באיירן מינכן 2011/2012

הנושא בפורום 'פורום כדורגל גרמני' פורסם ע"י Der Kaiser, ‏8/7/11.

1. אפנברג Member

אי אפשר לפגוש בגמר צ'מפיונס יריבה לא מדאיגה...אחרת היא לא היתה בגמר הצ'מפיונס... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

2. igal Member

לא אסון גדול אם הוא יעזוב.
    גם ככה הוא מושך אליו ביקורות שליליות. ולא נראה לי שיהיו הרבה אנשים שיזילו דמעה אם בכלל.

עכשיו אפשר להחזיר את את הצבע האדום במקום הכתום לחולצת חוץ?

נערך לאחרונה ב: ‏30/4/12
  3. dudi Member

!! :aaarse:

4. skyday20 Member

המגן Daniel van Buyten חתם על חוזה חדש בבאיירן...
    http://www.freesmileys.org/smileys/smiley-sleep011.Xxx

5. aloneli Member

ואן בוייטן חזר לאימונים עם הקבוצה וכרגע מנסים להכשיר אותו לסיום העונה.

6. Der Rotbart Member

רובן האריך את החוזה עד 2015:

FCB AG

או כמו שאמר המשורר 'הברושים לא ידעו אם לצחוק או לבכות'...

7. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

נראה כאילו עמלו קשה כדי להגיע לרגע הזה. אם יצליחו למכור אותו בסכום יפה זה ירשם כהצלחה, אבל אם נתקע לעוד עונה אז לא עשינו כלום. הקיץ יקבע את המהלך.

8. Ralph-Lauren 1909 היכל התהילה

עבודה מצויינת של הבאוורים בנוגע להארכת חוזהו של אריאן רובן. במידה ויתן טורניר מוצלח עבור ההולנדים אני בטוח שההצעות לא יאחרו לבוא והכסף אך ורק יעשה טוב יותר בשביל באיירן מינכן. למרות החיבור הנפלא של רובן לבאיירן אני חושב שאפשר להסתכל קדימה.

9. igal Member

למה לרצות למכור אותו,יש אופציות חילופיות יותר טובות במקומו בשוק?

10. aloneli Member

באיירן תסתדר גם בלי הכסף ממכירת רובן זה לא העניין פה.בכל מקרה היה חשוב לסגור את הסיפור הזה לפני המשחקים החשובים של העונה.

11. aloneli Member

12. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

לפי המשחק היום זה נראה שהיינקס החליט בכיוון של להשאיר את לאם בימין ולעלות עם קונטנטו בגמר. היום זה יום התירגול האחרון במשחק רשמי (בגמר הגביע נעלה עם הרכב מלא). בנוסף, מה שהיה יותר ברור כבר לקראת הגמר, מתורגלים טימושצ'וק כבלם, קרוס ושוויני בקישור ההגנתי ומולר במרכז הקישור. אין כמעט אופציות אחרות.

זה ההרכב שיעלה בגמר, מעניין לעקוב.

עריכה (מחצית): חשוב מאוד השער שמולר כבש עבור הביטחון שלו לקראת הגמר. הסיפסול פגע בו בצורה כזו אחרת והיום במזל הגיע שער ממי שהכי חשוב שיכבוש ויקבל את הביטחון (עם כל הכבוד למאבק של גומז על מלכות השערים).

עריכה 2.0: קצת מדאיג שהבלם המחליף שלנו לא בלם. פולדי תמיד היה לפני טימושצ'וק והגיע להזדמנויות בעיטה. גם לשחק בלי גרזן היה לא נעים אבל זה מתגמד ליד בעיית הבלם (שיצטרך בין היתר להתמודד עם דרוגבה).

נערך לאחרונה ב: ‏5/5/12
  13. dudi Member

סלע נקודה נהדרת שאתה מעלה כאן, יש לנו חתיכת בעיה והגרוע מכל זה שאין פשוט פתרונות בהישג יד כמה שננסה להיות יצירתיים זה המצב יופ יהיה חייב להביא עזרה מרובה מהקישור ששמה עובדתית לא יהיה גרזן, והעזרה המדוברת תגיע משחקן לא הגנתי חתיכת סיטואציה.

אפשר לתקן אותי אם אני טועה אבל תכנית המשחק שלנו תהיה משחק מסתער ונועז כדי שלא נגיע לשח מט מורט עצבים שמה כל פעולה מכל כיוון עלולה להכריע וזה לא בריא להגנה שלנו שלא רק תהיה חסרה אלא תורכב מטלאים גם בתפקידים.
    יש לנו אפילו יותר מדי כח בחלק ההתקפי ונצטרך לכבוש פשוט פעמיים ויותר כדי שלא נבכה את היעדרותם של לואיז, והבלם הגרמני ששכחתי את שמו.. נו זה הטוב בגרמניה ולא רק.

14. aloneli Member

אין ספק שטימו הוא נקודת התורפה במערך הזה כי הוא לא בלם.אין לי ספק שדרוגבה הולך לרוץ לידו הרבה בגמר.אבל אין פתרון אחר כרגע וזה מה יש.
    קונטנטו הוא כנראה זה שיפתח בעיקר בגלל שהוא הגנתי יותר מראפיניה,אני לא מתנגד.
    קרוס ושוויני עולים הרבה קדימה ויוצרים מרווחים גדולים מידי עם ההגנה.לשחק בלי קשר אחורי זה קשה לכל קבוצה בכל משחק ונהיה חייבים את שוויני יותר מאחורה.
    מולר הולך המון לאיבוד במערך הזה ואני מעדיף שהוא ורובן יחליפו עמדות כבר מההתחלה.אגב מולר התחיל להבקיע בתקופה האחרונה וזה סופר חשוב לשחקן שסופסל בחלק החשוב של העונה.

15. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

אני לא יודע איך היינקס מתכנן לשחק. זה משחק בית ובזמן שיש נקודות חולשה אצלנו בהגנה ויתרון בהתקפה ואצל צ'לסי זה הפוך (חסרים שחקני הגנה ושחקני ההתקפה מסוכנים) אולי באמת כדאי לתקוף ולהכריע את המשחק מהר. אתם יודעים איך זה, גול לכאן או גול לשם וכל תוכניות המשחק מתו, לכו תדעו.