דורטמונד פתחו רע את העונה והלכו והשתפרו ככל שהעונה התקדמה, כמו שצריך. אצלכם זה היה הפוך, שזה מתכון לכישלון. צריכים להגיע לשיא ב...שיא העונה! רובן חזר מהפציעה לא בשיאו רק שמאז פברואר עבר הרבה זמן. חודש מרץ אתם על גל הצלחה אדיר בכל החזיתות עם רובן שמכריע עבורכם את המשחקים הכי חשובים. לא אמרתי שקרוס לא היה טוב, אבל הוא לא הכריע משחקים כמו רובן וגומז (גם כי לא שיחק בתפקיד שלו אולי) וריברי בירידה קלה (בלי שעבר תפקיד). רובן וגומז הם האנשים שמכניסים לכם את הכדורים לרשת ונותנים את האקסטרא. כולם חשובים על המגרש אבל הם מנצחים לכם בסופו של יום את המשחקים. זהו, אי אפשר לעשות לזה מניפולציה ולסובב את זה. חודש מרץ אמר את דברו.
לא סובבתי שום דבר רובן הוא חלק מההצלחה של מרץ, אבל עיקר רציני בקריסה של פברואר. רובן מנוהל כפרה קדושה לא מוחלף, לא נח לא זז מהעמדה שתומאס ייכנס אליה מעט, ומזל שהעבירו את להאם ימינה והוא דומיננטי כי לרובן לפני להאם לא היו תוכניות לשחק עם המגן שלו. הקרדיט לרובן יישאר בהיינו, אבל אני קודם כל חושב שריברי יצטרך להביא תארים השנה(אחד לא יספיק) ואף אחד לא ייקח ממנו את שחקן השנה ולא רק בקבוצה\גרמניה מספיק לגנוב דעת!
בסדר, רובן היה חלש בפברואר כי אולי לקח לו זמן לחזור לכושר מהפציעה, אבל חודש מרץ הוא חזר להראות מה הוא יודע, הוא נפלא והגיע הזמן שתתקדם עם השינויים. אחד הטובים שלכם בהתקפה ולפי היכולת של מרץ אין סיבה שלא תבנו עליו. המועדון שלכם בונה עליו והקרדיט שנתנו לו כשחזר מהפציעה מוכיח את עצמו. אני גם חושב שמרץ עוד לא הייתה המילה האחרונה. הוא נכנס לכושר בהדרגה ועוד ילך וישתפר באפריל. הפציעה לא הכניעה אותו, הוא פאייטר עם רעב אדיר לניצחונות!
רובן לא נפלא במרץ ולא נעליים. רובן חלש מאוד. זה שהוא מבקיע לא עושה אותו טוב. אם הקבוצה הייתה משחקת עם 11 שחקנים שנותנים 90 דקות כל אחד היא לא הייתה מגיעה למצב של נס רובן. אם ריברי היה בועט רק 20 ס?מ חמינה או שמואלה אז רובן היה זבל פתאום? אם ניקח את ההגיון שלך ושל כפיר אז צבשטובר הוא זבל וגם נוייר. הם לא הבקיעו כלום וגם לא בישלו. לא רק עכשיו, אלא בכלל. או בקיצור תרומה אפס למשחק. כי רק מי שמבקיע נחשב. אם קרוס לא חוטף למארו את הכדור אז רובן בכלל לא מגיע לבעוט אותו לשער. סתםככה, עדיין מחכה לתשובה איזה משחק ראית, מארסיי - באיירן או מילאן ברצלונה. ואם כבר אנחנו בעניי, כמה משחקים של באיירן ראית העונה במלואם?
נדב עוד הפעם אתה והשחקנים הקבוצתיים - וורלד קלאס שלך? דיי כבר עם נוייר, צבשטובר, ריברי החלש, וגומזז המזליסט זה לא הדיון שלהם. תודה מראש.
אותי רובן איכזב באותו משחק. נתחיל בזה שהוא כמעט ולא מסר וניסה בכח ללכת לבד מה שגרם לו כל התקפה לאבד את הכדור או ליפול כדי לסחוט עבירה.אגב אני לא מבין איך רובן כאחד שכל כך חשוב לו מה הקהל חושב עליו ממשיך ליפול אחרי כל חצי נגיעה,לא סתם כל משחק הוא מקבל בוז. בנוסף רובן לא חשב לעצמו שהוא צריך לעשות הגנה.לאם איכשהו הצליח למנוע כמה התקפות אבל נירנברג חגגה על אגף ימין שלנו וזה עוד שבצד השני היה את קונטנטו ופראניץ'. מצד שני הגול הראשון שנפסל היה ממסירת עומק מעולה שלו למולר וגם לאחר מכן נתן גול.שני המצבים הגיעו כי רובן עשה בשניהם משהו שהוא לא עשה במשך כל המשחק.בראשון הוא פשוט מסר,ובשני הוא עבר לשחק שחקן חופשי ולא היה תקוע באגף אחרי משחק שלם של ראש בקיר. עכשיו לחשוב מה היה קורה אם רובן היה מוסר יותר ומחליף יותר מקומות עם מולר.לפי דעתי הוא היה משדרג את עצמו ואת באיירן בכמה רמות.
או פשוט לחשוב אם במקומו היה משחק שחקן (לא פחות טוב) שהיה גם מוסר כל המשחק ועושה הגנה כל המשחק וגם משחרר את קרוס למקום בו הוא הכי טוב. אולי אז פינולה היה הכי חלש במשחק (כמו שהוא היה בסיבוב הקודם) ולא הכי טוב במשחק.
במידה ובואטנג יקבל צהוב במשחק הערב הוא יחמיץ את המשחק הבא מה שאומר שבאיירן תהיה רק עם בלם אחד כשיר לחצי הגמר במידה ותעלה. למי ששכח בואטנג קיבל צהוב על טעות של השופט שטען שבואטנג נגע ביד למרות שהוא לא.בבאיירן כמובן כולם ישנים בעמידה ולא עיררו על המקרה.
כן שיערערו כמו במקרה של ריברי רגע לפני גמר גביע אירופה שהאחרון קיבל עונש מקביל למאסר של כמה שנים טובות.ק עזוב אלון אין עם מי לדבר.
אין עם מי לדבר ובטח ובטח שלא יהיה עם מי לדבר ברגע שהרחקה שלו תעזור לספרדיות האהובות כל כך באופ"א. בכל מקרה חוסר תגובה פה מצד באיירן מפריע לי אבל כנראה שזאת הדרך של המועדון. שיהיה בהצלחה הערב http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx
נצחון עם צמד של אוליץ' בלי לספוג שער והמוצהבים שמרו על עצמם..אפשר לומר שעבר נקי. ריברי וקרוס נהדרים נתנו קצת שואו לקהל שהגיע.אוליץ' עשה גולים מהמצבים שלו וזה מאוד חשוב להמשך.קצת חסר לי מפראניץ' שהולך לאיבוד במגרש וכמעט ולא מורגש. מה שהיה לי מוזר זה לראות את רובן בספסל.לא ידעתי שיש לו סעיף בחוזה שמרשה את זה.כל הכבוד להיינקס על ההחלטה. קצת חבל לי שגומז לא שיחק כדי להבקיע עוד שערים אבל כמובן שכל כך צריכים אותו להמשך שזה היה צעד נכון. באיירן מגיעה לחצי גמר אלופות,לגמר הגביע וגם לקרבות האליפות עד הסוף.אין ספק שהעונה הזאת נהדרת עבורנו ואני מקווה שנזכה לפחות בתואר אחד.
אני חושב שהסעיף בחוזה של רובן לא תקף למשחקים שנחשבים גמורים והוא על תקן הכוכב שמקבל מנוחה למשימות קשות יותר. במילים אחרות, הוא מחליט מתי מותר להוריד אותו לספסל ומתי לא.