ואחר"כ אתה בא אלי בטענות שאני לא קורה את התגובות שלך שאתה בעצמך לא עושה זאת. כתבתי אולי 3 הודעות ברצף שלא צריך להביא חלוץ כל עוד פיטרסן בקבוצה,ואני לא אחזור שוב פעם על מה שאמרתי כי חפרתי על זה מספיק. לגבי המשחק עשינו את שלנו וההסבר של נדב מראה שזה גם לא היה סתם משחק מיותר בשביל באיירן. יאללה לצ'אמפיונסhttp://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
אלון, דיברתי באופן כללי. ושוב אין סיבה להפגע, זה לא היתה המטרה שלי. נדב, שמעתי שלשום את הייניקס אומר שרכש בעמדת החלוץ יכול להיות ההבדל בין הצלחה וכישלון, אני מתרגם את זה כסוג של אולטימטום, אולי אתה רואה את זה באור אחר. ואתמול אפשר להגיד הרבה, אבל באיירן שיחקה מול יריבה חלשה מאד ובאיירן פחות או יותר השתוותה אליה חוץ מההחזקה בכדור. זה לא מדד לקבוע שמשהו השתנה, עם כל הכבוד.
ואני מתרגם את זה לדיבורים על פרחים וציפורים. בסה"כ הוא אמר (כשעוד חשבו שגומז פצוע) שצריך שוב לשבת ולחשוב. וזה נכון. אבל מכאן ועד לאולטימטום או עד להוצאת מליונים (סיסה, אגואוורו או טבז) הדרך ארוכה מאוד. וזה בדיוק מה שמדגיש את מה שאמרתי. יש שינוי בגישה ובתפיסה. מה היה יותר קל מלבוא ולנסות להראות את נחת זרוענו, לחפש איזה 5:0 יפה ותוך כדי כך להסתכן באיזה גול שבא משום מקום ומכניס ללחץ שאף אחד לא יודע איך יוצאים ממנו, ולא לתת לשחקנים מנוחה ולא לתת להם גם דברים נוספים שניתנו להם (כמו שכתבתי ושתמיד במשחק זה אחרת מאימון)? כבר ראינו את הקבוצה שלנו עושה את זה מול אינטר (נכון שהיא לא ציריך אבל כשפגשנו אותה בגומלין שנה שעברה באנו הביתה עם 1:0 ונגד קבוצה דיי מפורקת) וגם נגד קבוצות אחרות בליגה שלא היתה שום סיבה להשתולל נגדן ולקבל שערים על שערים במתפרצות. אני שמח שהיינקס בא למשחק הזה בגישה של משחק שונה מאשר למשחק בית או משחק שבו חייבים לנצח או חייבים להבקיע. רק מראה על השינוי, בדיוק כמו שההגנה (המשחק ההגנתי של הקבוצה) נראית אחרת לגמרי.
אני האחרון שמודאג. וחוץ מזה שזה יכולה להיות טקטיקה כדי להוריד מחירים. מה שכן לדעתי זה לא נחוץ, כי גם מולר יכול לאייש את העמדה
למה מיותר אחי? עם מי בדיוק נרוץ בשלוש חזיתות (ליגה, גביע וצ'מפיונס)? אוליץ' מושבת לחודשים וגם כשיחזור יקח לו זמן לחזור לעצמו. גומז יכול להיפצע וכך גם פטרסן ואז מה? אי אפשר בלי ספסל עמוק וחייבים חלוץ מהטופ כדי להגיע רחוק בצ'מפיונס. החוכמה היא לשלב חלוצים מהטופ עם "גניבות" כמו אוליץ' או השקעה מינימלית כמו פטרסן אבל אי אפשר לבנות רק על "גניבות" וחלוצים צעירים וזולים.
בקבוצה שמשחקת עם חלוץ אחד בהרכב, צריך גג 3 חלוצים בסגל. קבוצה שמשחקת עם צמד בחוד, צריכה מחליף לכל חלוץ, היינו 4 חלוצים בסגל. מכיוון שכנראה נשחק כל העונה עם חלוץ אחד בחוד, אז פטרסון, מולר וגומז (שיחזור מהפציעה הקלה שלו די מהר) צריכים להספיק.
אגב חלוץ שיבוא או לא(וכנראה שלא..) יבוא במקום אוליץ' ולא במקום פיטרסן שמעמדו כחלוץ שלישי לא יפגע, ככל הנראה שנמשוך עם אוליץ' עד סוף העונה, ואם זה כשיר למה לא?! הבעיה שאני מטיל ספק בכשירותו, מקווה להתבדות.
ומה יקרה אם נוייר,בוט וסוטלמאייר יפצעו? עם מי בדיוק נרוץ בשלוש חזיתות?חייבים שוער מהטופ. אני הייתי הולך או על בנפול או על ואלדז.
חכו שנגיע להצלבות הצ'מפיונס מול קבוצת הגנה חזקה ועם אוליץ' גמור וגומז מחמיץ בסיטונות, נראה מה נאמר אז. בטח אולי הנס יהיה ביציע עם פרצוף העגבניה הסמוק שלו אבל עם הארנק תפוח בכיס. מה תגידו על המשפט "הנפלא" של נשיאנו בראיון ל-nicht unser Ziel, ins Endspiel zu kommen" :TZ (לא המטרה שלנו להגיע לגמר) זה יופי של שידור מחויבות למטרה לשחקנים. הרי לשיטתו זה שהיינו בגמר לפני שנתיים (בזכות שחקן, רובן, שההנהלה "מבינת הכדורגל" שלנו הביאה רק בלחץ האוהדים) סוגר לו את הפינה לעוד 9 שנים של לא לעבור את רבע הגמר. התחלנו את הספירה מחדש עם ההדחה אשתקד בשמינית.
חבר'ה נשים את מילאן(יש לנו עדיפות ברורה עליהם) בצד עדיף שסיטי לא תיפול לנו בבית מחר זה יכול להוות קרב דמים על ראשות הבית החשובה. בע"ה נזכה לבית אוורירי - באיירן,בנפיקה\מארסיי\צסק"א,באזל\בוריסוב,אפואל\אוצלול\ויקטוריה.
כפיר באמת שאין צורך כרגע בחלוץ נוסף שיש לך 3 כבר על עמדה אחת.ברגע שנביא חלוץ נוסף אתה בעצם מסיים לפיטרסן את הסיפור שלו בבאיירן עוד לפני שהוא קיבל צ'אנס. מה שאני מבין ממך זה שאתה לא סומך על ההחתמה של פיטרסן,אם קלוסה היה במקומו אף אחד לא היה אומר כלום. אם חלילה 3 שחקנים נפצעים באותה עמדה זה כבר מזל רע,וגם עם זה נתמודד שיש את מולר. לגבי ההגרלהבאיירן קבוצה טובה ממילאן אבל עדיפות ברורה בטח שאין לנו,נעדיף שלא לקבל אותה ואת המיליונרים.
לא יודע לגבי מילאן הכל יחסי זה ברור שזה לא עדיפות כמו על שאלקה, או משו כזה.. לגבי פיטרסן לא שלא סומכים עליו, אבל הוא לא חלוץ שני, לפחות לא עדיין.
נראה שאני היחיד שחושב ככה, אבל נמאס לי ממשחקים מול קבוצות משעממות ותוצאות לא אטרקטיביות בשלב הבתים. מקווה שנקבל בית לא הכי קל בעולם, אבל לפחות יהיה מעניין לראות את הקבוצה משחקת. לדעתי השינויים בשנים האחרונות הפכו את המפעל הזה לפשוט לא מעניין (תחזירו את שלב הבתים השני), ועם ההתחזקות של ברצלונה זה בכלל מרגיש לי כמו בזבוז זמן לשבת ולראות משחקים. וזה בלי לדבר על השופטים... אז לא בית מוות אבל תנו קבוצה אחת שתגרום לי להתרגש לקראת המשחק שלנו באמצע השבוע.