החסרון של אלאבה נוראי: לא קונטנטו ובטח לא רפיניה נותנים את מה שהוא נותן. אני מאוד מקווה שלא יהיה לנו ברוך מהאגף הזה בגמר. (ולא שהחסרון של באדשטובר לא משמעותי, להיפך).
איפה איזי שרצקי כשצריכים אותו?...באזור אמצע העונה הוא הציע לשחקני קרית שמונה אירוח על חשבונו בגמר במינכן אם יזכו באליפות והם וויתרו (אני חושב שהוא לקח אותם גם לגמר שהיה בוומבלי בין מנצ'סטר לברצלונה אשתקד אחרי שזכו בגביע הטוטו)-שיקח אותנו...אנחנו לא נוותר על דבר כזה... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx
אתחיל לתת עידכונים מעכשיו והלאה לגבי הסטטוט של היריבה שלנו בגמר ליגת האלופות. היום הם הרעידו את הרשת של ק.פ.ר 6 פעמים וזו קבוצה שנחשבת למוקש גדול מאוד באנגליה. מאז חילופי המאמנים בלונדון, צ'לסי משתפרת על בסיס קבוע ומהווה עבורנו יריב מאוד מדאיג.
הרבה דברים עלולים להשתנות עד משחק הגמר, אבל במידה וגם דרוגבה וגם טורס כשירים אין לי ספק בכלל שהראשון יפתח.
ללא רמירס הוא לבטח ישנה מעט את השיטה. די מתאו משתמש בו כשחקן אגף ימין שגם עוזר לשחקני מרכז השדה. המחליף הטבעי שלו בעמדה הוא סטארידג', אבל הוא לא תורם מספיק הגנתית ואין לו את האנרגיות שיש לברזילאי. אין לדעת מה די מתאו יעשה, לזכותו ייאמר שהוא לא צפוי ויש לו נטייה לעשות את הבחירות הנכונות. הבונקר הזה רק שוחק נגד ברצלונה, מהסיבה הפשוטה שלשחק את המשחק שלהם בכלל לא עולה על הדעת. אני לא מאמין שדי מתאו ישחק בצורה התקפית, אבל אני גם ממש לא רואה אפשרות שיהיה בונקר.
אולי זה יהיה מן משחק של משבר זהות לכחולים? לא בונקר ולא התקפה ככה הפרווה זה האויב העצמי הכי מסוכן.. בכל מקרה גם כך או כך צ?לסי מסוכנת אך כשאר היבשת נחותה התקפית לטעמי.
לא משנה מה עומד מאחורי זה הסיפור פה מלוכלך. אולי הוא מנסה להשיג חוזה טוב יותר ועושה קצת פוזות.אולי עכשיו שהוא השחקן הכי חלש ב11 של באיירן וכבר לא הכוכב של מפריע לאגו שלו.אולי באמת הוא כבר לא מרגיש טוב בקבוצה. מה שאני חושב שרובן כבר מזמן החליט לעזוב.הדחייה בדיון של הארכת החוזה שלו היא רק כדי להרגיע את הרוחות לפני שני המשחקים החשובים שמחכים לנו.כמובן שהודעה כרגע שרובן לא מאריך את החוזה תעשה סיפור גדול וזה רק יפריע לבאיירן ככה שלא משנה מה ההחלטה שלו יותר טוב שנדחה את זה לאחר כך.
חבר'ה פליז בואו נשים הכל בצד אגו,חוזים,נשארים,עוזבים,ורוצים לעזוב,בתוספת להשהיית ביקורות עד אחרי המשחק הגדול שהוא בעצם פסגת הכדורגל העולמי למועדונים - הקרב על מלכות היבשת. כולנו יד אחת למען השגת המטרה שכל אחד מאיתנו חולם קצת יותר מיום או יומיים בחייו.