באיירן מינכן בשינוי פנים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל גרמני' פורסם ע"י Rosner, ‏3/12/05.

1. Arsenal fan Member

אה...אוקיי. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx
    קודם כול סתם זרקתי את פאברגס. באיירן לא קושרה אליו גם לא בצהבונים, וגם אם כן, הם יכולים להמשיך לפנטז על היהלום שלנו.

פודולסקי משחק בקלן ומוביל אותה. פאברגס משחק בארסנל ומוביל אותה. מה לא ברור פה?

2. Ro(y)naldinho Member

פאברגס משחק עם עוד הרבה כוכבים סביבו, פודולסקי מוביל את קלן על הגב שלו לבד...
    אז מה שאתה אומר יכול גם להיות נקודת זכות לפודולסקי....
    כל שחקן מתחיל ממשהו אני חושב שהגיע הזמן שלא להראות מה הוא שווה ברמות הגבוהות כי הוא נותן עונה מאוד טובה, אני חושב שהוא חלוץ איכותי שיתאים לבאיירן בלי הרבה בעיות, אם אתה חושב שהוא צעיר מידי והוא עודצריך לעצור בדרך בעוד קבוצה או לצבור ניסיון לדעתי אתה טועה, זה הזמן שלו לפרוח ובאיירן יכולה לתת לו מקום בהרכב בקלות..

ואחי אני התכוונתי כל הזמן שבאלאק יותר התקפי מפאברגס...
    לא הבנת אותי נכון

3. Arsenal fan Member

פאברגס מוביל את ארסנל לגמר ליגת האלופות. פודולסקי מוביל ל.....ליגה השנייה?

לא שאני מפקפק בכישרון של הגרמני הנפלא הזה. אבל לדעתי הוא עדיין לא בשל בשביל באיירן. הוא צריך לעבור בתחנת ביניים, סטייל לברקוזן. קבוצות מהדרג הזה.

4. Ro(y)naldinho Member

לא מסכים איתך,
    זה שקבוצתו יורדת לליגה שנייה זאת בוודאי לא אשמתו של פודולסקי הוא נקודת האור היחידה שיש לקבוצה הזאת... בטוח הוא לא ישאר בקלן ולדעתי רוב הסיכויים שהוא יגיע לבאיירן אני מאמין מאוד שהוא יצליח שם בלי הרבה בעיות.
    את שלו הוא עשה העונה אני חושב שעוד קבוצה בדרך סתם תפריע לו ותעקב את הפריצה שלו הלאה לרמות הגבוהות ביותר...

נערך לאחרונה ב: ‏18/4/06
  5. Meishar84 Member

4 קשרים על מרכז מגרש בצורת יהלום

אחד אחורי (הארגריבס)
    2 במרכז (דמיקליס ורכש)
    אחד קדמי (שחקן רכש)
    סטייל מילאן

2 חלוצים
    מקאיי ופודולסקי נגיד

6. אפנברג Member

יש יותר מדי שקט מכיוון המועדון בנושא שחקנים על הכוונת, וזה לא שבסוף נגלה שאחרי מגעים חשאיים ינחתו בבאוואריה תותחי-על. חוץ מפודולסקי וואן בומל לא שמעתי כלום, ובאיירן חייבת חיזוק בחלק ההגנתי. ההגנה של באיירן לא מספיק טובה לאירופה ולא שמעתי על אף בלם ברמה שאמור להגיע אלינו. רצוי גם להביא מגן ימני, אפילו כמחליף לסניול, כי אם הוא פצוע/לא טוב מי אמור להחליף אותו?

7. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה מה שהתכוונתי
    ללכת על המודל של מילאן, גאטוסו - פירלו

קשר בונה משחק מאחורה , לפניו שומר ראש כסחן

לא אמרתי לרגע לשים אותו בצד
    אלא במרכז המגרש [/QUOTE]
    או קיי. בשרטוט זה יצא כאילו הוא בצד. אבל אז השאלה היא איך להעמיד את שאר הקשרים. האם לוותר על קשר מרכזי קדמי או על אחד הקשרים הצדדיים? האם לוותר על שחקן הגנה ולשחק עם שלושה בלבד (ואז לשחק עם שני קשרים דפנסיביים שניים בצדדים ואחד מרכזי קדמי ושני חלוצים) או האם לוותר על חלוץ (ולשחק ארבעה בהגנה שני קשרים דפנסיביים באמצע אחד קידמי באמצע ושני קשרים בצדדים)?

לקייזר - מיקו הכוונה זה דמיקלים (זה הכינוי שלו) לא ליוהאן מיקו (שממילא לא קשר אחורי). תמיד שאני כותב מיקו בלי השם יוהאן זה הכוונה לדמיקליס. [/QUOTE]

אחד אחורי (הארגריבס)
    2 במרכז (דמיקליס ורכש)
    אחד קדמי (שחקן רכש)
    סטייל מילאן

2 חלוצים
    מקאיי ופודולסקי נגיד [/quote]
    לא הבנתי את הסידור. מי ישחק בצדדים של הקישור וגם שכחת את שוויני.

לאפנברג - יש לבאיירן מגן ימני מחליף גרליץ שסופסוף מסיים את הפציעה הקשה שלו. יש גם את הארגריבס וברצו ושוויני כשאין ברירה. כל אחד מהם שיחק ממש לא רע כמגן ימני (בטח כמחליף)

8. ג'ובאני אלבר משתמשים של כבוד היכל התהילה

מסכים עם ארסנל פאן יהיה טעות לצאת לקרב עם פודולסקי הצעיר והלא בשל.
    תראה עובדה גילארדינו ממילאן נתן 2 עונות טובות בפארמה אנצ'לוטי זירז להחתים אותו והוא פתח ברוב המשחקים של מילאן בליגת האלופות ועדיין לא כבש.

אני לא אומר לא להביא את פודולסקי כי לדעתי הוא דיי הכרחי לליגה ושחקן מאוד מוכשר.
    ידח עם זאת לסיים את הקרנבל הדרום אמריקאי כי שנתיים זה כבר יותר מדי זמן!

9. Meishar84 Member

ואן בוייטן יהיה רכש מאוד טוב שיעלה את ההגנה בכמה רמות
    ישמעל צריך לחמם את הספסל

10. Meishar84 Member

או קיי. בשרטוט זה יצא כאילו הוא בצד. אבל אז השאלה היא איך להעמיד את שאר הקשרים. האם לוותר על קשר מרכזי קדמי או על אחד הקשרים הצדדיים? האם לוותר על שחקן הגנה ולשחק עם שלושה בלבד (ואז לשחק עם שני קשרים דפנסיביים שניים בצדדים ואחד מרכזי קדמי ושני חלוצים) או האם לוותר על חלוץ (ולשחק ארבעה בהגנה שני קשרים דפנסיביים באמצע אחד קידמי באמצע ושני קשרים בצדדים)?

לקייזר - מיקו הכוונה זה דמיקלים (זה הכינוי שלו) לא ליוהאן מיקו (שממילא לא קשר אחורי). תמיד שאני כותב מיקו בלי השם יוהאן זה הכוונה לדמיקליס. [/QUOTE]

אחד אחורי (הארגריבס)
    2 במרכז (דמיקליס ורכש)
    אחד קדמי (שחקן רכש)
    סטייל מילאן

2 חלוצים
    מקאיי ופודולסקי נגיד [/QUOTE]
    לא הבנתי את הסידור. מי ישחק בצדדים של הקישור וגם שכחת את שוויני.

לאפנברג - יש לבאיירן מגן ימני מחליף גרליץ שסופסוף מסיים את הפציעה הקשה שלו. יש גם את הארגריבס וברצו ושוויני כשאין ברירה. כל אחד מהם שיחק ממש לא רע כמגן ימני (בטח כמחליף) [/quote]
    4 קשרים במרכז

קח את המודל של הקישור של מילאן ושים אותו בבאיירן

-----------שוויני--------
    ---דמיקליס------רכש-----
    -------הארגריבס-----

4 שחקנים באמצע שמנטרלים את הקישור של היריב

הבעיה שעל שווינשטייגר לא הייתי בונה כ"כ כי עדיין הוא צעיר ולא בטוח שהוא יוכל להצעיד את באיירן
    כנ"ל לגבי לוקאס פ.

11. באיירן בדם Member

תראו ... אם בקנבאור דיבר עליו ( פודולסקי) אז זה בטח אומר משהו
    בקנבאור כבר חם על החלוץ הזה שנתיים אבל לא הוא לא היה מספיק בשל אבל עכשיו הוא בן 20 וזה גיל מאוד טוב להתפתח ומה עוד בבאיירן אלוהים יעזור אולי בשנה הבאה נראה אותו מגשים את חלומו של הקיזר
    ולגבי מחליף לבאלאק רומינגה אמר שהוא אוהב את הסטייל של וואן בומל ובנוסף לטים בורבסקי מברמן
    והוא הדגיש ואמר שהוא מעדיף את טים
    ולגבי ההגנה אין להם בעיות חוץ מאמצע כלומר הבלמים כי מצד שמואל יש את הכישרון פליפ לאם ומצד ימין את המגן הימני הטוב באירופה סניול ..
    באמצע יש לוסיו שהוא לפי דעתי מהבלמים הטובים באירופה אבל ישמעל הוא פשוט אכזבה וכולנו יודעים שהוא זה שהדיח את באיירן מליגת האלופות
    הם חייבים ובדחיפות בלם לצידו של לוסיו בנוסף לדמיקלס שעושה העונה עבודה יוצאת מן הכלל אבל בכל זאת אם באיירן רוצה לזכות בליגת האלופות בשנה הבאה הם חייבים לחזק את הקוו האחורי

יללה באיירן לנצח
    אהבת חיי

12. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

העניין עם לוקאס פודולסקי נראה חתום וגמור. לעומת זאת נראה שבאיירן רוצה להחליף את כל ההתקפה שלה, עדיין לא ברור מה יהיה עם מקאיי, פיזארו וסנטה קרוז, דווקא מעמדו של גררו נראה איתן.
    אם השמועות נכונות ובאיירן אכן רוצים להביא את גוארו או את קלאס יאן הונטלאאר, נראה שלצד פודולסקי ואחד משני שחקני ההגנה של המבורג בולארוז ( גם בארסה רוצה אותו) וואן בוייטן אנחנו הולכים לראות באיירן חדשה !!!

13. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

ישמעל מורחק ל-3 משחקים!

http://www.bild.t-online.de/BTO/sport/aktuell/2006/04/19/_21buehnenteaser/1-1-4578903-1-1-ismael-sport.Xxx
    הכותרת בבילד ספורט

הבלם הצרפתי של באיירן עשה עבירה מלוכלכת במשחק מול בילפלד. העבירה נבדקה עלידי ההתאחדות, והוחלט על שלושה משחקי הרחקה. בעיתונות מדברים על הרחקה שיכולה להכריע את העונה נגד באיירן בקרב האליפות.

הנה המקרה:

http://www.bild.t-online.de/BTO/sport/fotogalerien/fussball/ismael-ellebogen-bielefeld-190406/01-mfb-4575235-ismael-bauchrammer,templateId=renderScaled,property=Bild,width=176.Xxx
    http://www.bild.t-online.de/BTO/sport/fotogalerien/fussball/ismael-ellebogen-bielefeld-190406/02-mfb-4575230-ismael-bauchrammer,templateId=renderScaled,property=Bild,width=176.Xxx
    http://www.bild.t-online.de/BTO/sport/fotogalerien/fussball/ismael-ellebogen-bielefeld-190406/03-mfb-4575232-ismael-bauchrammer,templateId=renderScaled,property=Bild,width=176.Xxx

המרפק של ישמעל מביא את העיתונות הגרמנית לקרוא לשחקן הצרפתי בשם -רמבו. ישמעל יכול יהיה לשחק במשחק האחרון של העונה נגד דורטמונד (ספק אם זה יקרה אחרי שלוסיו ודמיכאליס יתרגלו להיות יחד) וגם בגמר הגביע הוא יכול לשחק מבחינה חוקית. מה שבטוח, אחרי העונה הזו של ישמעל, יהיה קיץ מאוד מעניין במינכן גם לגביו.

דעה שלי:
    טוב לבאיירן. דמיכאליס ולוסיו יהיו הבלמים, הארגריבס בקישור האחורי, מבחינתי הטובים ביותר משחקים בעמדות הטובות ביותר במגרש http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx

14. אפנברג Member

בטח שזה יכריע את האליפות, יהיה יותר קל לבאיירן בלי הבלם ליגה ב' הזה... באמת שהוא כבר מביך את עצמו ואותנו, שישחררו אותו! אם ההנהלה לא משחררת אותו בתום עונה שכזו אז יש כשל ניהולי חמור בקבוצה. נכשלו בהבאת בלם, זה יכול לקרות וכבר עלה בהדחה מליגת האלופות, זה הזמן לתקן הטעות ולייצב את החלק האחורי.

15. Raulito Madridista

חותמת האליפות הגיעה ממקום לא צפוי, סוף סוף הסיכויים של באיירן לגמור שני משחקים רצוף עם שער נקי עלו, לדעתי ניצחון במחזור הבא בלי קשר ליריבה כי אין לי מושג, מבטיח את האליפות ב80% ויותר. ההנהלה צריכה להיפרד יפה משחקן שנתן חצי עונה לא רע, אבל בחצי השני הראה את היכולת האמיתית שלו כנראה, לא הובן לי מהתחלה מה הקטע בלקנות בלם מברמן שזו קבוצה שמתאפיינת בחלק התקפי טוב.

אחרי שנפרדים ממנו יש להביא בלם כמו כרסטיאן קיבו מרומא, או מארק ואן בוויטן שגם זה יחליש את המבורג וגם יחזק את באיירן מינכן, צריכים בבאיירן הגנה חזקה לעונה הבאה, שם המשחק זה כבר ההגנה לא התקפה, שגם היא צריכה חיזוק, זה רוברטו יעזוב כנראה אבל אם יבוא מחליף רואי זו לא אבידה גדולה כזו. שחקן כנף טוב שבאיירן יכולה לפנות אליו זה לוקה שחוזר לכושר בניוקאסל וכבש את שער הבכורה שלו אחרי שהיה פצוע הרבה זמן, לדעתי הוא אחלה שחקן, גם מהיר, ומתאים לרמות הגבוהות, אופצייה נוספת הוא רובן שאם יבטיחו לו מקום בהרכב אולי ייקרה משהו, הבעייה שמהליגות אנגליה, איטליה, ספרד, לא נראה לי הרבה שחקנים יבואו לבונדסליגה.

באיירן חייבת לשפוך הרבה כסף והיא תוכל לחזור לטופ של אירופה, יותר מחצי הרכב כבר בטוח כדוגמת אוליבר קאן שוער, ווילי סניול מגן ימני, לוסיו בלם, האגריבס קשר, דמיכליס גם קשר, רויי מקאי חלוץ, .