באיירן מינכן 2011/2012

הנושא בפורום 'פורום כדורגל גרמני' פורסם ע"י Der Kaiser, ‏8/7/11.

1. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

שים לב, אלון, כמה פעמים כבר יצא לך לכתוב שרובן היה חלש. ובכל זאת, הוא אף פעם לא יורד לספסל.
    גומז קיבל שלושה מצבים. אחד הבקיע (זה שלא יחשיבו את השער בספירה שלו כי הקוון אדיוט זה כבר סיפור אחר), אחד נגד לקורה ואחד בעט בערך 30 ס"מ מהקורה. הלוואי על כל חלוץ כזו יכולת וכזה דיוק.

אני לא מסכים עם זה שקרוס היה חלש. הוא פשוט נאלץ לעשות דברים אחרים. אין מה לעשות כשמולר משחק חלוץ שני חסר לקבוצה קשר אחד. אז קרוס יותר תקוע מאחור או שאם הוא יותר מקדימה הוא עושה פחות הגנה. כבר דיברנו על הדבר הזה לא מעט. זה נראה אחרת לגמרי כשקרוס מס' 10 ושוויני משחק עם עוד גרזן לידו. אז קרוס יכול לעשות את כל הדברים שהוא יודע. במצב שהוא משחק במקום שוויני ומולר חלוץ שני הוא יכול לעשות או הגנה או התקפה. את כל אחד משניהם הוא עושה טוב אבל קשה לו לעשות את שניהם במצב הזה. ובכל זאת, שים לב לגול. הוא חטף את הכדור, הוא השאיר את ריברי מול שוער וריברי בעט לא מספיק טוב. לשמחת הקבוצה רובן עשה את הפעולה הטובה היחידה שלו בכל המשחק בדיוק בזמן הזה.

2. aloneli Member

מה שאתה אומר נכון אבל קרוס הוכיח את עצמו שהוא מספיק טוב גם בעמדה של שוויני.מה שהיה חסר לקרוס היום יותר מהכל זה גוסטבו.לואיס במשחקים האחרונים החזיק את הקישור ההגנתי לבד מה שנתן לקרוס קצת יותר חופש גם לשחק קדימה יותר ולנהל את המשחק.היום עם טימו לקרוס היה פחות חופש ובנוסף היה צריך לעזור הרבה לאגף שמאל של דייגו ופראניץ' במקום לעשות את העבודה שלו.

אבל לא לזה התכוונתי.ביום ששוויני,ריברי וגוסטבו על הספסל ציפיתי שיקח על עצמו יותר ויבוא יותר לקבל כדורים מה שהוא לא עשה מספיק וקצת נעלם לי.היה חסר לי כניסות לתיקולים ומלחמה על כדורים מצידו.קצת היה חסר לי הקילר אינסטינקט פה.

לגבי רובן זה כבר מאייש מה אני אגיד לך.לזכותו של היינקס רובן הבקיע היום אבל באמת שהיו כמה משחקים שלא הבנתי למה הוא לא מוחלף.

נערך לאחרונה ב: ‏31/3/12
  3. dudi Member

נדב מה אתה מדבר שטויות קרוס,גומז,וצבשטובר - פח. אפסים...

שבוע טוב לבווארים שבנינו

4. Der Rotbart Member

אני לא הייתי מקל ראש כל כך במשחק מול מארסיי, למרות שעל הנייר הוא נראה משחק פשוט. אם כבר עדיף לפתוח בהרכב חזק ולהחליף בהמשך המשחק בהנחה שהכל הולך טוב. תחשוב מה יקרה אם מארסיי מבקיעים (חו"ח) שער מוקדם, זה עשוי ליצור לחץ אטומי על המגרש במיוחד עם הרכב מוחלש.

5. אפנברג Member

רובן לא צריך לרדת לספסל גם אם הוא לא טוב כי הוא שחקן של מאני טיים שמספק הסחורה בשבועות האחרונים: הוא שם את הראשון מול באזל ובישל השני, מה ששחרר את סיר הלחץ. ריברי בישל במחצית השנייה כשהשוויצרים כבר היו גמורים וזה הרבה בזכות רובן. הוא היה חלש במארסיי וסיים עם גול ובישול והוא לא היה מבריק אמש והביא את שער הנצחון הכ"כ חשוב מול נירנברג. לא מורידים שחקן כזה לספסל בשלבים האלו של העונה. אפילו אם לא יעשה כלום הוא מושך אליו בלי הפסקה תשומת לב מההגנה וזה משחרר שחקנים אחרים.

6. aloneli Member

נו אז עכשיו זה היה רובן שסיפק את הסחורה ולפני זה זה היה גומז ולפני זה ריברי.לבאיירן יש מספיק שחקנים מוכשרים אפילו יותר מרובן שניצחו מספיק משחקים חשובים וכולם היו בספסל חוץ מרובן שלו יש חסינות.

אני מנסה להבין את ההיגיון מאחורי ההחלטה הזאת ולא מצליח.במה שונה רובן העונה(ולא בשני המשחקים האחרונים) מריברי,גומז ומולר?

7. dudi Member

ריברי אחראי ביחד עם גומז,וקרוס הנהדרים! וכמובן צבשטובר שרובן שלך בכלל בכותרות אתה אוחז עיניים על גבם של המצטיינים האמיתיים.

8. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

לפי הבילד, רובן האריך חוזה עד 2015.

אולי זה סימן שהוא נשאר ואולי זה הפוקר מול הקבוצות האנגליות שחושקות בו (הארכת חוזה תציג את זה כלפי חוץ שאנחנו בונים עליו וזה מעלה את המחיר שאתה מוכן למכור שחקן שאתה 'בונה עליו').

9. dudi Member

נשאר נשאר.. אתה לא רואה שהוא סוחב אותנו על הגב בזמן שריברי קטסטרופה? ועד שהביאו את שאקירי לקשור לו שרוכים עכשיו שיילך? נשאר בטח נשאר. שריברי יעוף אם כבר כזה שחקן נחות ריברי מוסר, מבשל, מתחשב, קבוצתי, והכי גרוע טובת הקבוצה לנגד עיניו הביתה למארסיי!

10. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

מכיוון שכבר היה לו לובי מאוד תומך במועדון גם בתקופות היותר קשות ולאחרונה כבש כמה שערים חשובים הרי שכמובן שיש גם הסיכוי שבונים עליו.

11. dudi Member

אתה יודע מה? כפיר אמר שריברי סתם מלהטט בגרבאג? טיים, ורובן לעומתו איש של מאני טיים - צודק!
    מי אתה ריברי כולה ניצחת את סיטי במשחק ענק, בישלת את הסיפתח בויאריאל, וליהטטת בבית במחצית החלומית מול נאפולי.. חוץ מזה סתם גורם מרכזי בעלייתנו למקום הראשון בפער נוח, עד ש.. כולם יודעים מה קרה.

בואו לא נישכח שווייני לא יישאר נער פוסטר לאורך זמן ויש להחליט מה עושים נכון יופ רמז עבה - מולר ילד טוב בוא נגמור אותו קדימה יופ לדרוס.

12. Vanitas Member

ממתי חודש אוקטובר הוא מאני טיים? המשחק שלכם מול סיטי היה חשוב אבל מאנטי טיים זה מרץ-אפריל-מאי ומאז רובן וגומז הכובשים המצטיינים שלכם ורובן גם מבשל מצטיין. שלשום היה לכם משחק מאני טיים שהייתם צריכים לקחת נקודות במגרש קשה כדי להשאיר סיכוי אליפות ושכולם היו רעים כולל רובן עצמו, האחרים החמיצו ורובן בסוף בנגיעה של זהב הציל אתכם ממבוכה!

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏2/4/12
  13. dudi Member

מה אתה אומר? ואם אלאבה הנהדר וריברי היו פותחים בהרכב עם מולר בימין אז לא היינו מגיעים למצב של קושי אז? ואם הקוון לא היה מתעקש על מתח בליגה ולא שורק לנבדל בשער החוקי של סופר מריו למרות שלא היה ספק אז? הקטסטרופה הגיעה מרוטציה במקומות הלא נכונים. אבל נאמר כאן לא פעם יש פרות קדושות וחבל שכך בקבוצה.

לגבי חודש אוקטובר אתה צודק 109% כי בלי הנצחונות הללו אולי היינו מסיימים מקום שני ואז לך תדע איך מסתבכים בהגרלה הנהדרת שקיבלנו בשמינית, והרבע.
    וגם עד שידידנו ההולנדי חזר הפערים בצמרת על דורטמונד היו בין 5-8 נק לטובתנו ולא לרעתנו, ככה ש מאני טיים יכול להיות כן גם באוקטובר שמה אין ספק כמו היום המנצחים על התזמורת היו קרוס וריברי כמובן כאחד.

14. Vanitas Member

נכון שיש למאמן שלכם אשמה על איך שפתחתם מול נירנברג אבל גם נכון שיש לו אשמה שהוא מביא את הקבוצה שלו לשיא היכולת בתקופה הלא נכונה. זה הרי ידוע שמאמן מנוסה יודע לכוון את שיא היכולת של השחקנים שלו בדיוק לתקופה הזאת ולא לתחילת העונה. מי שעכשיו כובש במאני טיים הוא האיש לשים עליו את הכסף, והם בעיקר רובן וגומז, זו האמת. קרוס משחק כן, משחק לא ומשחק למה לא וגם ריברי לא הכי יציב.

תתעלם מרובן כמה שאתה רוצה אבל הוא ימשיך לקבל את קרדיט הכוכב הגדול והאיש של המאני טיים מהמועדן שלכם ומ 99% מהאוהדים. הכי בצדק שבעולם, תחיה עם זה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏2/4/12
  15. dudi Member

אני לא מתעלם רק מגיב בחריפות לידידי היקר כפיר על דברי גניבת הדעת על ריברי, וגם יודע שעם כל הכבוד ל?נגיעות הזהב? של ההולנדי לפני שנכנס לרוטציה הפער היה 5-8 ולא מינוס 5 בליגה!

קרוס משחק כן משחק לא על המשקל שרק מסי יש בעולם, ותאמין לי בלי טוני כל ההצלחה הזאת לא באה המוח מאחורי כל מהלך.