באיירן מינכן 2011/2012

הנושא בפורום 'פורום כדורגל גרמני' פורסם ע"י Der Kaiser, ‏8/7/11.

1. dudi Member

אין קשר להתחזקות של ברצלונה בכל שלושת הזכיות שלה לאחרונה שופטים הכריעו את התואר, במיוחד בשערוריית המאה עם צ'לסי, ושנה שעברה בשיאו של קרב 50 50 עם האדום לפפה, והשער שנפסל להיגואין ככה שדבר לא ברור מאליו איתם.

השופטים מתנהלים כמו ראשי אופ"א שבאמת בשיטה החדשה הגדולות "סובלות".

אטרקטיבי אתה רוצה? רק שלא יסכן את המקום הראשון הנכסף, ולכן העיקר לא סיטי(איתה זה יהיה קרב קשה, מה שלא רוצים בשלב כ"כ מוקדם).

נערך לאחרונה ב: ‏25/8/11
  2. aloneli Member

נשאיר את האטרקציות לסוף,מה שחשוב כרגע זה בית נוח והעפלה לשמינית.
    אגב מבחינתי לקבל את באטה בוריסוב בגמר,שיהיו אטקרציות במשחקים אחרים.

השיטה כרגע פחות טובה ומורכבת מקבוצות חלשות יותר,אבל לאט לאט עלייה לליגת אלופות שנה אחר שנה של קבוצות האלה תכניס הרבה כסף ויותר שחקנים ירצו להגיע לליגות אלה.המטרה של פלטיני פה היא שהליגות החלשות יצמצמו פערים מהגדולות ושנקבל יותר אלופות בבתים ולא קבוצות שסיימו 3-4 בליגות שלהן.

3. dudi Member

לרופא הקבוצה עבודה לא שיגרתית לשמור על הסטארים בריאים, לקראת עונה עם עומס יוצא דופן עקב ההגרלה הלא נוחה בלשון המעטה באלופות, אפילו לא יום אחד למנוחה אכזרי ואני מקווה שהקברניטים היום אוגוסט 25 יתנו את דברם.

4. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

hammer!

עכשיו נראה מה הייניקס שווה!

5. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

כל כך הרבה סימני קריאה, אפשר לחשוב. לא שאני מזלזל בסיטי, אבל אנחנו עדיין הקבוצה הכי טובה בבית ואם נפסיד את המקום הראשון זה אך ורק באשמתנו.
    ברגליים שלנו לסיים ראשונים גם כשהכדורים מסדרים בית לא קל. כל עוד בארסה או ריאל לא עומדים לנו בדרך, אנחנו על תקן פייבוריטים ברורים.

נערך לאחרונה ב: ‏25/8/11
  6. aloneli Member

הבית הכי קשה שהיה אפשר לקבל.
    זה בית שבאיירן יכולה גם לא לעלות ממנו,כל משחק זה משחק שאפשר לאבד בו נקודות.
    מה שכן כל משחק זה מבחן אדיר בשביל באיירן,אני רק מקווה שזה לא ישפיע יותר מידי על הליגה.

בכל מקרה באיירן צריכה להיות בכל טורניר מעל ויאריאל ומעל נאפולי,בכושר טוב ועם סגל מלא היא צריכה להיות גם מעל סיטי.

trnado היה לך משעמם?ביקשת הגרלה קשה שלא תירדם?אני מקווה שזה ענה לבקשה שלך.לפעמים עדיף לא לדבר http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx

עצבים רק לראות את שאר הבתים....

7. dudi Member

וואלה לאחר ששני הודעות שלי נמחקו(באנרכיה,ודיקטטורה) שסה"כ הבהרתי שהשנה באלופות לאור ההגרלה זה המבחן גם לסטאר שלנו הנה התשובה שלי עם פרנק ועד הכתר בסיום!

http://www.fcbayern.t-home.de/en/news/news/2011/30843.php

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏25/8/11
  8. אפנברג Member

פטרסן קרע כבר זוג נעליים ברמות הגבוהות שניתן לסמוך עליו? את מה שקלוזה שכח הוא עוד לא למד. ביחד עם ההתענינות בסיסה מפרייבורג הרי שאנו הולכים בכל הכוח על גביע אירופה לאלופות עם חלוצים מפרייבורג ואנרגי קוטבס...לא ברור בכלל מתי אוליץ חוזר ואיך בכלל יהיה כשיחזור ולכן המצב בחוד לא מזהיר כרגע.

ובמסגרת שחרור הכעסים שלי אשתף בעוד משהו:...במסגרת אותו ראיון של הנס שציטטתי למעלה, בו הוא אומר שלבאיירן אין מטרה להגיע לגמר השנה, הרי שטיעונו הנו שאחרי שראינו את הקלאסיקוס בסופרקאפ הספרדי ואת הרמה הגבוהה שהופגנה שם הרי שלא ריאליסטי מבחינתנו לחשוב על זכייה בצ'מפיונס. על כך יש לי 2 דברים לומר:
    1) לפני שנתיים הגענו רחוק יותר מברצלונה בצ'מפיונס, למרות שהיו לה את כל העוצמות שיש לה כיום.
    2) מה שחשוב הנו הכושר בו נמצאות הקבוצות באזור מרץ-אפריל, שזה המאני טיים ולא במשחק קדם עונה באוגוסט.לפני שנתיים ברצלונה היתה פגיעה באזור חודש מרץ (ולראיה שיצאה בשן ועין מהמשחק הראשון בשמינית הגמר מול שטוטגרט בגרמניה) ואת זה ידע יפה מוריניו לנצל ולשים לה שלישייה בסן סירו ולסגור את סיפור חצי הגמר. מה שצריך זו חשיבה ווינרית ואמונה. הנס משדר לוזריות בראיון הזה והעניין לא ברור לי לחלוטין. תיכף יגידו שבגאונות שלו הוא החל באיזו לוחמה פסיכולוגית של הפוך על הפוך, הרשו לי לגחך...

9. dudi Member

כפיר אתה ענק! אין לך מושג בלתת לאמת לחמוק מפיך, שאפו. הסופר קלאסיקו מעליב את המועדון שלנו בכלליותו שהקברניטים שלנו מתייחסים אליו בכלל.

10. aloneli Member

אז למה הביאו את פיטרסן? בשביל לשחק 20 דקות במשחקים מתים כמו המשחק נגד ציריך?שיהיה חלוץ רביעי ובמקרה הטוב חלוץ שלישי?
    אני לא מאמין לזה,באיירן הביאה אותו כמחליף של קלוסה לא פחות ולא יותר.הוא החלוץ השני שלנו לא משנה אם תרצה בזה או לא.כל עוד הוא בקבוצה אין מה לחפש חלוץ חדש אחרת ההחתמה שלו מיותרת לגמרי.אנחנו לא סיטי שצריכים חלוץ שביעי על מקום אחד בהרכב.

פיטרסן הוא קלף חשוב בעונה כל כך עמוסה של באיירן,אם הוא יצליח או לא זה כבר המבחן שלו ושל באיירן.

כפיר אני מבין שהבעיה שלך היא לא העומק בסגל אלא פיטרסן עצמו.בוא ניתן לו צ'אנס ומקסימום אם הוא לא יהיה טוב אני הראשון שיקפוץ פה.

באיירן החתימה חלוץ ומפה זה כבר אחריות שלה.

11. dudi Member

אין בעיה בעומק יש בעיה בגישה, סיטי מגיעה לאליאנז ושמה נראה עד כמה אנחנו מוכנים לשלבים המאוחרים של הטורניר.

12. אפנברג Member

בכלל לא אחי, אני בעדו לגמרי. אני רק אומר שלצידו צריך גם תותח מוכח (כמו קלוזה) שכן לא ניתן להגיע לשלבים הגבוהים בצ'מפיונס ללא סקורר-על ועל גומז בעייתי לסמוך כי יש לו יחס כיבושים-החמצות מזעזע ואוליץ' גמור פיזית. בשלבים הגבוהים של הצ'מפיונס לפעמים ב-180 דק' של הצלבה יש אולי חצי הזדמנות וצריך שיהיה שם מישהו שנדע שינצל את זה. אני אומר לכם מה הבעיה שלנו: הבעיה שלנו שההנהלה (והנס הוא הדומיננטי) עבורנו היא כמו ארסן וונגר לארסנל: בשני המקרים אין להם בעיה לא לזכות בתארים יבשתיים (לוונגר גם אליפות אנגליה לא מזיזה) ובלבד שנהיה באזור הטופ של אירופה כל שנה עם איזה רבע גמר נחמד, הכנסות מזכויות שידור ושאר ירקות. הנס ורומיניגה כבר שנים מחכים שברצלונה או היונייטד יקרסו כלכלית ואז אולי נעקוף אותם. הגיע הזמן שמישהו ינער את הנס ויאמר לו שכדורגל זה לא רק עסק כלכלי: כדורגל זה גם נשמה ולא הכל מסתכם בשורה התחתונה במאזנים. תשאלו את אוהדי אינטר אם ה-700 אליפויות בהם זכו בעשור החולף משתוות לגאווה שחשו כשהיו אלופי אירופה.

לגבי העניין שבאיירן החתימה חלוץ והאחריות שלה: האחריות אכן שלה רק שכאב הלב יכול להיות של כולנו אם נלך לים במרץ, כמו שהתרגלנו בעשר השנים האחרונות למעט לפני שנתיים...ואז איזה "כיף" לחזור למאבקים "החשובים" באמת מול פרייבורג והרטה... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx

13. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

ולכן שוקלים בהנהלה לקנות את איברהימוביץ'. הוא אמור לשבת כל העונה על הספסל ולשחק רק במשחקי ההצלבה שלנו. וזה אחרי שאופ"א לא אישרה לשחק עם 12 שחקנים.
    למי שלא יודע אז ממוצע השערים של גומז (בליגה) מאז שהוא בבאיירן עומד על 19 שערים לעונה וממוצע השערים של קלוזה (בליגה) בארבע שנותיו בבאיירן עומד על 6 שערים לעונה (בשתי העונות שהם שיחקו שניהם ביחד בבאיירן הממוצע של קלוזה עומד על 2 שערי ליגה לעונה). ובאירופה בעונה שעברה גומז הבקיע 8 בעוד קלוזה הבקיע גול אחד שלם. אבל מה זה משנה. צריך חלוץ שמבקיע שערים באמת.

וזה באמת לא בסדר שכשאנחנו מגיעים לשלבי ההצלבה הונס דורש מהמאמן לשחק עם ההרכב השני.

14. Trnado Member

אז בסדר, אמרתי שלא רציתי את בית המוות אבל קיבלנו בכל זאת. אחלה בית לדעתי, וסופסוף יהיה מעניין. אני לא מבין איך מצד אחד אתם אומרים שקבוצות צריכות לפחד מבאיירן מינכן ומצד שני אתם מייחלים להגרלות קלות בכל הזדמנות. לי נמאס לקבל את באזל, פנאתנייקוס (אופס, ההגרלה הזאת שמורה בקבוע לברצלונה) ופ.צ. אין-לנו-תקציב-למושבים-באיצטדיון. אנחנו נעלה מהמקום הראשון בבית הזה. אולי לא בהפרש של 10 נקודות אבל אנחנו קבוצה יותר טובה מ3 האחרות. למה הביאו את בואטנג רפיניה ונוייר? בטח לא בשביל אוגסבורג. בשורה התחתונה אני מבסוט על ההגרלה, ואנחנו ממש לא הקבוצה היחידה שקיבלה הגרלה קשה. גם לארסנל וצ'לסי שלב הבתים לא יהיה פיקניק.

ולמה אף אחד לא מדבר על דייל ג'נינגס? אם אתם כל כך נואשים לחלוץ, הביאו כשרון מטורף מאנגליה להתפתח בקבוצת המילואים שלנו. בטוח מתכננים עליו, רק לא ברור מתי הוא יקבל הרכב. במקרה של פציעות כמו שאתם אומרים אולי זה יהיה מוקדם יותר ממה שאנחנו חושבים.

15. dudi Member

הבחורצ'יק מאיי הגשם הוא קיצוני שמאלי ולא חלוץ.

בקשר להגרלה אל יתהלל חוגר כמפתח, למרות שהאישוו העיקרי כאן הוא לא אם נעלה או לא, אלא על העומס המטורף שבית כזה הולך ליצור לנו בשילוב עם משחקי הליגה, והגביע.
    משחקים מול פ.צ אין כסף לסנדוויצ'ים הם נהדרים לרוטציה, ולאופציה לתת לסטארים לנוח, ולהפחית את סיכוי הפציעות חלילה לגביהם.