באיירן מינכן 14/15: אליפות ה-25 במספר!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל גרמני' פורסם ע"י HapoelFan, ‏20/10/14.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

תחת היינקס גם סגנון הכדורגל וגם המערך השונים איפשרו לו למקסם את היכולות שלו. בפרמיירליג במידה והוא ישמור על כשירות הוא בקלות יהיה מפלצת ואחד השחקנים הטובים בליגה עם הקצב והשטחים הפתוחים שיש במהלך המשחקים. יהיה מעניין לראות הקיץ אם יהיה רצון מצד השחקן ו/או הקבוצה למכור אותו בכדי להשתמש בסכום בשביל להביא שחקן שיותר מתאים לפפ ולשיטת המשחק שלו.

לא שלבאיירן חסר כסף, אני סתם הייתי שמח לראות את מארטינז חוזר לשחק. חסרים שחקנים כמוהו בכדורגל העולמי.

Die Werkself אוהב/ת את זה.
  2. Ralph-Lauren 1909 היכל התהילה

באיירן מינכן תחל את עונת 2015/16 באופן רשמי בתאריך 1.07.2015

מחנה אימונים :
    16-24.7 - סין

משחקי הכנה :
    18.7, 21.7, 23.7.

טורנירים :
    12.7, 4-5.8

סופר קאפ :
    1.8

3. Uli Hoeness Wer nicht hüpft ist ein blau-weißes Arschloch

הכל טוב ויפה, אבל שלא יצאו למחנה אם לא יגיעו קיצונים. בנתיים במקום הימים בהם החתמנו שחקנים באפריל אנחנו עדיין קפואים ביוני. דה מריה נשאר ביונייטד, האזר עבר השבוע לצ'לסי ואצלנו בנתיים כלום. זה מדאיג כי העונה קבלנו הוכחה סופית שקצת נרדמנו בחזית הרכש וחילופי הדורות של הכוכבים שלנו בגילם המתקדם. זה לא סובל דיחוי עוד עונה...

4. אפנברג Member

לדעתי מאז שהנס לא פקטור בהנהלה המצב לא משהו: רומיניגה "נחמד" מדי וחלש מדי. פפ הופך לדמות גדולה מהמועדון, כאילו הפכנו להצגה משנית כשהוא הפרונט. אולי ההנהלה חושבת שזה מספיק אבל בשנתיים האחרונות, בליגה של הגדולות, הוכח שזה לא נכון. שיחקנו 12 משחקי נוקאאוט תחתיו: רק בשלושה לא ספגנו, שניים מתוכם מול דונייצק "האימתנית". לא היינו פקטור מול שתי הספרדיות, כשהמטרה להיות "בליגה שלהן" באירופה. גם את הגביע הגרמני איבדנו אחרי שנתיים. גם בליגה המקומית היו לא מעט הפסדים מול יריבות גדולות כמו דורטמונד, וולפסבורג ומנשלגלדבך. עכשיו יותר מתמיד תלויים ברכש טוב כי בתכלס לא סומך על המאמן. המאמן הזה מחפש לנצח בהחזקת כדור ולא במשחק, אין לו מושג איך לשחק הגנתית כשצריך (ובהצלבות בצמפיונס זה הכרחי) והוא חושב עדיין שמסי יציל אותו. השנה הוכח שמי שהיה תלוי בשני זה הוא במסי ולא הפוך: מסי מסתדר מצוין בלעדיו, כולל כל ברצלונה, ועוד עם מאמן כמו הנריקה. זה רק מוכיח כמה פפ לא כזה גדול. ההנהלה עשתה צעד מבורך אחרי ההפסד בגמר 2012: השקעה מסיבית כדי לא להיות בדרג השני של היבשת אלא לעשות הכל כדי להיות בדרג הראשון (כמו הבאת מרטינז וגצה בסכומים ששברו שיאים בקבוצה) וגולת הכותרת היתה הבאת פפ. על הכוונה אין לי ביקורת: הלוואי לכל קבוצה הנהלה כזו. אבל לפעמים מתפכחים מאשליות: פפ לא האיש למשימה. אני מקווה שחוזהו לא יוארך מעבר לשנה הבאה, שתקופת החושך "הספרדית" הזו אצלנו תחלוף ונצא לדרך חדשה. שני חצאי הגמר די מרמים: בשנתיים שלו אצלנו קבלנו הגרלות של זכייה בלוטו בשמינית וברבע (ארסנל הפאתטית ויונייטד של מויס אשתקד והשנה דונייצק ופורטו) כך שמי שרוצה לרמות עצמו יכול לומר שפפ הגיע לשני חצאי גמר וזה מכובד. בתכלס מזל של הגרלה: בשנתיים האלו אם הוא מגריל קבוצות יותר רציניות אנו עפים בשמינית או ברבע. חבל שזה לא קרה ואז הבלוף היה בולט יותר.

Lars Ricken אוהב/ת את זה.
  5. JohnTerry26 Member

אתה מתכוון השבוע לפני שלוש שנים.

6. Uli Hoeness Wer nicht hüpft ist ein blau-weißes Arschloch

אופס :D

7. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

גם זאמר, שקבל כאן מספיק מחמאות, לא נראה דומננטי מספיק כמנג'ר בכל הנוגע לסגירות עם קבוצות ושחקנים. אומנם רצו מישהו קשוח כמו הונס ואולי קיבלו סוג של, אבל נרלינגר היה מנג'ר לא רע בכלל וגם אמרו עליו שיש לו חלק גדול בהצלחות של השנים האחרונות ורק שכחו לפרגן לו. אני פחות מסכים לגבי הביקורות על פפ ויותר נוטה לכוון כאן ביקורת על הדרגים הגבוהים יותר כי מאמן תמיד ישמח לשחקנים טובים וכשירים וכנראה שלא ממהרים להביא לו. מהמצב היום אם לא ישתנה יסבול עוד יותר המאמן שיגיע גם אחריו. מישהו שם רוצה למשוך בכוח עם דור השחקים הזה ומצפה להמשיך לשחק טוב עם הרגלים של רובן בגיל 33 והפרצופים של ריברי בגיל 34 שעושה טובה שהוא משחק? למה לעצור כאן, אפשר להשאיר אותם גם עד גיל 37.

8. Raulito Madridista

השנה אין מונדיאל או יורו, עם כל הכבוד לקופה אמריקה, ובניגוד לשנתיים שחלפו למשל החיזוק שבאיירן זקוקה לו 'זועק לשמיים', כך שאני מבין את העצבים על כך שאפילו אין שמועות על שחקנים מובילים וקראקים שמקושרים לקבוצה. בכדורגל אחת ההחלטות הקשות היא לחתוך בזמן ועם כל הכבוד לריברי אני חושב שאסור לו להיות יותר ממחליף, הוא בקושי מסוגל להיות כשיר למחצית מהמשחקים בעונה. באיירן לא רוצה למצוא את עצמה עוד שנתיים-שלוש כמו מילאן ששוחקת וסוחטת את השחקנים כמו לימון ואז לא נותר מהם כלום. מישהו קצת ישן שם בעמידה.

לגבי פפ: מגיע לו להשלים את החוזה, אני שוב אומר שבאיירן הגיעה למשחקים נגד ברצלונה במצב קטסטרופלי מבחינת פציעות, עם כל הכבוד לגאונות של מסי זה לא היה נגמר ב-3:0 שאין טעם לשחק אחריו בגומלין. לגבי הדיבור על הגרלות קלות ברבע וחצי הגמר - אם פפ היה נותן שמינייה כל משחק זה גם לא היה מספיק כי הקבוצות האלה הרי 'לא מדד'. זה לא מבוסס מה שאתם אומרים. באיירן עשתה את מה שהיה נדרש ממנה פחות או יותר יחד עם הפאנצ'ר נגד פורטו. איך אתם קובעים בכזה ביטחון שאם הייתה יריבה ברמה של צ'לסי אז באיירן הייתה נבעטת החוצה? אולי ההגרלה הקשה יותר הייתה סוחטת מבאיירן עוד קצת? אי-אפשר להתייחס לפורטו כאילו היא צ'לסי, אין מה לעשות. כשפפ זכה בטרבל עם בארסה הוא סיים בתיקו עם ליון בצרפת במשחק בו ליון הייתה הרבה יותר טובה. אין לי כח לחזור על הרקורד בכל עונה ועונה, אבל שורה תחתונה: זה לא כזה פשוט לנצח משחקי חוץ בנוק-אאוט, זה לא קורה בכל שנה וזה לא הדבר החשוב באמת.

Der Kaiser אוהב/ת את זה.
  9. aloneli Member

לצורך העניין נגיד שבאיירן מחתימה עכשיו קיצוני ברמה עולמית. מה זה אומר על מעמדו של גצה שגם ככה לא מוצא את עצמו בשום עמדה שפפ מנסה אותו שם.עכשיו לשים לו עוד שחקן התקפה על הראש?חוץ מזה להושיב את ריברי על הספסל זה גם לא דבר מובן כל כך.

הבעיה הגדולה שלנו שעל הנייר זה הכל טוב ויפה ויכלנו להסתדר גם עם מה שיש.במציאות ריברי ישחק במקרה הטוב חצי עונה,רובן גם יהיה כמה חודשים בחוץ.ומולר ולבה זה לא מספיק,חייב מישהו יצירתי בהתקפה. באיירן בתקופת מעבר בנוגע לרכש ויש לה דילמה רצינית אם ללכת על שם גדול עכשיו או לחכות עוד שנה.לדעתי היא תחכה,גם חלוץ לא בטוח בכלל שיגיע.
    בעיה נוספת היא שאלאבה ולאם לא ישחקו בעמדות שלהם גם בעונה הבאה.עם כל הכבוד לברננט וראפיניה שעשו עונה יפה הם לא מספיק טובים להרכב ראשון קבוע למטרות שיש לנו.האבסורד שיש לנו בסגל שחקנים שהם מתאימים אבל לא משתמשים בזה.

10. Uli Hoeness Wer nicht hüpft ist ein blau-weißes Arschloch

זה בדיוק העניין. צריך קיצוני שמאלי כדי שריברי ישב על הספסל במטוס ליעד אחר. אנחנו צריכים לבנות עתיד יציב וחזק לעמדה הזאת.

11. aloneli Member

צריך גם חלוץ מחליף במשבצת של פיזה,שמעתי בצחוק את השם של לוקה טוני . אני דווקא בעד.
    בואו נגיד את האמת לא יגיע וורלד קלאס כל עוד ריברי וגצה בסגל,הבעיה שלנו בעניין היא הכשירות החלקית של ריברי.האמת לא בדקתי מה נסגר עם וייזר כי החוזה שלו נגמר כבר ולא משעתי כלום על הארכת חוזה(חתם בפרנקפורט?)
    לא שאני חושב שוייזר הפתרון להרכב,אבל לפחות זה עוד אופציה לשחקן מהספסל לעמדה הזאת.

12. golding מנהלים

אם אני לא טועה וייזר חתם על הארכת חוזה. לגבי ה"בעיה", היא דווקא לא בריברי, שבמידה ומעורבתו תנוהל נכון הוא ייתן את התפוקה שלו, אלא בגצה, שנראה לא מתאים בשום צורה למערך של פפ.

13. Eric Cantona Member

אם ריברי לא כשיר על בסיס די קבוע אז אין מה להמשיך איתו, זה לא ילך ויטיב עם הגיל. גוצה הגיע בשל התובנה הזו. מכיוון שעל שניהם אין מה לבנות, המסקנה היא שהדרישה לרכש בעמדה הזאת מובנת בסך הכל.

14. aloneli Member

קשה לי לראות איזה שחקן ברמה של גריזמן/דה בריינה מגיע כרגע על חשבון דקות משחק של ריברי גצה ומולר.נאלץ לשחק עם ריברי 1/3 עונה ועם גצה שלא מוצא את עצמו לפחות עוד עונה.באיירן תהיה מאוד דלילה בהתקפה העונה,גם אין מחליף ללבה מה שאומר שבמידה ותהיה פציעה שלו ואנחנו בבעיה.

15. Die Werkself wir sind die Macht am Rhein

פייר אמיל הויברג יחזור לבאיירן אחרי חצי עונת השאלה באוגסבורג.

מצב נושא:
הנושא נעול.