אני מבין שההרכב הערב זהה להרכב שפתח מול הרטה, משמע גוסטאבו, וראפיניה שהיו הקונטרה לליגה באלופות הפעם על הספסל במשחק היוקרתי\חשוב.
זה כבר נראה שיטתי אצל קבוצות\נבחרות שמשחקות נגד לאם ובאדשטובר להתקיף פעם אחר פעם מהאגף שלהם ולהבין שמשם תבוא הגאולה.
ברוב המשחק באיירן עמדה יפה וסגרה את נאפולי כמו שצריך.קרוס היה המצטיין והמשיך בכושר הנהדר שלו-שאפו. מולר היה הכי חלש היום אבל אני לא מאשים אותו גם.לא משנה מה תגידו פה הוא פשוט לא מספיק טוב באגף,בטח שלא כמו שהוא כחלוץ שני. לא ברור מה קרה לסגירות של שחקני הכנף היום.מולר וריברי לא עזרו מספיק ללאהם ובואטנג.לאהם לא סגר טוב בגול והוא האשם ובטח שלא באדשטובר. בסה"כ תוצאה מאכזבת,בעיקר בגלל שנאפולי סחטה 1-1 בלי לבעוט בעיטה אחת למסגרת בעוד שבאיירן הגיעה למצבים והחמיצה פנדל.
סהדי במרומים שאמרתי לחבר שראה איתי המשחק "רק שגומז לא יבעט הפנדל". גומז פנדליסט בינוני מינוס: בשבת קראפט כמעט לקח לו פנדל ומול לאוטרן הוא כבש מהריבאונד אחרי שהשוער הדף הבעיטה שלו. אולי כדאי לשקול החלפת בועט. זה היה פספוס מוחלט לא לנצח היום: באיירן שלטה במגרש לא פשוט, באווירה לא קלה (2 אוהדים שלנו נדקרו) ובהחלט יכלה להכריע המשחק, במיוחד עם 2 חטיפות כדור בחצי של נאפולי ממסירות רוחב רשלניות של האיטלקים כאשר פעם ריברי לא עשה כלום עם המתנה ופעם שווינשטייגר לא החליט אם הוא בועט או מוסר לגומז ויצא לו דרדלה ישר לידי השוער. מיותר ציין שבמחזור הבא מול האיטלקים במינכן נצחון הוא בגדר חובה.
מזל שפודולסקי לא משחק בבאיירן יותר, ככה נדב לא יכול להאשים אותו בחורים ובשטויות של לאהם ובאדשטובר http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
השטויות של באדשטובר ולהאם... אתם תעירו את נדב מהשטויות שלכם. פעם בעשרה משחקים קבוצה עוברת מולינו את החצי, מוציאה כדור רוחב שפוגע בטעות בבלם(הנהדר!) שלי ונכנס.. לעשות מזה מטעמים זה אינטרס אישי.
קודם כל היה פנדל. כפיר אוהדי נאפולי סינוורו את גומז עם לייזר במהלך הבעיטה.בכל מקרה שוויני הוא הפנדליסט הכי טוב בקבוצה שרובן בחוץ וצריך לבעוט לפני גומז.
אכן זבל של שחקנים (לאם ובאדשטובר) 15 משחקים של הקבוצה עד כה העונה, 2 ספיגות ובסה"כ 23 בעיטות שנבעטו למסגרת של השוער שלנו (כולל 0 (אפס, כן אפס) בעיטות למסגרת אתמול במשחק חוץ בנאפולי). פשוט בושה של הגנה. הלוואי וימשיכו ככה.
בליגת האלופות אין מקום לטעויות: אם במשחק במינכן דברים לא ילכו ונוציא תיקו והסיטי ינצחו בויאריאל (שאין לה כבר על מה לשחק) אנו מסתבכים כהוגן במאבק על המקום הראשון. את המשחק אתמול צריך היה לנצח, הדומיננטיות שלנו היתה מוחלטת ודומיננטיות כזו צריכה להיות מתורגמת להכרעה. במשחק אמש אפשר היה בכיף להנות משחקן כמו רובן (הוא אמנם פצוע אבל עקרונית): הנפוליטנים צופפו והקשו עלינו ליצור מצבים וזה בדיוק המצב בו שחקן כמו רובן יכול לפתוח ההגנה עם איזו בעיטה מחוץ לרחבה. הוא השחקן הטוב ביותר אצלנו ליצירת מצב בעיטה לעצמו מחוץ לרחבה. גם לא ברור לי למה לא לעשות חילופים באזור הדקה ה-70: השחקנים היו עייפים ואפשר היה להכניס דם חדש כמו חלוץ (כי גומז היה גמור אחרי החמצת הפנדל). לגבי ההגנה: בוודאי שבאדשטובר לא אשם בגול העצמי, הוא ניסה להרחיק, אבל נאפולי בהחלט איתגרה אותנו, בעיקר באגף של לאם וזה חומר למחשבה לבאות: אני אף פעם לא התלהבתי מספיגה נמוכה בבונדסליגה כי בצ'מפיונס אלו קבוצות מאיכות שונה לגמרי. ההגנה בהחלט התייצבה אבל המבחנים האמיתיים עדיין לפניה בדמות היונייטד, צ'לסי, ריאל וכדומה.
שוב יש דברים שאני מסכים איתם יותר וחלק פחות. אפשר היה לעשות חלופים לאחר הדקה ה 60 כי השחקנים באמת נראו עייפים. היינקס יכל כמובן להמשיך ברוטצייה ולאפשר לטימושצ'וק ששיחק בשבת לנוח ובמקומו לשחק עם גוסטבו. לדעתי גם מולר, שהוא בסך הכל צעיר, צריך מנוחה מידי פעם ואלבה ישמח לעלות לשחק במקומו. מה שכן, במשחק חוץ די חשוב כמו הנוכחי, אין ללאם תחליף ולכן הוא היה חייב לעלות. גם עכשיו ניכר עייפות ולכן גם הוחלף ובכל זאת, זה לא המשחק להושיב אותו על הספסל. באדשטובר היה טוב מאוד, ניסה להציל ברגע האחרון את ספיגת השער וזה לא הופך אותו לאשם במקרה אלא לשחקן נהדר שתמיד שם כדי להקריב עד לרגע האחרון. להצלחה של ההגנה בליגה ועוד איך יש משמעות ורואים את זה גם במשחקים באירופה. כמו שנדב אמר, לא בעטו אתמול מולנו למסגרת וגם את הסיטי (כנראה הקבוצה הכי טובה באנגליה היום) השארנו ללא שער זכות. הבונדסליגה היא תמיד מדד לאכויות שלנו, גם כאשר הקבוצות בה לא בשיאן. כשאנחנו לא בפורמה, אז אנחנו נראים לא טוב גם בליגה. כשאנחנו טובים, אז העין והתוצאות לא משקרות בכל המסגרות.