עכשיו ברצינות, אני חושב שזה מחיר יפה מאוד אם אכן הייתה הצעה כזאת. לדעתי כדאי לנו לקח אותה, כי אין לדעת מה יהיה השווי שלו אחרי עוד עונה בנינונית ואולי אף יותר חמור מכך - פציעה נוספת.
מה זה קשור הסכום בכל מקרה שחקנים בקנה מידה שלו אתה כבר לא מביא, וכמו שאתה אומר לא ינחתו בבאיירן אז למה להחליש?
זה לא היה סוד שהייתה לו כאן תקופת שביתות שהוא הראה לנו בדיוק מה הוא חושב עלינו. מאז לא באמת חזר לו החשק, אלא הוא הבין שאין ברירה ולא מגיעות יותר הצעות מאף אחד ואז הבין שכדאי לו להתחיל לשחק כי זה שלב מוקדם מידי בשביל להתחיל לסכם קריירה. אז לאחרונה הוא קצת משתדל יותר, אבל עדיין הוא חור בהגנה ומחזיק בכדור יותר מידי. אחת לכמה משחקים גם יוצא מזה משהו, אולי זה מרהיב לך בעין אבל לקבוצה זה לא בריא. אם אתה אוהב אותו, אז גם הוא צריך את הריענון הזה לקריירה שלו. אולי במקום אחר יהיה לו חשק והוא ישחק טוב יותר. אנחנו לא צריכים יותר מחזיקי כדור ברגליים, אלא כאלו שחושבים 'קבוצה' במשחק שלהם.
מסי עושה הגנה? מסי לא\רונאלדו\רובן לא מחזיקים מלהטטים בכדור? קצת משתדל? ראית איך השאר נראים לעומתו? כאילו הם מוכרים משחקים! מעניין נפלת עליו, פאקינג היתה לו הצעה מריאל מדריד שרונאלדו אפילו אלוף אירופה ביונייטד ו100 מליון לא יכלו לסרב לה ביג דיל. פרנקי הולך לתת עונה טובה\חלומית וייקח אותנו בטח לתארים המקומיים, ואני אומר לך שאם תהיה הגנה ורובן בריא אז בהנהגת פרנקי אפילו יותר מדאבל מקומי(סלחו לי על היוהרה זו המציאות). בולשיט אחד גדול מה שקורה פה.
דווקא אנחנו כן צריכים,רובן ורוברי הם עושים את ההבדל מהמשחק השבלוני של באיירן.מה אתה צריך עוד אחד שיניע כדור או אחד שיפתח את ההגנה בעצמו. אני לא יודע אם ניסית להגיד שריברי תוקע את ההקתפה בכך שהוא מחזיק בכדור יותר מידי,אם כן אני ממש לא מסכים.
וטוב שכך. יש לנו מספיק שחקנים לעמדה שלו ולא היא הבעיה שלנו. הגיע הזמן לטפל בבעיה האמיתית. חייבים דחוף לרדת מהשיטה המטופשת הזו של ה - 1-3-2-4 ולחזור למה שהביא אותנו להיות מה שאנחנו. 2-4-4 עם שני קשרים אחוריים שכל פעם אחד מהם עושה קצת יותר התקפה וכששני הקשרים בצדדים חושבים קודם על מסירה ורק אח"כ על להעביר ומחוייבים להגנה והכל עם הרבה הרבה תנועה של השחקנים. מה שכן, צריך גם לחשוב טוב טוב מי השחקנים שבסגל מתאימים לשיטה הזו ואיתם צריך לשחק. וכמובן גם לשחק עם השחקנים הכי טובים שיש לנו.
נכון. במיוחד ריברי שהוא סתם שחקן בינוני שיש לנו בסגל בתפקיד שלו לפחות 3 שחקנים יותר טובים. רובן עוד יכול לעזור מידי פעם. אבל גם עליו הייתי מוותר לטובת שיטה טובה. עצוב לראות סוללת כוככבים כזו נסגרת בכזו פשטות ע"י קבוצות חצי חובבניות כמו המבורג שלשום, גלדבאך, מיינץ, האנובר וכו' בשנה שעברה. שום שחקן בעולם לא שווה לעשות שיטה סביבו. והוכיחו את זה נבחרות ארגנטינה, פורטוגל וריאל מדריד של העונה שעברה.
אז רציתי את יחס הברים כאן נדב שלנו(המשתמש אולי עם הכי הרבה ידע בפורום) מציע לשחרר את רובן, ואת ריברי אם אפשר כי יש לנו לפחות שלושה שחקנים טובים יותר... *-ואישית לנדב ריאל ורונאלדו(מספר מטורף של שערים,והצטיינויות) נעצרו רק(!) בכרטיס האדום ההזוי,ופסילת השער הצודק של היגואין בחצי הגמר באלופות.
גם פרנייץ' קשר שמאלי עדיף וגם שוויני. לדעתי, גם באדשטובר יהיה קשר שמאלי יותר טוב, אבל את זה עוד לא ראינו כי הוא לא שיחק שם.
קיצר יש גם נושאים אחרים... הונס זועם על וידל וטוען שהוא שבר מילה אחרי שהבטיח לו שיחתום אצל באיירן... הבלאגן אצכלם חוגג...איפה הכפתור לייק http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx
ואם הדברים של הונס/היינקס נכונים - כלומר, שוידאל היפר הבטחה שלו. עדיף לקבוצה שהוא לא הגיע. על אחד כזה שאין לו מילה אסור לסמוך ואסור לבנות על ללכת איתו לקרב.
זה לא רק זה,הנס בעוד התבטאות חריפה לא מצליח לעצור את עצמו.הוא חייב להפסיק להגיב כך אחרי כל סיפור אחרי הכל הוא הנשיא במועדון כמו באיירן ולא סתם אוהד. לגבי וידאל אני לא חושב שזה הפסד כזה גדול,גוסטבו וטימו מספיק טובים בשביל באיירן.