בוא נדבר תכלס.רובן יהיה שחקן הרכב עד סוף העונה לא משנה מה יקרה ולא יהיה שחקן שיעלה מהספסל כמו שסלע לפעמים חושב/רוצה שיקרה. עכשיו הדילמה היא בין מולר לקרוס. במידה וקרוס בספסל אנו מאבדים שחקן שיכול לנהל את המשחק ולהחליף עמדות עם שוויני.אנו מאבדים שחקן שבאמת מתאים למערך שהיינקס התכוון להגיע אליו בתחילת העונה ולא אחד שעושה ספרינטים ומחפש את עצמו. שמולר בספסל מאבדים שחקן שיכול לעזור לגומז כחלוץ שני וכמובן אולי הכי חשוב יכול להחליף עמדות עם רובן שנסגר באגף וע"י החילוף יכול לבוא יותר לידי ביטוי כשחקן חופשי. להעלות את מולר מהספסל שיכול לשחק בכל עמדה התקפית יהיה הרבה יותר יעיל מאשר את קרוס.שיסלח לי נדב מולר נותן עונה לא טובה ומתבזבז בתפקיד שלא מתאים לו כל כך בעוד שיש שחקן כמו קרוס שפרח בתפקיד שלו ונותן עונה טובה. למרות שזה נראה שזה לא הולך לקרות אני הייתי הולך על קרוס במיוחד למשחק בשלישי.
גם נוייר בתור מגן שמאלי לא היה מבריק. חוסר הגינות לשפוט את מולר שהיה מדהים עד דורטמונד בבית, וגם אחרי משתדל, מבשל, שורף שטחים, והמון הגנה תוך כדי שהוא מביא המון גיוון בתפקוד לקבוצה להבדיל. אני כאן כדי לשמר את האמת מישהו לקח לנו את החלום בדרך לשיאו ואני האחרון שיהיה בשקט במצב כזה פשוט בלתי נתפס. מולר עלאק..
היי, אני לא כל כך כותב לאחרונה כי אני בנדודים בחוף המזרחי בארה"ב, אבל כמו שאומרים ליבי במזרח אבל גופי בסוף מערב http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx לא מהיום אני אומר את זה אבל אובססיית רובן הזאת יצאה לחלוטין מפרופורציות, ונראה שחלקנו מעדיפים להפסיד העיקר שרובן יהיה על המגרש כדי להאשים אותו, או להפך שחס וחלילה לא ננצח בעזרתו, נגיד את ריאל. חוץ מזה אני ממש לא אוהב את עניין 'הקבוצה באדום' הזה, כאילו אתה אוהד את הקבוצה על תנאי ואם משהו לא מוצא חן בעינייך אז אתה מדמה שהיא בכלל קבוצה אחרת. ביום שלישי בצהריים אני שוב מתייצב בפאב הגרמני הזה בפילדלפיה שרק תוצאה אחד באה בחשבון - נצחון! http://www.examiner.com/images/blog/EXID17425/images/schmitz.Xxx
אופיר קודם כל אם אתה בחוף המזרחי אני את הגומלין יראה גם באיזור ניו יורק אם תהיה באיזור יש אחלה ברים מזוהים עם באיירן. אגב זה בפילי נראה גם לא רע. עכשיו לענייננו זה לא רק אדון רובן שהוא אולי אינדיבידואליסט ענק, אבל בתחילת העונה נרקם מרקם קבוצתי שעלה בצורה מטאורית למעלה תוך כדי שליטה של שחקני בית, ושחקנים מקומיים במועדון האהוב שלנו(עם דבק צרפתי יש להודות) מרקם קבוצתי, עם המון כימיה ופירגון בין כולם שהביא תוצאות אדירות! לא אחזור עליהם לא בגלל שיש כאלה שקשה להם עם האמת בגלל שאני מאמין שכולם יודעים. עכשיו העובדות מדברות תכלס הנפילה היא לא בגלל רובן אישית(אולי כן..) אלא בגלל שבגלל שילובו מולר עושה תפקיד לא שלו ונעלם, קרוס עושה תפקיד לא שלו ומתפקד פחות טוב ממה שהוא כן יכול, וכמובן כל הסיסטם של הקבוצה נפגע שמגן אחד לא כל כך משותף כמו שעם ריברי שמשתף את כל סובביו למען הצלחת המועדון(!), ואפשר להוסיף שלי הרגשה שגומז לא מנוצל ב 100% שרובן על המגרש גם מקצועית, וגם בתחושות על המגרש. איך שאנחנו נראים זה חיים קלים למוריניו, ולכן אני לא מפסיק לאהוב אבל נפגעה האופטימיות בגלל אובדן הלחם(!) כמו שהסברתי לא משיקולים מקצועיים ב 100%. יהיה טוב.. שבוע טוב ומבורך.
האם יופ היינקס ימשיך עונה נוספת בבאיירן? ואם לא מי יבוא במקומו? לדעתי רק זכייה בגביע האלופות תשאיר להיינקס סיכוי להישאר, הנפילה הכל כך קשה של באיירן בשלושה חודשים האחרונים היא משהו שקשה לי להאמין שיעבור בשתיקה אצל ההנהלה.
לא חושב שבבאיירן מתכננים להחליף מאמן. בדרך כלל כשבאיירן מסיימת ללא אליפות ועמדת המאמן לא מאויישת בדמות של אחד כמו היצפלד למשל, אז הדבר מתפרש ככישלון ברור והמאמן נשלח הבייתה. לא משנה שהסיבות לאובדן האליפות מורכבות, סביר להניח שבאיירן לא תזעזע שוב את עמדת המאמן ותמשיך עם יופ היינקס שמאוד מקורב להונס.
באיירן זה לא צ'לסי, אין טעם לזרוק מאמן שמגיע לחצי גמר אלופות עם אפשרות לגמר ומקום שני סה"כ לדורטמונד שבאמת מציגה עונת-על ביחס לפציעות בסגל
אני לא בדיוק מבין על איזו נפילה אתה מדבר.לפני המשחק נגד דורטמונד באיירן ניצחה 9 משחקים ברציפות. עד כה העונה באיירן נלחמה כמעט עד הסוף על האליפות והפסידה לקבוצה שאיבדה פחות נקודות מריאל ובארסה בסיבוב השני.בנוסף היא הגיעה לחצי גמר אלופות וגם הגיעה לגמר הגביע. קודם כל נחכה לראות איך היא תסיים את העונה אבל גם הפסד לריאל שהיא קבוצה טובה יותר לא יעשה את זה כשלון כל כך גדול,אפשר לחשוב שכל שנה באיירן בחצי גמר אלופות ובגמר הגביע. יהיה מה שיהיה אני חושב שהיינקס יישאר גם בגלל היחסים הטובים שלו עם המועדון וגם כי הוא הביא עונה לא רעה בכלל שיכולה להפוך גם למצויינת.
http://www.goal.com/en/news/1716/champions...hampions-league הצעד הראשון של אופ"א בדרך לקלאסיקו ספרדי בגמר.
היינקס להמשיך? גם אם יביא צ?מפיונס בע?ה זה יהיה גרוע מכל. מאמן פחדן שהסמל פחות חשוב לו מהכבוד שלו ושל.. רק שלא ימשיך אני מת עליו, וחושב מקצועית שיופ מאמן ענק אבל האליפות לא אדומה בגלל החלטות שלו אישית ולא מקצועית. מצער.
היינקס ימשיך. א. גם ההנהלה יודעת בדיוק מי אשם בכישלון העונה. ב. הוא המאמן הגרמני הכי טוב שיש כיום ביי פאר. ואין מאמנים יותר טובים זמינים או שיכולים להיות זמינים וגם מדברים גרמנית (שזו חובה בבאיירן).
הסיבה היחידה שלדעתי היינקס ימשיך היא בגלל שיורגן קלופ לא יעזוב את דורטמונד עד 2016. ומי הוא בדיוק האיש או הכמה אנשים שההנהלה יודעת שהם האשמים באיבוד האליפות של באיירן העונה?