דייסלר לא בשביל להיות פיזי יצירתי וזריז מחשבה במרכז המגרש, דוס סאנטוס עדיין לא עשה שום דבר. איפה היחיד שבאמת יכול - עלי קארימי! [/quote] זה לא אני אמרתי זה הוא אמר. גם לדעתי דייסלר לא מתאים לתפקיד ואין לי בעיה שינסו את החבר האיראני שלך שם http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx
לוסיו מציע מחליף לבאלאק http://www.bild.t-online.de/BTO/sport/aktuell/2006/05/19/lucio-forderung-ballack/mfb-4738546-lucio-hoch,templateId=renderScaled,property=Bild,width=146.Xxx אני רוצה לשחק בקבוצה שיכולה לקחת ת'גביע על דניאל וואן בויטן אמר: "הוא היה בקבוצה טובה ושיחק מצויין. אך באיירן של אחרי מיכאל באלאק צריכה חיזוק משמעותי בקישור." אולי הונס הודע רישימת על כך שבאיירן רוצים מחליף: "אנחנו צריכים קשר מחליף לבאלאק שידע להבקיע כמוהו. כל מי שיכול לעזור לנו בזירה הבינלאומית, ברוך הבא." הונס אמר שהמטרה היא אירופה. איך אתה רואה את זה?: "המטרה שלי היא לזכות בצ'מפיונס וכמה שיותר מהר. התואר הזה הוא החשוב ביותר בישבילי לאחר הניצחון בגביע העולמי. אני רוצה לשחק בקבוצה שיש לה את היכולת לקחת את המפעל האירופי. אף אחד לא יכול להיות מרוצה, בלשחק בקבוצה שלא יכולה להתמודד עם הזירה הבינלאומית. גם אני לא."
קצת חצוף הייתי אומר. או שיש לו בעיית זיכרון. באיירן עפו איפה שעפו מליגת האלופות בשנתיים האחרונות אך ורק בגלל ההגנה כשבשנה שעברה זה היה 100% בזכותו ובזכות הרגליים העקומות שלו. או שהוא שכח שהוא הבקיע שני גולים עצמיים בשני המשחקים נגד צ'לסי.
נדב,אני רוצה לחלוק עליך בתקיפות...לוסיו לא סתם הבלם של אלופת העולם,אלופת דרום אמריקה ומחזיקת גביע הקונפדרציות, ברזיל. הוא בלם מצוין שלפעמים עולה אולי יותר מדי למעלה אבל העליות האלו שלו מביאות גם שערים (כמו בגול הראשון של באיירן, מרגלי סנטה קרוז מול שטוטגרט, מהלך שהיה כולו של לוסיו, במחזור ה-32). לגבי השערים העצמיים מול צ'לסי: לדעתי יש הבדל בין להיות אקטיבי לפסיבי בשער עצמי: שער עצמי נוראי, בו השחקן היה אקטיבי, היה בגול של שויינשטייגר לשער של קאן בנגיחה מול ברמן בחוץ (ואני אוהב את שווייני), אבל כשבועטים כדור חזק לכיוון שחקן, קורה שהכדור פוגע בו ומשנה כיוון. מול צ'לסי זה היה צורם כיוון שהדבר קרה פעמיים רצוף אבל תאמין לי שלא לוסיו היה אשם בהדחה: קובאץ' היה אשם בהרחקה הגרועה שלו של הכדור בסטמפורד ברידג', שהובילה לשער של למפארד, וכן בסגירה הגרועה שלו את דרוגבה בשער השני של צ'לסי במינכן. סניול היה אשם בכך שלא מנע את הגבהת הכדור לדרוגבה באותו שער, ומגאת' אשם בכך שלא הכין את הקבוצה נכון (מולנו דרוגבה חגג ואילו ליברפול "העלימה" אותו).
טוב מאד! באיירן מנצלת את העזיבה של באלאק לשינוי פנים חיובי מאד. עכשיו שישחררו את לוסיו ופיזארו , ואן בוייטן, פודלסקי ועוד קשר התקפי - חלוץ יגיעו ובאיירן תראה נהדר העונה הבאה! ואת זה אומר אוהד מתוסכל של הבונדסליגה תיקון קטן לכפיר < באיירן לא ישחררו את איסמעל הם דווקא מרוצים ממנו, אם כבר לוסיו!
לוסיו בירידה. אבל הוא עדיין אחד הבלמים הטובים בעולם לשחרר אותו תיהיה טעות איומה. אם כבר מחליף לבאלאק, למה לא ריקלמה? מתאים לדעתי לסגנון הכדורגל הגרמני. יכול להוביל את באיירן.
שיעיפו את איסמעל האפס הזה לוסיו אחלה בלם , עדיין אחד מהטובים בעולם גם לדעתי עם ואן בוייטן הוא יחזור לימים הגדולים
קודם כל לאפנברג - נגד צ'לסי, הכדורים לא פגעו בלוסיו, אלא שאת שניהם הוא ניסה להרחיק ובמקום לבעוט קדימה הוא קצת פיספס והכדור פגע לו ברגל והיטעה את קאן. נכון שזה לא כמו השער של שוויני, אבל זה לא שהכדור פגע לו בטעות ברגל, אלא שהוא, כאמור, ניסה לעשות משהו ורק יצא לו קצת עקום. הייתי עובר על זה בשתיקה (פחות או יותר - או לפחות לא בא אליו ממש בטענות) אם הוא לא היה מאשים אחרים במה שהיה לו, עצמו, חלק די נכבד. ולהזכירך הוא חלק מצמד הבלמים וההגנה וטעות של קובץ' (נכון) או סניול (גם נכון) היא גם של שאר ההגנה. מעבר לזה, לטעמי הוא עושה יותר מידי חורים (גם בשערים השני והשלישי של דורטמונד במחזור האחרון), אם כי, זה לא רק באשמתו אלא גם באשמת החלק ההגנתי של הקישור. דבר שני - 90% שתשתכחו מזה שיבוא מחליף לבאלאק. לא ריקלמה ולא אף אחד אחר. הנהלת באיירן (נדמה לי שזה היה הנס, אבל אין לי כוח לבדוק שוב) אמרה את מה שכתבתי כבר למעלה שלא יבוא מחליף אחד לאחד ואחד מארבעה יצטרך לשחק בעמדת הקשר הקידמי - סנטה קרוז, דוס סנטוס, שוויני או דייסלר.
לא, לא, אולי כן ואוי לא! אם הם אומרים את זה, כנראה שדוס סנטוס אכן תותח ולא הביאו אותו סתם העונה.. כנראה ידעו שבאלאק עוזב , והוא המחליף. מסתמן שבאיירן זריזים בהרבה יותר ממה שאנחנו חושבים.
מיישר ואחרים, קודם כל איסמעל לא כ"כ רע כמו שאתם מציירים אותו. נכון הוא לא בלם ענק כמו שציפיתם ממנו, אבל הוא שחקן נשמה ובלם סולידי. בניגוד ללוסיו הוא יותר ממשומע ומתקל יותר טוב. שוב אני חוזר על דבריי, בבאיירן מרוצים מהתיפקוד שלו. אתם מהירתם לשפוט אותו בגלל 2-3 טעיוית קריטיות. גם שחקנים גדולים טועים, תראו את להמאן לדוגמא. ועוד פעם הרכישה העתידית של ואן בוייטן באה בשביל לסגור חור. אם אתם שואלים אותי בגלל ההתעניינות של מ"ס קבוצות בלוסיו!!!
הייתי מעדיף להשאיר את לוסיו לצד ון בויטן ואת הליצן לשים על הספסל ... ם הוא היה כזה טוב , למה הוא לא משחק בנבחרת צרפת ? כנראה שיש סיבה , אם כל הכבוד , הבלמים של צרפת (סילבסטרה,בומסונג) בעיקר , ממש לא איי איי ולוסיו הרבה יותר טוב ממנו , ואן בוייטן ישלים את לוסיו הרבה יותר טוב ממה שהוא ישלים את יסמעאל
אני מצדיק אותכם חברה אם באיירן רוצים לזכות בליגת האלופות הם צריכים מחליף ברמתו של באלאק .... וגם להביא בלם נוסף לצידו של לוסיו ואסור להפ לשחרר אותו כי הוא אחד הבלמים הטובים בעולם .. הם צריכים להפנים כבר ... מחליף לבאלאק וגם בלם ברמה טובה וואן בויטין שעבר עונה נפלאה עם המבורג ... בנוסף לחלוץ פלפל שירוץ ויספק את הכדורים למקאיי כבר כולנו יודעים מי פודלסקי אז יללה למההם מחכים כלכך שישפכו קצת כסף מה הבעיה אני לא מבין
יכול להיות שבלי שהרגשנו או יחסנו חשיבות יותר מידי, דוס סאטנוס הוא המחליף לבאלאק. באיירן הביאו אותו בדיוק בתקופה שהם הבינו שבאלאק לא מתכוון להשאר. לא לשכוח שיש גם את עלי קארימי שתורגל בעמדה הזו לפני הפציעה שלו בזמן שבאלאק לא שיחק בהרכב בגלל צהובים. ועלי היה מדהים!