בכדי שהוא יוכל להוכיח לאוהדים שיש לו מה למכור.

13. אפנברג Member

http://i21.ebayimg.com/01/i/05/d2/b9/2c_1_b.Xxx

גבירותיי ורבותיי, בעקבות תוכנית השידורים של ספורט חמש וספורט חמש פלוס אפשר להכין הפיצוחים והבירות: יום שלישי, ה-21/2, ספורט חמש פלוס (ולא שהיה לי ספק שישדרו משחק זה), 21:40, באיירן מינכן נגד מילאן!!!!!!!!!!!!

חובבי הכדורגל הגרמני יוכלו להתענג גם למחרת, ספורט 5, 21:40, יובנטוס נגד וורדר ברמן.

תענוג צרוף!!!

14. uri משתמשים של כבוד היכל התהילה

חוץ מזה שאתם מגזימים. אתם גם טועים. זה שלכם יש אפשרות לראות אותו רק במשחקים, לא אומר שלמאגת' אלה הן האפשרויות היחידות. המאמן רואה אותו פעמיים ביום באימונים, במשחקי אימון, ובהזדמנויות שהוא נותן לו. כמו כל מאמן גם מאגת' רוצה לנצח ובוודאי שאם קארימי היה ראוי להרכב הוא גם היה מקבל אותו.

15. FelaKaT Member

מדוע ולמה?

לפי דבריך- בן שושן צריך להיות בהרכבה של בית"ר ירושליים מאחר והוא מפציץ בכל אימון. ובכלל, אף אחד לא יצא נגד מגאת על כך שהוא מעדיף את מיכאל באלק על פני האיראני.

אני בסה"כ אמרתי שמגאת לא צריך לחפש מחליף למיכאל באלאק כל עוד יש לו את עלי קארימי על הספסל.